Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
19:48:53
| Nuoroda
Pihas rašė:
Testiniam 4 B nes: Yra dvi trinties jėgos, viena iš viršaus, kita su stalo paviršiumi (Istraukti norima apatini, o ne tempti abu) Ftr1 + Ftr2 + F = 0; F=uN1 + uN2; iš y ašies) N1 = 2mg; (Spaudžia stalo paviršių dvi sunkio jėgos pirmo ir antro tašelio) N2 = mg (Vieno tašelio sunkio jėga) F = u2mg + umg = 3umg => ats B
Na visai argumentuotai čia tada gali būti |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
19:52:41
| Nuoroda
BraiNiaC rašė:
kodel 1 A? ir kaip 4.1 gaut 2 omus ? Per galią. P=UI; U=IR P=I^2R R=P/I^2=18/9=2 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
20:02:29
| Nuoroda
OFICIALŪS EGZAMINO ATSAKYMAI 1. Mitchell 2.Hughes 3. 793665091 4. red 5. yellow (1 ir 2 tik šitaip) Part 2 Part3 Part4 READING Part 1 Part 2 Part 3 Part4 6. closure 7. bold 8. distracted 9. minor USE OF ENGLISH Part 1 1 on Part 2 1C 2B 3B 4A 5D 6B 7D 8B Part 3 1. survival Part4 1. thrill/thrilled Part 5 (2 points per item) 1. am not used // to studying |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
20:32:55
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Kažkas čia lygino su ankstesnių kurių tai metų tema (The place I like to go to), tai tada buvo daug kas neteisingai supratę ir galiausiai nieko kito neliko kaip tik užskaityt ir tuos darbus,kuriuose buvo parašyta tema The place I would like to go to (na,tikiu,kad daug kas per tą stresą egzamine ir susipainiojo). Gal ir šįmet taip bus... Bet aš visgi nebūčiau labai rami, jei būčiau parašiusi abstrakčiai. Pati iš pradžių maniau taip rašyti, galvoju, nesąmonė kažkam piršti savo nuomonę ir pan., bet įpusėjus rašinį galvoju- palaaaaa. Čia egzaminas,taip? Kokios dar sąmonės ir logikos nori? Ir parašiau opinion essay, išsakiau savo nuomonę (žodis opinion net paryškintas buvo), pagrindžiau ją, bet galiausiai pateikiau tokį balansą, na,kad nesigautų viskas kategoriškai labai pasakyta. Na mokytoja sakė, kad reikėjo rašyti konkrečiai, ne abstrakčiai. Tad turbūt nuims tiems žmonėms taškų už temą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
20:34:11
| Nuoroda
Kenas rašė:
4. 2, 30 , 120, 0,5 , 35 , 350 ? JO |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
20:58:37
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
NONcom rašė:
OFICIALŪS EGZAMINO ATSAKYMAI iš kur gavai? dar nežiūrėjau visko, tik gramatiką, tai jei tikrai tokie - super kad thrill ir thrilled mūsų išdiskutuotą čia priėmė;) Nežinau ar galima juos jau platint, tad pasilaikysiu savo šaltinius Bet šiaip čia ir taip aišku iš kur juos galėjau gauti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
23:41:36
| Nuoroda
Domino rašė:
2.C, nes m1=m2 mg=F(archimedo) o kadangi archimedo jega nepriklauso nuo rutuliuku tankio, tuomet isena, kad ju turiai lygus ir turi isstumia vienoda. 13.D, nes ekvipotenciiai ir reiskiia, kad potencialai lygus. kaip jų tūriai gali būti lygus, jeigu masė vienoda, o tankiai skiriasi? 2 arba b, arba d |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:01:21
| Nuoroda
noraaa rašė:
Man idomu, ar nustatyta,tarkim, pirmos pakopos kaina (bakalaurui) yra pateikta tik vieniems metams ar pateikta suma butu skirta visam 4 metu laikotarpiui?
