Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
13:08:19
| Nuoroda
nenukrc rašė:
1.optimizmas= perdetam optimizmu 2.perdetas optimizmas=nesveikas optimizmas 3.Jinai jau mane isimylejo, sry, manes tokios moterys netraukia 4.teisininkas turi but tokiu savybiu, kurias isvardijau, priesiningu atveju jis ir atstovaus tiems tavo klanams ir t.t., kitaip tariant bus isnaudojamas. reik paciam nustatinet taisykles, o ne tau turi nustatyt, bet kad galetum tai padaryt, turi irodyt savo verte.
Tau neprieštarausiu, nes visgi manau, kad teisybę sakai. Nežinau, ko įsikišau į šitą pokalbį iš tikro. Tiesiog negalėjau nepastebėti, kaip tūlas lietuviškas būdas tinka teisei. Gal dėl to ji ir populiari tokia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
16:11:33
| Nuoroda
Gabi rašė:
Gal kas galėtų paaisškinti ką reikia įrašyti/neįrašyti prie Studijų forma: 1prioritetas ir 2prioritetas. Man abiejuose duoda NL, bet ką tie proritetai reiškia? Tiesiog klausia ar renkiesi nuolatinę studijų formą, ar ištęstinę. Rašyk NL ir viskas. Ir aišku specialybės sudėliok svarbiausias priekyje. Na tikiuosi supratai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
03:37:09
| Nuoroda
House'as rašė:
čia nesąmonė yra, čia niekas iš mūsų rašančių, turėdami tokius niekingus konkursinius balus neįstos.. Pamatysit, sustos teisininkų ir kitų panašių asmenų vaikai, po to, tie kurie išlaikė egzaminus šimtukais, o tokių šiemet tikrai daug ir po to kam liks vieta, tikiuosi ir aš ten būsiu, nors tai ganėtinai nerealu.. Dėmesio trūūūūūkuuumas... EIk pas kokią paną paverkt, o ne forume. Su tokiu charakteriu, tau į pradinių klasių mokytojus, o ne teisę. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:59:33
| Nuoroda
Rutelia rašė:
Gal kas galetu 12kl. fizikos savarankisku darbu sprendiniais pasidalint? Ta prasme kontroliniais ar tiesiog sąsiuviniais? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
14:22:56
| Nuoroda
Panevėžy tai vyks kažkokia ceremonija, savivaldybėje. Kiek žinau, esu ten kviečiamas su vienu šimtuku. Su keliais šimtukais berods turėtumėt į seimą važiuoti Pasiklauskit mokyklos administracijos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
14:47:01
| Nuoroda
Masha07 rašė:
Sandruti rašė:
Nesuprantu... Jau kaip ir turėtų būti rezultatai prisegti... Bet nėra jų dar...... ir aš vis laukiu jų.. O načiort jums jie?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
01:14:50
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
01:31:03
| Nuoroda
Jei tau teisė taip svarbu, perlaikyk istoriją. Jeigu ne - tai ne. Ir šiaip, tu teisininkų kaip prišikta. Pabaikit jūs ten stot, gaila jau gerai baigusių abiturientų... Third option: jeigu visgi nenori laukt metų, stok į tą kolegiją ir parodyk, kad jos kažko vertos. Jeigu esi užsidegęs ir nusiteikęs rimtam mokslui, parodysi, kad ir iš kolegijos galima prasiskinti kelią. Tačiau man asmeniškai ta teisė... Popsucha, nieko daugiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
01:33:23
| Nuoroda
Eimis99 rašė:
Aš čia pernai istojau taigi jums galiu paaiškinti kai čia viskas yra. 1. Visu pirma kur jus beistosit VGTU vistiek pirmus metus mokysites tapati. Programa visiems vienoda. Taigi truputi jau sakė kad skirsis antrus metus . 2. Specialūs dalykai tik 3-4 metus. Va čia ir prasidės visas idomumas. Apie lazerius, robotus, dar kažkos ultragarsas. Na dar nelabai suprantu. O šiais laikais yra svarbiausia turėt krepšelį. Ir ne dviems o 4 metams. Kadangi pas mane visi kursiokai valstybės finansuojami. Taigi rotacijos po 2 metu nebus ir visi turim krepseli 4 metams.
