Vartotojo čiungačianga pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-05 13:41:03 | Nuoroda
Monika rašė:

Na va, niekam neįdomu, kad mes jį turime ;DD Kaip visada likome įvertinti ;/

svarbu nemokamai gavom ;D man tai didžiausia nauda iš jo ta, kad 10 įrašė informatikas ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 13:54:09 | Nuoroda
AlexN rašė:
čiungačianga rašė:

man tai juokas jau ima, iki tiek svaigt, net apie perlaikymus kalbėt todėl, kad kažkas nepatenkintas savo rezultatu. nu pfff;D pasaulio bambos. jeigu taip rūpėtų, nebūtų sunku tuos metus palaukt ir tada perlaikyti. iš kur ta mada kaltin visus tik ne save? tarkim, aš žinau, kad realiai galėjau gauti daugiau nei gavau, bet taip pat žinau, kad to neįrodžiau per egzą. ar taip sunku pripažinti, kad galbūt darbas nebuvo spindintis? visais metais būna nusivylimų dėl egzaminų, visais metai atsiranda "pervertintų" ir "nuvertintų", bet gal nereikia jau į tokią isteriją šokt? egzaminai nėra visas gyvenimas, nusiraminkite.

Is dalies sutinku, is dalies ne. Tikrai teisingai sakai, kad perlaikymas yra nesamone, nes visada bus mazai gavusiu, nes tokia ir yra procentu sistema, butu vertina pazymiu, tada taip, imanoma visiems gauti 10 ir sedeti laimingiem, sioje sistemoj (kuri yra be galo prasta ar net apgailetina) deja, taip neimanoma. Taciau tikrai nesutinku, kad taip ramiai rasytum, jeigu tavo egzamino rezultato skaiciukus apkeistume vietomis, nors visada gaudavai apie 80-100%. Man buvo butent taip, ir net pagalvojau, jog isties sumaiso skaicius spausdindami, taciau smarkiai nusivyliau, nes visada gaudavau tik aukstus arba labai aukstus ivertinimus stiprioje gimnazijoje pas tikrai stipria mokytoja. Egzamine yra sekmes faktorius, tai tiesa, bet ar sekme galetu lemti apie 60-70% skirtuma? Manau ne, taciau kaip jau ir minejau, masiniai perlaikymai yra visu pirma svajuko dramblione, visu antra utopija. Asmeniskai ruosiuosi si egzamina perlaikyti, nes tikrai esu vertas gerokai daugiau, nei gavau, taciau visiskai suprantu, jog siuo atveju turiu ne kitus derint prie saves, o pats derintis prie kitu, toks gyvenimas.

iškart po egzo sakiau - jei rezultatas bus nekoks, perlaikau kitais metais, tai manau būčiau paverkus sau į pagalvę tyliai, pabumbėjus o nerėkavus visa gerkle kaip kaikurie.

o dėl darbų sumaišymo - apeliacijos, prašymai nec'ui, kad parodytų tavo darbą turėtų išvaikyti abejones, arba sukelt naują skandalą :)

kas dėl sistemos - sutinku sutinku ir dar kartą sutinku. man apskritai atrodo neteisinga įvertinti vieną darbą ir sakyti, kad tai 12 metų mokslų rezultatas.

anyway, man patinka tavo mąstymas - net nusivylęs išsaugai sveiką protą ir racionalumą.  mane erzina tai, jog yra daugybė moksleivių, kurie nesuvokia, jog gyvenime yra ir bus neteisybės, kad tie egzaminai yra tik lašas jūroje ir iškilusį sunkumą reikia įveikti pačiam.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:12:37 | Nuoroda
Gretukass rašė:

86.. rodės tik apie 8-10 taškų praradau,o tiek.. na gaila,bet niekis 

tiek pat, taškų praradau 11, pagal savo skaičiavimą. Tikėjaus mažesnio rezultato :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:14:35 | Nuoroda

Blem, vieno sumauto procento tepritrūkau!  vistiek lb laiminga, nesusimoviau ant teksto suvokimo