Pvz, humanitariniu mokslu kaina pirmajai pakopai yra pateikta apie 4000lt, tai cia tokia kaina vieneriems metams ar visiems keturiems, kol baigsi bakalaura? Čia vienerių metų mokestis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:02:51
| Nuoroda
Dofile rašė:
O klausyme tikrai antra pavarde "Hughes"? O kokios nori?:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:04:47
| Nuoroda
Gammm rašė:
Brezinyje parasyta kad tas atstumas yra daugiau nei lambda? Jeigu butu atsakymas daugiau nei lamba tai sakytum kad teisingas butent tas atsakymas? Isteisu nelabai suprantu koks butent yra to atsakymo D pagrindimas, gal gali suformuluoti paaiskinima pagal brezini? Kaip suprantu zalia linija- automobilio judejimo trajektorija, kodel butent tokia parinkai? is egzamino brezinuko man kazkaip atrodo kad masinos judejimo trajektorija-tiese kerta viena is antenu, nors nelabai zinau ar tai kazka keicia. Pagal taviski brezini, kuo arciau antenu, tuo mazasnis atstumas tarp max ir min, pacioj pradzioj tai tas atstumas netgi mazesnis uz lambda/2... Dėl 21, fizikos mokytoja sakė, kad pati žymėtų A atsakymą. Reikia sulaukti vertinimo instrukcijų :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:28:31
| Nuoroda
Dofile rašė:
Man butent tokios ir reikia draugai po egzo kitokia sake, galvojau tai sakes, jei jau b lygio klausyme klaida... neklausyk tu draugų |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
17:10:50
| Nuoroda
Aivaras77 rašė:
Part 5 2. wishes he // had not missed neturetu but didn't miss ? taigi ten present laikas vertinimo instrukcija tokia. sakyk ką nori. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
18:23:03
| Nuoroda
simačka rašė:
Kaip manot, kiek galima tikėtis už 58 taškus? :s manau apie 90 gali tikėtis |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-20
00:12:56
| Nuoroda
LiNg3R rašė:
NONcom rašė:
už bendrabutį 85 svarai? Tu tikrai rimtai? čia nenormalu. Laisviausiai butuką ten už kokį 20 svarų galėtum išsinuomot. Nemanau, kad maža tėvų kišenė turi būti, jei ir Lietuvoje už mokslus klosi 8 tūkst. į metus. ar as kazko nesuprantu, ar tikrai naiviai manot, kad uz 20 svaru kas nors nuomoja bent kambari uz tokia kaina? tai ne vienas tam kambary gal gyventum. Lietuvoje 4iese kambaryje studentai gyvena, ten tai irgi nemanau, kad būtų problema. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
13:06:20
| Nuoroda
ievusee rašė:
Gal kas žino, kur bus galima pasižiūrėti rezultatus egzaminų, nes kiek žinau, jau 3dienį jie turi būt aiškūs? :} Savoj mokykloj |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
13:07:18
| Nuoroda
Bet labai dvejoju, kad trečiadienį jie bus aiškūs. Galbūt jie bus ištikrinti, bet dar nebus koreliacinių lentelių sudaryta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
14:29:17
| Nuoroda
Bus gerai ir be atestatų Mūsų mokykloje mokiniai gauna "Laimės pasagas" kad būtų geri rezultatai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-24
20:16:38
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
7day rašė:
Šita konkurencija žlugdo žmones morališkai. Ypač tuos, kurie jaučiasi superprotingi, kad pavydi dėl to, kad kitiems irgi gerai. Ką gi, lietuviai yra lietuviai. Nebeverkšlenkit, jei taip gerai viską atlikot, tai gausit tą 100 ar ten 95, o jei gausit mažiau, reiškia patys susimovėt, ir nereikia čia kaltint vertintojų nulaidžiavimų ir panašiai. Atrodo, baigia mokyklą, o vis dar vaikai.. nepriimkit jūs visko taip asmeniškai man negaila, kad kažkas gaus aukštą balą, man tik nuolaidžiavimas atrodo neteisingas ir nepagrįstas. apskritai ant tų rezultatų nusišvilpt, kiek gausiu tiek gerai, o jei negerai kitąmet perlaikysiu tiesiog realiam gyvenime niekas tokių nuolaidų nedarys, jei suklys buhalterė ataskaitoje niekas jai galvos nepaglostys ir nesakys nieko baisaus, jei architektas pachalturins projektuodamas, lėks iš darbo ir t.t. ždž, būkit visi geriečiai gėlių vaikai, laimingai gyvenkit, taika ;* Suklysta ir buhalteriai, ir architektai chaltūrina ir visi iš klaidų mokosi. Dėl anglų žodžių (nenoriu vėl pradėt senos dainelės, tik pasakysiu savo argumentą), jeigu žmogus išsiplečia, jis nebūtinai nesupranta užduoties ar nemoka jos įvykdyti. Galbūt jis tiesiog moka daug angliškų konstrukcijų (pvz formal stiliumi), kurios užima pakankamai nemažai. Kaip parodyti savo išprusimą ir žodyną kitaip Na bet čia neesmė. Nuolaidžiavimo niekur nėra, tiesiog nebūtų logiška visiškai neužskaityt taškų, jei klausymo užduotyje padaryta rašymo klaida. Tai KLAUSYMO užduotis, o ne use of english. Use of english patikrina gramatiką. Tai dabartinė sistema, manau, yra žymiai pranašesnė. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-27
20:42:33
| Nuoroda
aš tai baisiai pasirodžiau abejose užduotyse Net gėda buvo priduot piešinius. ) Ai bet dzin, supratau, kad architektūra ne man :} |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
12:25:57
| Nuoroda
AndGin rašė:
NONcom rašė:
aš tai baisiai pasirodžiau abejose užduotyse Net gėda buvo priduot piešinius. ) Ai bet dzin, supratau, kad architektūra ne man :} Pastebėjau, kad visi piešė beveik tobulai, o aš naudojausi tik savo architekto gyslele kompozicijoje ir matematiniu mąstymu akademiniame piešinyje. Tikrai negausiu daug balų už kokybę ir atlikimą, bet tikiuosi gauti už originalumą ir apskaičiavimus. (nemoku piešti tiesių linijų ) Aš irgi nebent išsigelbėsiu, kad gaučiau kelis balus dėl proporcijų ir matmenų, nes visus juos matavau nuoširdžiai O kitka... geriau patylėsiu Tas atmintis piešimas vapše nesąmonė. Pirmą kartą tokią užduotį dariau.. |