Na kad studentas nežino kas ultragarsas yra, tai čia jau nelabai gerai Bet tikiu, kad išmoksi ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:06:31
| Nuoroda
čia specializacijos, kurias galėsi pasirinkti 3iame kurse |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:09:18
| Nuoroda
void rašė:
Ne eksternas. O pažįstamam nerodė, kai sužinojo kad man rodo, tai jis kažkur ėjo išsiaiškinti, ir sakė nerodė nes klaidingai kažkas pas jį suvesta buvo, tai sutvarkė ir tada vakare iškart atsirado pas jį. o blem. Pas mane irgi nerodo. Bet lyg viskas normaliai suvesta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:11:33
| Nuoroda
void rašė:
Ne eksternas. O pažįstamam nerodė, kai sužinojo kad man rodo, tai jis kažkur ėjo išsiaiškinti, ir sakė nerodė nes klaidingai kažkas pas jį suvesta buvo, tai sutvarkė ir tada vakare iškart atsirado pas jį. Gali dar tiksliau paklaust, kas ten jam buvo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:30:53
| Nuoroda
Žodžiu, vyrai ir moterys, jei 18-ą dieną nerodys, skambinsim ir versim NEC`ą. O dabar nėr ko jaudintis, dar trys dienos ar kiek ten :] Rodys visiems. Man asmeniškai rodo stojamųjų rezultatus, tačiau valstybinių nerodo. Tai klaidos kažkokios neturėčiau būt padaręs. Telieka daryti tai, ką paskutiniu metu darome geriausiai - laukti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:37:43
| Nuoroda
Sublustrum rašė:
Ei blemba gal klaida kažkokia yra, varau jaučiu dabar į punktą, pasakysiu kai grįžiu, baisu biškutį pasidarė, aš per skaipą lamabpo klausiau, bet kažkaip atsakė vistiek nesijaučiu saugiai. Nu baikit panikuot.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:41:10
| Nuoroda
pakeleivė rašė:
Nesvaikim. Daugelio lietuviu darbu net neperziureje parase: PATIKRINTA. REZULTAI NEKINTA:( Juk virs penkiolikos simtu darbu.......... Aš kažkaip irgi abejoju, kad ten viskas taip stropiai pertikrinta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:41:53
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? Į biomechaniką |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:42:14
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
12:57:39
| Nuoroda
Pz ;DD Norėčiau ir aš honoraro už šimtuką |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
19:10:35
| Nuoroda
g.art rašė:
NONcom rašė:
g.art rašė:
NONcom rašė:
Orchideja rašė:
Sveiki, daug cia jusu i architektura.. uzjauciu nuosirdziai... bent jau pirmame kurse tai nieko daugiau nematysite, apart rasomojo stalo, plansetu, maketu ir t.t. ZIAURIAI daug darbo.. Aš jau apsigalvojau.. ;D Kur zadi stot? O tu architektūrai ištikimas? Ydomus pasirinkimas biomechanika. Nesuprask neigiamai. Man tik neteko dometis ja Dabar jau pradejau galvot apie ekonomika;) Manau architektūra jau geriau, nei ekonomika Biomechanika įdomi specialybė, bet ne tokia, kokia norėtųsi. Na bet bandysiu rizikuoti. Kažkur vistiek pakliūsiu Sėkmės ieškant savo gyvenimo kelio |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
19:17:55
| Nuoroda
Jeigu bus tokie teisininkai, kaip house`as ir willis tai net nesamdysiu advokato, jeigu reikės DDDDD pzz........ Bus taip: House`as: O pasižiūrėkite kokia byla. Willis: O taip, tikrai sunki. House`as: turbūt nėra tikslo kažko ieškoti. Willis: taip, čia aiškiai jau pralaimėta. House`as: Na tikrai, gerai čia sutarėm. Gal einam pasižiūrėti į savo brandos atestatus? Baigiu pamiršti kiek surinkau iš istorijos. Willis: o aš net nenoriu atsiminti... bet einam.
.......... Ir čia jau 80 procentų duodu |