Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:23:07
| Nuoroda
93.žiauriai laiminga |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
09:52:48
| Nuoroda
infyou rašė:
seirara rašė:
as surinkau apie 70 tasku,o cia tik 52%... labai skaudu,kad tiek daug mokiausi,dirbau,naktim sededavau,spresdavau,o mergina pvz ,kuri yra prootinga is prigimties,nieko ten smarkiai nesiruose ir 88%... apmaudu... Mano nuomone,chemija nera toks mokslas,kuriam reikia buti super protingu,kad pasiektum geru rezultatu.Logikos taip pat cia reikia minimaliai..Kas liecia teorija,tai, pagal mane, esme cia yra tavo sukauptu ziniu baze (o ji turi buti tikrai ne menka) ir ju taikymas praktiskai (nu toks ten ir taikymas,dogmatiskai vos ne).O uzdaviniuose reikia supratimo kas ir kaip vyksta,t.y pripilu ta,ispilu ta,ziuriu kiek liko ir pns.Bet gi kiekvienas skirtingai tas zinias priima:vienam reikia daugiau laiko,kitam maziau..tai cia nebent ir pasireiskia tie vadinami gabumai.O seip aisku,apmaudu,kai tikiesi ir tikrai esi vertas daugiau,o gauni maziau.. ka darysi,gyvenimas ziaurus,bet jis tuom nesibaigia..
Aš tai manau priešingai, chemija nėra lengvas dalykas, neužtenka viską iškalti,reikia ir suprasti ką mokaisi, kaip ir matematikoje o tai padaryti, jei neturi gabumų tikrai yra sunku.žinoma mokyklinis kursas nėra labai sunkus,yra daug teorijos, tačiau vien kalimas gauti gerų rezultatų nepadės.o va biologiją, mano nuomone, gali išmokti kiekvienas, reikia tik daug skaityti ir domėtis.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:52:41
| Nuoroda
Aš irgi jau viena koja farmacijoje |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
09:00:06
| Nuoroda
mantucci rašė:
o sakykit kodel kmu tinklalapyje parasyta "Prašymų dalyvauti konkurse priėmimas iki 07-09". Cia reikejo kazkoki prasyma rasyt, ar cia tiesiog ta lama uzpildyt? Beje juk lamoj iki 19d. berods galima pildyt... aha man irgi tas pats klausimas iškilo..bet kažkaip galvoju, kad jie patys bus apsrikę datą parašyt
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
13:17:37
| Nuoroda
Ne nu rimtai vaikai baikit pergyvent..kaip bus taip, nieko jau nepakeisit džiaukitės jaunyste, kol galit..spėsit prisistresuot dar |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
16:34:22
| Nuoroda
Rezultatai čia ne esmė..Visi ėjo iš proto dėl tų egzaminų, dabar dėl stojimų..Nelabai suprantu dėl ko..man tai egzaminai ėjo ir praėjo ramiausiai, nei aš per daug kankinau save mokindamasi, nei rezultatų laukdama..čia tik maža dalelė gyvenimo..žinoma visada skaudu, kai kas nors nepavyksta, bet reikia nenuleist rankų..nepasisekė su mokslais gal pasiseks meilėje-gausi turtingą ir dar mylintį vyrą ir gyvensi laimingai daugiau džiaugsmo gyvenimui, juk gyvenam vieną kartą.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:03:23
| Nuoroda
Odontologams, medikams, farmacininkams reikia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:46:48
| Nuoroda
jee įstojau į farmaciją |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:52:25
| Nuoroda
na pasigirkit kas įstojot, keičiamės facebookais, onėmis susipažįstam, bendraujam;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:19:54
| Nuoroda
ei o kas į farmaciją noriu su savo būsimais bendramoksliais susipažint? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:47:25
| Nuoroda
o pats įstojai?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:55:17
| Nuoroda
ai ta čia būsimas antrakursis, persiprašau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:27:13
| Nuoroda
gal kas žino kiek į farmaciją vf priėmė? |
||
Žinutė parašyta:
2010-10-22
23:40:01
| Nuoroda
sanemis rašė:
seho_erotefthi rašė:
sanemis rašė:
Neoschwarzer rašė:
sanemis rašė:
Prajuokinai. Mokiausi KMU ir apie jį nesu pačios geriausios nuomonės ( mano grupiokai - taip pat ). KMU yra viskas įtempta, griežta ir šalta. Jis save laiko elitiniu universitetu, nors toks tikrai nėra. Mokslo kokybė galbūt nėra bloga, tačiau ta atmosfera, nėra labai maloni.
