Vartotojo gyntass pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-01 15:11:36 | Nuoroda

www.mokslai.lt/referatai/konspektas/31672.html

Radau nebloga konspektą, gal padės kam nors, ypač tokiems kaip aš - viska darantiems paskutinę dieną :D

Žinutė parašyta: 2010-06-01 17:38:07 | Nuoroda
princessiukee rašė:

o seip su istorija gerai draugaujat? :D nes man nzn...kuo toliau tuo labiau pradedu suprast kad nervina jinai mane ;DDD

As irgi galvojau kad bus lengviau mokytis istorija negu lietuviu nes viskas konkreciau. Dabar atsisedus nervas ima kiek daug asmenybiu, savoku reikia ismokti. Krc nieko gero, dar tik senoves civilizacijas perziurejau :D

Žinutė parašyta: 2010-06-01 18:11:59 | Nuoroda
princessiukee rašė:

bet siemet gali but tik Roma ir Graikija :) kitu nebera ;)

Zinau, tai tik sitas dvi ir pakartojau kaip tau sekas?

Žinutė parašyta: 2010-06-02 14:51:21 | Nuoroda

Reikejo i juodrasti parasyt, bet nieko baisaus vistiek juodrasti ideda kartu su egzaminu visu, o ant pacio egzamino nereikejo nieko rasyt, ant lipduko yra skaiciukas, o pagal raides jie atskirai sudejo egzaminus

Žinutė parašyta: 2010-06-02 18:57:47 | Nuoroda
tralain rašė:
Kareivukas rašė:

taip, tikrai ačiū už apibūdinimus. o gal kas dar tiksliau žinote apie Jėzuitų ordiną? skaitau ir nesuprantu. vienoje lietartūroje radau, kad jis įkurtas 1534, o į Lietvuą atvyko 1565. Kitoje literatūroj parašyta, kad įkurtas 1540m o į Lietuva Protasevičiaus pakviestas 1569m. Kaip iš tikrųjų?

ikurtas 1540m,o kada i lt nebepamenu

Atvyko į Lietuvą 1565m. 1579m. Įsteigtas Vilniaus universitetas, įsteigė jėzuitai, Vilniaus vyskupo Valerijono Protasevičiaus kvietimu. Kaip tik dabar sita mokausi

Žinutė parašyta: 2010-06-02 22:00:08 | Nuoroda
laipsnis rašė:

Truputi apie istorinius laikotarpius..Kada klausime, pamaciau "Kuriam istoriniam laikotarpiui....?" tai iskart galvoju cia viduramziai,naujieji/naujausieji amziai na ir teisinga linkme galvojau.

Kitame zemelapyje papuole kitas klausimas: „Kaip vadinamas istorijos laikotarpis...?“ Vel galvoju,kad cia is tos pacios tirados (viduramziai,naujieji..), taciau siuo atveju buvo Didieji geografiniai atradimai.Tai kaip atskirti, tarkim siuo atveju ko jie nori is manes ar „Naujuju amziu“ ar tu „Didziuju geografiniu atradimu“ .. nejaugi nuo zodziu kuriam ir kaip ;s nes man tai cia tas pats klausimas,tik kitais zodziais suformuluotas.

Cia gal esme tame kad yra istoriniai ir istorijos laikotarpiai. Istoriniai tai tie viduramziai, naujieji..., o istorijos laikotarpiai tai jau konkreciau praso atsakyt. As tai taip manau, gali but kad cia visiskai nusisnekejau :D

Žinutė parašyta: 2010-06-03 18:44:49 | Nuoroda
swlabr rašė:

amm,uzstrigau. Gal kas gali paaiskint kaip vyksta rinkimai i LR seima?

kas ta daugiamandate apygarda?:D knygoj raso, jog ji viena. tai kas cia dabar?

visiskai "nedaeina" ;/

LR seimo rinkimai vyksta vienmandatese ir daugiamandatese apygardose misrios sistemos rinkimuose. Daugiamandatė rinkimų apygarda - valstybės teritorijos dalis, kurioje skaičiuojami ir sumuojami rinkėjų balsai už iškeltus kandidatus.

Žinutė parašyta: 2010-06-03 20:14:19 | Nuoroda
živilė rašė:

Paaiskinkit prasau, ka cia noreta pavaizduoti:

Radau knygoj kad cia pirmieji seimo rinkimai. Daugiausiai balsu gavo krikscionys demokratai todel kunigas nupiestas duduojantis (tipo visiems vadovauja), soka kitos daugiau balsu gavusios partijos, sedi maziausiai balsu gavusios partijos. Santara ir pazanga uz tvoros nes seimas nesutare, nedare jokios pazangos, po metu Stulginskis paleido si seima.

Žinutė parašyta: 2010-06-03 20:53:16 | Nuoroda
laipsnis rašė:

Blemba uzkrito ant atminties vienas zodis..kai vokieciai 1915 sujunge lietuva ten su baltarusija ir t.t...vadinosi Oberostas,o kaip vadinosi kai antra karta vel ten sujunge juos ?

