Vartotojo Vytis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:14:43 | Nuoroda

aš nežinau kaip mano mokykloje, tačiau mano ir šalia esančioje klasėje, dauguma mokinių gavo 90+. 3 šimtukai per abi šias klases.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:26:16 | Nuoroda
Exeda rašė:
gyntass rašė:
Exeda rašė:

ČIa tik aš nemačiau ar Ingrideleee mūsų neatėjo pasigirti savo surinktu 100? :D

Turbut jau raso apeliacija ;D

Vargšelė :D Tikiuosi, kad dar labiau procento jai nesumažins po apeliacijos :D Nes vėl koks pasipiktinimas bus.. :D

visi jos laukiam:) kaip noriu sužinoti kiek ji gavo:D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:58:21 | Nuoroda

apie 250

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:01:42 | Nuoroda
Vytis rašė:

apie 250

ištikro 233 šimtai turėjo būti. Nes egzamina laikė 25 373. 92% procentai islaikė tai yra 23343. Tada

vienam procentui teko 233 mokiniai:)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:09:36 | Nuoroda
simavi rašė:

O atrodo, kad jų buvo gerokai daugiau :D

Pas mane mokykloje trys šimtukai, normalu.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:28:26 | Nuoroda
exprontaz rašė:

DABAR TURIU KLAUSIMĄ... Tie kas gavo mažiau 30 % (balų ar panašiai ) skaitosi kaip neišlaikę ? ar kaip ?

Pažiūrėjau rezultatus savo ir kitų ir likau apstulbęs,tiek gerų mokinių rezultatai visiškai nepanašus i jų mokslo lygį... pats surinkau vos 22 besimokydamas stipriam 7 :/ nežinau ka grįžus tėvams iš darbo sakyt reiks :(

parašiau apeliaciją.

Jeigu surenki 1% tai islaikes esi. Yra 92% vaiku is visu laikiusiųjų, kurie išlaikė egzaminą. Jeigu gavai 1% tai reiskias esi prasciausias is tu islaikiusiuju. O jeigu neislaikei tai tu papuolei i tuos 8%, kurie neislaikė.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:17:17 | Nuoroda

Altorių šešėly visi rašė:D aš asmeniškai rašiau Altorių Šešėly, Šūvis po Marazyno Ąžuolu, Mažvydą, ir Marčėno eilėraštį pacitavau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:28:10 | Nuoroda

Pas mane mokykloj irgi gerai:) mano klases vidurkis 84, tik vienas klasiokas gavo maziau negu 50%

Žinutė parašyta: 2010-07-04 19:51:47 | Nuoroda
basikom rašė:

niekuomet neišsiskirk, būk toks pats kaip ir visi, savo rašinyje minėk Maironį, "Altorių šešėly", Hitlerį ar Staliną (dar geriau, jei juos abu) ir vuolia - už egzą turi 80+. Taip nutiko ir mūsų mokykloje. Nepatikėsit, tačiau B lygio mokinys, kuris yra absoliučiai neraštingas, tačiau įvykdęs mūsų mokytojos nurodymus, gavo 89 balus. O kita panelė, visada turėjusi, ką pasakyti, rašiusi apie Ibelhauptaitę, rėmusis avies paklydelės istorija iš Biblijos, istoriniam kontekstui pasirinkusi Liudviko XV asmenybę ir jo žymiąją frazę "Po manęs - nors ir tvanas" ir kitais įdomiais ir išskirtiniais kontekstais, tegavo 40 balų. Nes netikėjo mūsų mokytoja ir bandė pasirodyti protingesne už kitus, kas, mano manymu, ir turi būti pagrindinis dalykas egzamine. Aišku, stilius taip pat yra svarbus, bet kažin, ar vientisiniais sakiniais mintis reiškiantis abiturientas yra pranašesnis už visus 12 metų stropiai besimokiusias personas. Bet kuo aukštesnis balas šiuo atveju yra daug svarbesnis už principus, todėl ir aš rašiau kuo paprasčiau, rinkaus paprastus kontekstus, kad kuo daugiau žmonių juos žinotų, ir dabar turiu galimybę džiaugtis įvertinimu. Nors man tai atrodo tooookia nesąmonė, kad negaliu..

