Vartotojo Aš pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:58:48 | Nuoroda

o gal kas girdejo,koks siais metais planuojamas anglu pereinamasis balas?;)

Žinutė parašyta: 2010-06-15 20:16:15 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

velnias pritruko man vienos pastraipos, parasiau tik 4-turias :D is neigiamos puses neparasiau pastraipos, kazin baisiai mus bala?

Tikrai nemanau,kad ten taip grieztai ziures i tai kiek pastraipu parasem,kiek teiginiu ir pan. Vis delto nesam anglu kalbos zinovai,todel manau atitinkamai mus ir vertins. Mano nuomobe esme buvo parasyt i tema,nepamirsti pradzios,destimo,pabaigos,sengtis nedaryt klaidu,vartot kiek galima daugiau tu''on the other hand","futher more" ir bus ok. Na,bent jau labai tuo tikiuosi;)

Žinutė parašyta: 2010-06-18 10:58:37 | Nuoroda
Sandruti rašė:
strelyte rašė:

na va, siandien kalbejau su savo lietuviu k. mokytoja (ji taise suvokimus). pirmiausia paklause, ar man neatrodo, kad sis egzaminas buvo zlugdantis... sake, visos vertintojos taip sneka. aseit tekstas geras, bet klausimai nelabai tinkami, o ir interpretacijai parinkti perliukai...

tai va. vidutinis  surinktu tasku skaicius is teksto suvokimo - 12-14. Mokytoja skundesi, kad durnai (ji taip ir sake! :D ) cia tas visas egzas, tipo jos gavo dar viena, nauja vertinimo instrukcija ir pan. sake nesamones. bet galiausiai pasake labai teisingai: "svarbiausia suvokti, kad nuo sito egzamino TU nepasikeisi. jis atejo, praejo ir tiek. gal dabar tik taip atrodo, kad cia svarbu, bet is tiesu, tai nieko nereiskia."

laikom fronta! megaujames vasra! :)

Ne ne... Ka tas egzaminas gali reiksti?.... TIK neistosi, kur norejai.... Turesi mokytis neidomia specialybe, o po to dirbti nemegiama darba... Ka cia dirbti? stumti valandas ir laukti kol baigsis darbo laikas... IKI PENSIJINIO AMZIAUS... Tai va... Nenusiminkit. Juk tas egzas nk nereiskia.... ;)

Manai,jeigu neistosi ten kur nori tavo gyvenimas zlugs? As taip tikrai nemanau..ir jeigu neistosiu ten kur noriu,ramiai baigsiu kita specialybe. Ir nemanau,kad turesiu dirbti butent tai,ka baigiau universitete ar kolegijoje. Yra daugybe pavyzdziu,kaip zmogus baiges viena specialybe dirba su tuo ne trupucio nesusijusi darba ir puikiai klesti:}

Žinutė parašyta: 2010-06-18 19:02:57 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
Sandruti rašė:

Ko čia putojat? Rado, matai, ant ko išsilieti :D Tai vadinama IRONIJA+ HiPERBOLĖ  Nesakau, kad egzaminai svarbiausias dalykas gyvenime, bet nereikia sakyti, kad jie visiškai nieko nereiškia. Vienaip ar kitaip, jie nulemia pakankamai nemažai žmogaus gyvenime. Ypač žmogaus, žinančio , ko nori ir to siekiančio ;)

matyt nežinai kas yra ironija, nes tavo kalboj tai tiesiog isterija ir verkšlenimas. ir egzaminai nulemia labai mažą dalį žmogaus gyvenimo, gal kadanors tai suprasi. esi begalo paveikta šiolaikinio sėkmingo žmogaus įvaizdžio, kurį formuoja media, daug tokių žmonių. kažkaip keista, kai žmogus save realizuoja tik kažkokiuose rezultatuose, skaičiukuose, kurie nieko nepasako apie tavo realius sugebėjimus, charakterį, įgimtus ir išsiugdytus bruožus.