Ostlandas gal

Žinutė parašyta: 2010-06-05 19:24:22 | Nuoroda

Egzamine tokiu nesamoniu nebus. mokykis išvestines rast, kaip rasti 2 funkcijom apribotu figurų plota integralo metodu, tikimybes, is vektorių savybių 1 uždavinys testuke gali būti, judejimo uždavinius, iš šitų dalyku bus bent po vieną uždavinį ir aišku reikia gerai pasikartoti algebrinius skaiciavimus kad kuo maziau klaidu daryt

Žinutė parašyta: 2010-06-06 20:07:39 | Nuoroda
Flipperz rašė:

Sveiki, gal kas nors galit man padeti su uzdavinuku? 
Duota tokia eilute:
1-2+2kvadratu-2treciuoju+............+2iksuoju=-21
Cia geometrine progresija, bet nesuprantu as ar antras sekos narys yra 2 ar  -2?

-2

Žinutė parašyta: 2010-06-06 21:48:41 | Nuoroda
Flipperz rašė:

Flipperz rašė:

Sveiki, gal kas nors galit man padeti su uzdavinuku? 
Duota tokia eilute:
1-2+2kvadratu-2treciuoju+............+2iksuoju=-21
Cia geometrine progresija, bet nesuprantu as ar antras sekos narys yra 2 ar  -2?

-2

O gal kas nors galetu padeti ispresti, nes man gaunasi 2iksuoju = - 32, ir neiseina issprest....

x=6, viska kas duota isirasiau i formule Sn=(b1(1-q^n))/1-q ir gavau

Žinutė parašyta: 2010-06-06 21:56:42 | Nuoroda

Ai, krc nesamone cia gavau, cia gal 6 nariai yra tas x, o n neimanoma rast

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:20:05 | Nuoroda

Testas DDBACCAC, kas kitaip parase?

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:33:29 | Nuoroda
redziukas rašė:

Kad logaritmų nebuvo tai tikrai labai gaila, ir rodiklinių lygčių ;/ Šiaip su tuo trikampio panašumu tai prikūriau, bet kokį taškiuką gal duos, rašiau, kad abu turi statų kampą (nes įbrėžtiniai kampai, kurie yra įbrėžti iki apskritimo skersmens visada būna statūs), kad turi bendrą kampą C ir dar apie vieną statinį, kad didžiojo statinis yra apskritimo skersmuo, dvigubai didesnis už mažesniojo trikampio statinį. Kaip manot, teisingai bus kuris nors? :D

Teisingai, 1 kampas bendras, 2 status, o 3 ir taip bus lygus nes pirmi du vienodi kampai

Žinutė parašyta: 2010-06-08 13:35:17 | Nuoroda
agnė :] rašė:
tillary rašė:
redziukas rašė:
tillary rašė:
redziukas rašė:
Strujus rašė:
Sonix rašė:

panasumo taisykle yra: 2 kampai vienodi ir viena krastine arba 2 krastines vienodos ir vienas kampas,. Tu trikampiu kampai vienodi, o ab bendra buvo

Juk čia ne panašumo, o lygumo taisyklė :)

Beje, kas nors su tikimybėm gavo 1/9 ir 211/243 ? :)

aš gavau 1/9 ir 1/3 man ten labai susiprastino :D 

jeeees, as irgi tiek pat:D

Kaip gerai  nes jau prieš tai rašę išgąsdino mane tu tais šimtais :/

bet kazkaip jauciu, kad mes neteisingai antraji gavom, ten viena treciaja:S

net nesitikėjau, kad su tikimybėm bent panašaus ką nors gausiu, bet pasirodo visko gali būt ;D

pirmam 1/9, o antram 211/243. Kas žino, gal teisingai? :))

o 8 gavau tris, bet girdėjau kiti irgi 4 gavo (think)

8 gavau tris, o su tikimybem tai man 233/243 gavos. Is 1 atemiau tikimybe kad neras is pirmo karto 5 dienas

Žinutė parašyta: 2010-06-28 09:56:15 | Nuoroda

Tai šiandien jau visose mokyklose rezultatai bus?

Žinutė parašyta: 2010-06-28 10:07:00 | Nuoroda

informatikos ir matematikos jau siandien, ar cia tik gandai kokie?

Žinutė parašyta: 2010-06-28 10:13:05 | Nuoroda

netylekit, jauciuos kaip durnius su savim susirasinedamas forume, atsibodo laukt jau egzu rezultatu...

Žinutė parašyta: 2010-06-28 10:28:12 | Nuoroda

Lietuviu dar suprantu kad reikia ilgai taisyt, bet kodel matiekos taip ilai laukt reikia, arba teisingai atsakyta arba ne, pabrauko pora minuciu ir baigta