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:22:13 | Nuoroda
Gretukass rašė:
čiungačianga rašė:
Gretukass rašė:

86.. rodės tik apie 8-10 taškų praradau,o tiek.. na gaila,bet niekis 

tiek pat, taškų praradau 11, pagal savo skaičiavimą. Tikėjaus mažesnio rezultato :)

bet taip įdomiai,kai kurie žmonės,kur skaičiavo ir prarado apie 9-8 taškus,virš 90 gavo.. :) įdomu kaip tuos procentus skirstė

ai ką žn, mum kai mokytoja pasakojo, tai būna kad vienas taškas pakelia 5%  arba kad tiek pat surinkę gauna skirtingus rezultatus, nes vienų užduočių taškai vertesni už kitus. žodžiu, geriau nesigilinti, o džiaugtis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:26:38 | Nuoroda
7day rašė:

Ši balų skaičiuoklė suskaičiuoja man 34.67 balo. Tai kažkaip.. Nesuprantu :) 

aš irgi pasibandžiau, suskaičiavo 37.92    tą sekundę pasijutau geniali ;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:45:21 | Nuoroda
ella rašė:

jezus, kokie jus geri zmones. net gera girdeti, kad kazkas izvelgia bent kiek optimizmo visame sitame sude. aciu uz padrasinancius zodzius, pradedu galvot, kad, matyt, rimtai man nelemta buvo istoti ten kur tikrai norejau. :)

tik jau nepaleisk svajonės! geriau palauk metus arba įstok į prastesnį uni ir kitąmet perstok,bet tik nestok belekur. kad ir kaip ten susimovei, visada yra išeitis, nenuleisk rankų

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:56:07 | Nuoroda
Kriause rašė:

Ciukacianga grazus istorijos rezultatas? :D Negaila, kad ne 100%?

gaila aišku, bet reikia džiaugtis tuo kas yra;D ir dar kai pagalvoju, kad tai galbūt dėl vieno testo klausimo, kurį susišvietė iš teisingo pakeist į neteisingą... :D bet aš laiminga, lb :))

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:58:21 | Nuoroda
ella rašė:
čiungačianga rašė:
ella rašė:

jezus, kokie jus geri zmones. net gera girdeti, kad kazkas izvelgia bent kiek optimizmo visame sitame sude. aciu uz padrasinancius zodzius, pradedu galvot, kad, matyt, rimtai man nelemta buvo istoti ten kur tikrai norejau. :)

tik jau nepaleisk svajonės! geriau palauk metus arba įstok į prastesnį uni ir kitąmet perstok,bet tik nestok belekur. kad ir kaip ten susimovei, visada yra išeitis, nenuleisk rankų

aciu. net nzn, ka dabar man daryt. tikejau ir net galvot negalvojau, kad matkes tiek mazai gausiu. gerai sakoma, kad tik garsiai pasakyk savo norus, dievas is tavo planu pasijuoks. teisybe. sikart pati istikinau tai ir labai skaudziai, blem..

o kur norėjai stoti? gal dar ne viskas prarasta? tėvai nemokėtų už mokslus? gi galėtum pereit į nemokamą poto

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:00:44 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
čiungačianga rašė:
Kriause rašė:

gaila aišku, bet reikia džiaugtis tuo kas yra;D ir dar kai pagalvoju, kad tai galbūt dėl vieno testo klausimo, kurį susišvietė iš teisingo pakeist į neteisingą... :D bet aš laiminga, lb :))

kur su tokias balais žadi stoti?:)

niekur;DDD

rimc, važiuoju užsienin, kitąmet stosiu ten, tikriausiai sociologiją :) nors širdy norėčiau lb istoriją- antropologiją studijuot, tai tikiuos pavyks rast combined studies kokias.

o kaip tavo rezultatai? ar pakanka įstoti kur trokšti?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:06:22 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
čiungačianga rašė:
KarabinaS rašė:
čiungačianga rašė:
Kriause rašė:

kur su tokias balais žadi stoti?:)

niekur;DDD

rimc, važiuoju užsienin, kitąmet stosiu ten, tikriausiai sociologiją :) nors širdy norėčiau lb istoriją- antropologiją studijuot, tai tikiuos pavyks rast combined studies kokias.

o kaip tavo rezultatai? ar pakanka įstoti kur trokšti?