Istoriniai kontekstai yra prasčiau už kultūrinius. Nors tos klasiokės kontekstas iš Biblijos yra liuks:) O apie sakinius tai geriau buvo rašyti kuo ilgesniais sakiniais nes viename sakinyje gali būti tik viena stiliaus klaida :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:30:10 | Nuoroda

totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:45:52 | Nuoroda

aš tai nesuprantu, jeigu gavau 90% tai reiskias mane aplenke 10% islaikiusiuju. tai kaip jie turejo parasyti, jeigu pas mane teste 1 klaida o kitur dar pora?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:41:54 | Nuoroda
Harrison rašė:
Vytis rašė:

totali nesamonė tas NEC. Iš lietuvių tikėjausi 70~, gavau 92. Istorijos tikėjausi 100(net juodraštį mokytoja ištaisė sakė 98-99-100) o dabar 90...

Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau :) neatrodai tiek vertas.

kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??!

wake up

Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:43:25 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
Justė, rašė:
fregaria vesca rašė:

gal yra stojanciu i taikomaja istorija? 

ziauriai norejau,bet... 

ner gyvenimo...

nevertėtu nusiminti,gyvenimas tuo nesibaigė...

83 taskus? as 83 taskus uzsimerkes surinkau, o gavau 90. apeliacija rytoj:)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:45:18 | Nuoroda

Beje jeigu mazdaug apie 85-90 tasku surinkau, kaip gali buti tik 90% ?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:51:48 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:

Sveiki. tikriausiai aš čia ne į temą, bet noriu pasiteirauti, gal kas žinote atsakymą į mano klausimą. Kiek panašiai nemokamų vietų yra  tam tikroje srityje. pvz, tai yra fiziniai- technologijų mokslai. tarkim VU finansų ir draudimo matematika. ar yra nustatytas kažkoks skaičius nemokamų vietų? ar tiesiog, jei tavo balas patenka į tą srity, kuris yra VF balas, jau gali manyt, jog tu studijuosi nemokamai?

viskas yra VU.lt zinoma anu metu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:32:05 | Nuoroda
zydrute rašė:

kokios problemos manai , kad turėjai gaut daugiau rašyk apeliaciją tik tikrai pagalvok ar nesigaus mažiau, o šiaip manau 90 tai nėra toks blogas balas dėl kurio reiktų kelti tiek diskusijų :)

:) 90 yra geras balas, man taip pat:)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 01:17:30 | Nuoroda
Harrison rašė:
Vytis rašė:
Harrison rašė:
Vytis rašė:

Pagal tavo logika as tau gyvenime tokiu balu neparasyciau :) neatrodai tiek vertas.

kaip tavo mokytoja galejo rasyti procentus jeigu nezino sios kartos lygio ir tasku pasiskirstymo lietuvoj??!

wake up

Juodrascius dave is egzo issinesti wake up pats:) kiek sprendziau praeitu metu ir visus kitus egzus istorijos nebuvo maziau 97, olimpiadose pasirodziau gerai, o juodrastį mano istaise sake 98-99-100, tai wake up

vel tu ta pati kartoji:) paskaityk mano posta 3x,gal dashus ka as turejau omeny.

nesvarbu man ka tu sprendei,kiek gavai, kokios parolimpinese dalyvavai, ash tau sakau,kad PROCENTU tavo mokytoja tau negalejo prognozuoti +-3% tikslumu, nes neturejo rezultatu analizes,kurioje butu balu konvertavimo i procentus lentele :)

sekmes

koks skirtumas, jeigu surinkau 85-90 tasku tam intervale, tai kodel tik 90% ?

Žinutė parašyta: 2010-07-09 00:03:23 | Nuoroda

kaip manot ar siais metais pereinamasis i VF bus didesnis ar mazesnis? man nelabai pasiseke istorijos egzaminas, kurio tikejausi 95+ todel bijau dabar neistoti:)

Žinutė parašyta: 2010-07-10 18:21:38 | Nuoroda

matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~

Žinutė parašyta: 2010-07-10 23:24:26 | Nuoroda
grytė rašė:
Vytis rašė:

matematikos 10 turiu metini. Anglu tikiuosi 90~

na jei anglų gausi devyniasdešimt, tai tavo konkursinis balas bus 19,84 (nepatingėjau ir balų skaičiuoklėj paskaičiavau:D), nu tai kaip su tokiu balu dar galvot įstosi ar ne?: ) pernai pereinamoji riba į vf buvo 19,24 na ir netikiu, kad šiemet pakiltų net šešiom dešimtosiom.: )

tačiau anglų gaut 90% reikia surinkti kokius 87 taskus:) sunku bus:) nors skaiciavausi tai 62-67 taskus be rasymo dalies surinkau, tai tikiuosi bus gerai:)