Pilnai su tavimi sutinku;)respect'as uz toki poziuri.

Žinutė parašyta: 2010-06-18 19:08:28 | Nuoroda
7day rašė:

O lamabpo.lt bus galima pamatyt? 

Na,i mokykla as ieti visai nenoresiu. Noreciau ramiai ji pamatyti budama viena,kad nuo mano  emociju kitiems nereiktu kentet. Girdejau,kad rezultatai turetu buti patalpinti lamabpo svetaineje,taciau neaisku kada..nemanau,kad ta pacia diena,kai jie bus paskelbti..

Žinutė parašyta: 2010-06-28 19:56:35 | Nuoroda

Girdejau sian,per radija sake,kad lietuviu egzamina (valstybini)islaike tik kas 10mokinys...normaliai..

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:31:38 | Nuoroda

78...galvojau neislaikysiu,o pasirodo..;DDD! o cia procantais ,as tikiuosi.tie balai?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:49:53 | Nuoroda
BnLiFe rašė:

Man ištiesų keista. Čia daugelis virš 50% surinkę bando raminti tuos gavusius blogai, kad nedejuotų. Bet kai pasižiūri kaip netaisyklingai su klaidomis ir žargonais atsakinėja  - iškarto kyla keistas pamąstymas. Jeigu jau taip gerai gavot, negi egzamino dieną rašėt kruopščiai ir taip staiga dvipusį veidą atsukot ties "nekalto avinėlio" puikiai išmanančio lietuvių kalbą, tarmę, gramatiką, autorius ir visą sintaksę? Jei taip norėčiau paspausti ranką... Mano manymų šiemet išties kažkas buvo neįtikimo. Bent mano mokykloje vos keletas (turbūt ant pirštų suskaičiuoti galėčiau) gavo "savo" įvertinimą. Aš nedejuosiu kaip man apmaudu ar kažkas panašaus. Tiesa sakant man nerūpi lietuviška švietimo sistema, kuri nesupranta skaitančių, puoselėjančių, visapusiškai garsinančių lietuvių tautą žmonių, olimpiadose, renginiuose, kurie staiga egzamino kulminacijoje - neišlaiko. Man tiesiog gaila, kad NEC paleidžia pilnus, dar "nesupuvusius", lietuvos pakampiais nešmirinėjančius jaunuolius. Ką jie dabar darys? Verks? Toli gražu ne. Palauks likusiųjų rezultatų, kurie ir pasakys - ate ate Lietuvėle brangi, o gal ne?

P.S NEC čia buvo paminėjęs, kad galbūt kalta ne egzamino vertinimo sistema, o pati švietimo sistema. Tad norėjau paklausti, ar dirbate, kad ji būtų geresnė? Ar tie garsūs jūsų analizuojami testai turi kokią reikšmę? Ar buvo kada nors paviešinta žiniaskklaidoje - Nacionalininis Egzaminų Centras norėdamas pagerinti rezultatų objektyvumą siūlo taisyti švietimo sistemos klaidas...

As isivaizduoju,kaip apmaudu gauti 20proc.kai tikimasi virs 80proc. Niekada tokiuose forumuose nerasau taisyklingai. o kam? Niekad labai gerai nesimokydavau,gaila,taciau musu mokytojos vertinimas budavo aiskus,nesvarbu ka ir kaip parasysi. Atsirinkusi nuolat evrtindavo vienus 7,kitus 6,kitus 10...beabejo,tikrai verti zmones ir gavo aukstus rezultatus,kiti,tame tarpe ir as,egzamino diena save atidave.  Rasiau taip,kaip niekada nebuvau rasiusi,galbut net ne savo stiliumi,stengiausi laikytis visu standartu ir...tai buvo geriausias mano darbas,neabejotinai. Taip kad nereikia cia stmt ant visu ir kazka kaltint. Jeigu tikrai esi verta auskto balo,rasyk apeliacija ir gausi tu ta savo bala.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:59:21 | Nuoroda
Ledutte rašė:

Jau yra, sakė 64 gavau.. 

o nezinai kiek mazdaug tasku buvai surinkus?;}

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:32:08 | Nuoroda
woohoo rašė:

sveiki visi, o jeigu tarkim as stoju ir univeras praso triju egzu ir vieno metinio, ir jei tarkim tas metinis yra matkes pazymys, o as laikiau matke tai man ziures vistiek i pazymi ar i egzo rezultata? ;/

neatsakysiu i tavo klausima ,tik pasiteirausiu.. kiek tu mazdaug tasku buvai surinkes is matkes?

Žinutė parašyta: 2010-07-22 19:52:34 | Nuoroda

Sveiki;] gal galit kas tiksliai visi paaiskint,nuo pat pradziu ,kaip ten reiks viska daryt su tais stojimais. Jeigu ryt gaunam tuos kvietimus ir mums tinka,lekiam i bankus susimoket...gaunam kvita(ar kazka pan.),pasidarom atestato , paso kopijas ir lekiam tiesiai i ta univera/kolegija ,kurioje zadam studijuot ir ten jau toliau tesiam visa procedura?

Žinutė parašyta: 2010-07-22 20:07:59 | Nuoroda
jusste rašė:
susimąsčius rašė:

Sveiki;] gal galit kas tiksliai visi paaiskint,nuo pat pradziu ,kaip ten reiks viska daryt su tais stojimais. Jeigu ryt gaunam tuos kvietimus ir mums tinka,lekiam i bankus susimoket...gaunam kvita(ar kazka pan.),pasidarom atestato , paso kopijas ir lekiam tiesiai i ta univera/kolegija ,kurioje zadam studijuot ir ten jau toliau tesiam visa procedura?

Reikia paso kopijos? 

man atrodo,kad reikia..ar nereikia?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:29:04 | Nuoroda

Kada mokami bus? nervuoja laukt..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:10:49 | Nuoroda
Audrhius rašė:

Kas nors i VK istojo? Kiek skaitau tai visis i univerus istojo. Gal kolegiju dar nera?

yra ..bet nenoriu ten studijuot,lauksiu mokamu;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:59:33 | Nuoroda
Linksmas22 rašė:
Rullis rašė:

VF ir VNF balai jau visi paskelbti,pas ka tusti langeliai nuo rytojaus ryto gales koreguoti savo prioritetu issidestyma bei dalyvauti antrajame etape.Aciu

ka cia svaiksti kad VNF paskelbti? is zinai?

S.... mala..taip iseina,kad siais metais niekas vnf vietu negavo?;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:13:58 | Nuoroda
Inede rašė:

matet zmogus sake ,kad jau visi duomenys sukelti ir jau viskas , mes nebeistojom

baik isterikuot;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:19:06 | Nuoroda

krc..visa diena pralaukta..lochai..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:21:33 | Nuoroda
Arnoldas rašė:
gulgul rašė:

nu va, gavau sms, kad neistojau. Nesamone, mano balas 20,84

Eina sau kaip jie cia smagiai sukasi - tiesiog visiems issiuntineja "Jus neistojote" ir darbas baigtas. Pinigai surinkti :D

aha,man irgi aptinka..bet kam siuncia ir ok;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:27:43 | Nuoroda
gulgul rašė:
Miglė21 rašė:
gulgul rašė:

nu va, gavau sms, kad neistojau. Nesamone, mano balas 20,84

i kur bandei stot?

i kosmetologija

su tokiu balu i kosmetologija? idomus pasirinkimas;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:35:33 | Nuoroda
Rubi15 rašė:

ne, nu zinot, kas nors istojot i vnf??? jau nusibodo sitas jobanas cirkas. Ka, zmones nesugeba graziai visko sutvarkyti ir be trukdziu??? kas cia per Lietuva??? Dalbajobu salis, kurie nesugeba paskelbti stojimu rezultatu...

Pritariu