čia manęs klausi?

taip :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:07:20 | Nuoroda
domarkas1 rašė:

kur stot su 35 lt VBE , matke 67 , ist 60 ir anglu bus apie 60-70~:)

į ku beveik visur įstotum :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:22:06 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Į teisę politikos mokslus mane labai traukia, 1-teisė 2-politikos mokslai VDU...Bet aš tikriausiai kitais metais stosiu,noriu padirbti tikrai apsispręsti...

man kažkaip atrodo, kad pamačius "tikro" gyvenimo, nestojant iškart po mokyklos, kažkaip kitaip į viską pradedi vertint, kitom akim žiūrėt. aš už gap year :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:35:55 | Nuoroda

kada pasirodys tos sumautos vertinimo instrukcijos, kiek galima laukt

Žinutė parašyta: 2010-07-08 21:52:01 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

Nesuprantu,kodėl baluskaiciuokle,lt rezultatas kitoks,nei aš susiskaičiuoju...? Ar visiems jis gaunasi mažesnis?..

kai kurie svertiniai, reikalingi pažymiai, egzaminai pasikeitė nuo 2009, gal čia problema? jei neklystu, praėjusiais metais istorijai ir jai giminingom dar nereikėjo geografijos metinio, šiemet reik ir daugiau tų pakeitimų yra man atrodo...

Žinutė parašyta: 2010-07-10 10:24:24 | Nuoroda
mildmyle rašė:

Pritariu. Ir jei kažkam egzaminas pasirodė lengvas, nebūtinai jis toks ir buvo visai Lietuvai.

...bet tikrai daug lengvesnis nei praėjusiais metais  

Žinutė parašyta: 2010-07-11 16:11:55 | Nuoroda
swlabr rašė:

it's the final countdown tururu tururututu ...

85 plyyyyz 

gera daina ;DD

jo man irgi, kokius 85, prašau

Žinutė parašyta: 2010-07-11 16:13:21 | Nuoroda
CiaCia rašė:

Jetau tie metiniai ne tiek daug lemia, kas gerai išlaikė egzus net nezyskit, įstosit ir be jo. Bandykit vis vien manau ;) Bus ramiau.

0,2 svertinis nėra mažai lemiantis, sakyčiau ;D juolab jei egzaminai nėra išlaikyti tobulai.

bet jo, aš irgi siūlau bandyti, nieko neprarasit :)

Žinutė parašyta: 2010-07-11 18:29:13 | Nuoroda
CiaCia rašė:

Dėl to aš ir pabrėžiau, kad nezystų tie, kurie gerai išlaikė :D Mačiau kažkas vos ne 100 is visur turi ir virkauja :D

tai čia jau natūra tokia ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-11 18:34:38 | Nuoroda
swishfoot rašė:
Čia visai ne į temą, bet kadangi nėra kur parašyti, paklausiu... Tai vat, kokias knygas skaitote anglų kalba, kurios yra pakankamai įdomios, neypatingai sunku skaityti(turėjau omeny autorius ne iš 16\17 amžiaus, o modernus)? Gal kas pasūlys autorių, knygų pavadinimų? Pasiėmiau tokių kaip Charles Dickens, tai kalba jau tokia pasenusi, daug idiomų ir pan. Dėkui už informaciją :)

Logiška būtų skaityti tas knygas, kurios tau ir lietuviškai būtų įdomios. Bet jau jau patarinėt, tai sakyčiau rinkis iš autorių, kurie orginaliai rašo anglų kalba. Geras dalykas skaityti knygą tokia kokia iš tiesų yra, o ne pakeistą po vertimo. Tarkim bukowski nesunku suprast, tiesiai šviesiai be jokių imantrybių