Kiek žmonių, tiek ir nuomonių... Tačiau, akivaizdu, kad tokiame universitete negali būti negriežta ar neįtempta, tuo labiau, kai visi su visais konkuruoja dėl rezultatų, atsiskaitymai sunkūs, o medžiagos gana daug. Bet ar VU ne tas pats? Dar ir kaip gali, ne tik, kad gali, bet ir neturi būti jokios įtampos. Žmogus mokosi sau ir kokia čia dar konkurencija? Prasidės antrame kurse probleminis mokymasis ir jei visi taip įtemptai konkuruos, tai antram kurse nepadirbsi, nes tada būna tik kolektyvinis darbas. Įvardijant įtampą, turėjau omenyje dėstytoju. Paimsiu konkretų pavyzdį. Rugsėjo 2, pirmam srautui prasideda anatomija, žmonės laukia prie kabineto ateina boba ir rėkia - ko jūs čia stovit? Negalit knygų pasiimti? ir panašiai. Dar tik rugsėjo antra diena, pirmakursiai, nežino tos tvarkos, dar juk vaikai, padėtų jiems susigaudyti, kai kurie net nesigaudo tose KMU kiemuose. Žinoma, yra ir gerų dėstytojų, bet yra tokių bjaurių... norėčiau paklausti ar tu čia remiesi tuo, ką pats patyrei ar tik gandais, nuogirdomis ir t.t? klausiu, nes aš pati esu iš pirmo srauto: taip man rugsėjo 2 prasidėjo anatomija, bet niekas ant manęs nerėkė, kaip tik moterys dirbančios bibliotekoje patarė visiems ir padėjo išsirinkti knygas, prie prozektoriumo irgi niekas nešaukė, viską maloniai paaiškino, kad reiks baltų chalatų, kortelių su vardais ir t.t, per paskaitas tuo labiau dėstytoja nerėkė, o kaip tik maloniai viską dėstė, pasakė, kur ją galima rasti jei reiks pagalbos mokinantis...taip, kad man keista girdėti apie kažkokius rėkavimus, šaltą aplinką... Dėstė Saburkina, kuri tikrai nemaloniai sutiko, ne tai, kad balsu rėkė, bet toks pasakymas - Ko jūs čia stovit? ko knygų nepasiėmėt? Dar patylėsiu apie Ratkevičių, geriau jo nesutikti, jis tikrai yra psichiškai neveikas žmogus. Aš sakau savo subjektyvią nuomonę, šaltumas toks dalykas, kad vieni tai pajaučia, kiti ne, kiti nekreipia dėmesio, kiti įpranta, aš kalbu apie tai, ką patyriau pats.
Saburkina rėkė?:D turbūt juokauji, ji viena geriausių dėstytojų kmu.Mano manymu, tu sėdi ne savo rogėse todėl tau viskas atrodo blogai, gal ne čia tau reikėjo stot:) Aš pati labai džiaugiuosi, kad įstojau į kmu.žinoma dėstytojų yra visokių, bet visi žmonės, nors prieš stodama girdėjau visokių gandų..Manau, čia nuo pačio žmogaus priklauso kaip jis moka priimt aplinką yra ir pas mūsų kurse tokių, kurie aimanuoja kaip sunku čia ir pan.Tai gi, patariu, kas į mediciną norit stokit į kmu, gerai čia:D
|