Vartotojo Jordan23 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-09 22:26:33 | Nuoroda

procentu, o ne tasku..tasku tai nuo 93 iki 96 tikriausiai

Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:34:23 | Nuoroda

vsio dejau egzaminas tiesiog negalejo buti lengvesnis... vasara vasara www.youtube.com/watch?v=IX2pxtkhx-M&feature=fvsr...pasaulio futolo cempas wohooooo

Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:35:11 | Nuoroda
nogood rašė:
skirtingoskojines rašė:
nogood rašė:

Mano atsakymai:

Listening
Part1
Mitchell,Hughes,red, yellow
Part 2
CBCBC
Part 3
CBBA
Part4
merged, longer, screen, week, 2500, castle, globe, tours, articles, editing, seek

Reading
Part1
BCADC
Part2
run, unique,works,enjoy,lighting
Part3
EBCADG
Part4
CAFBE
closure, bold, distracted, minor

Use of english
Part 1.on, at , to, there, too, in, by, with
Part 2 CBBADBDB
Part 3 survival, essential, actless, pressure, daily, reduction, commonly, powerful
Part 4 thrilled, were, has contributed, provides, are carried, discovering, have been covered, is being studied
Part 5 1.am not used to study
2.wishes he didnt miss
3. ought to not have missed
4. are said to be

Grammar silpnoji pusė :D kas panašiai?

mano labai panašūs, aš tik listening'e klaidų būsiu privėlus. O dėl use of english.Part 4 2.had been parašiau Part 5 1. am not used to studying. 2. wishes he hadn't missed.

Ir šiaip žiūriu į aukštą balą taikai. Sveikinu :)

Na iš IELTS 7.0 gavau, tai būtų gėda virš 80% negaut :D

as ir ielts 7 gavau, ir pagal egzamina tai 90 % minimum :DDDDDDDDDD

Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:38:54 | Nuoroda
nogood rašė:

Mano atsakymai:

Listening
Part1
Mitchell,Hughes,red, yellow
Part 2
CBCBC
Part 3
CBBA
Part4
merged, longer, screen, week, 2500, castle, globe, tours, articles, editing, seek

Reading
Part1
BCADC
Part2
run, unique,works,enjoy,lighting
Part3
EBCADG
Part4
CAFBE
closure, bold, distracted, minor

Use of english
Part 1.on, at , to, there, too, in, by, with
Part 2 CBBADBDB
Part 3 survival, essential, actless, pressure, daily, reduction, commonly, powerful
Part 4 thrilled, were, has contributed, provides, are carried, discovering, have been covered, is being studied
Part 5 1.am not used to study
2.wishes he didnt miss
3. ought to not have missed
4. are said to be

Grammar silpnoji pusė :D kas panašiai?

emerged, o ne merged tikrai..nera tokio zodzio merged pasitikrink ;)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:44:17 | Nuoroda

emerged with cia phrasal verb toks yra..atsimenu ismokt kazkada reikejo...tarp kitko daznai vartojamas sitas zodiziu deriniys..tikrai negalejo buti merged with 100%...bet to dar ten words transformation klaida buvo ne actless, o inactive cia irgi 120 %

Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:46:15 | Nuoroda

dar ten turejo buti wishes he hadn't missed ;D

Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:49:37 | Nuoroda
nogood rašė:
Jordan23 rašė:

dar ten turejo buti wishes he hadn't missed ;D

aš dėl to nesu taip įsitikinus :D į kokį uni stoji su ielts?:D

Essex :D o tu?

Žinutė parašyta: 2010-06-14 16:18:03 | Nuoroda
Hushaby rašė:

beje pasidalinkit kiek taškų surinkot per bandomąjį? Ir ar po to idėjot darbo kokio? Nes aš prieš bandomąjį nieko nesikartojau, o dabar gan stipriai ruošiaus.

as is bandomo 88% gavau, bet po IELTS mokymosi, ir tas 9 dienas po istorijos egzo tai tikrai geriau biski darau tuos testus..+ egzas tikrai buvo lengvesnis uz bandoma, tai nu minimum 91% gaut planuociau

Žinutė parašyta: 2010-06-14 17:37:48 | Nuoroda
Aivarasg rašė:
Jordan23 rašė:

emerged with cia phrasal verb toks yra..atsimenu ismokt kazkada reikejo...tarp kitko daznai vartojamas sitas zodiziu deriniys..tikrai negalejo buti merged with 100%...bet to dar ten words transformation klaida buvo ne actless, o inactive cia irgi 120 %

"Merged with" irgi yra teisingas, google pazejau, ne viena antraste apie keliu kompaniju susijungima, pavyzdziui "Novas Software (recently merged with Springsoft)", reiskia susijungima, kas ir klausime buvo. Va original text:

In the late 1990s, Microsoft bought Collier's Encyclopedia and New Merit Scholar's Encyclopedia from Macmillan and incorporated them into Encarta. Thus the current Microsoft Encarta can be considered the successor of the Funk and Wagnalls, Collier, and New Merit Scholar encyclopedias. None of these formerly successful encyclopedias remained in print for long after being merged into Encarp

pats dabar parasei, kodel klaida padarei:DDD..merge into ane??!!!!o ten buvo zodis with jeigu nepastebejai!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:31:43 | Nuoroda

BL AS 28 GAVAU, NORS 50-60 PLANAVAU...BRIEDAS TOTALUS, TIKIUOSI ANGLU SU ISTORIJA ISTEMPS MANE...

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:41:47 | Nuoroda

dejau as ant tu interpretaciju, kaip vertintojui patinka kurinys, toki bala ir raso, nesamone cia, o ne mokslas tas literatura... as gavau koki 25 proc maziau nei prognozavo man, nors mano nuomone, parasiau geriausia gyvenime interpretacija, ir teksto suvokima neblogai padariau...klasioke galvojo minimum 70-80, nes tiek gavo bandomoju, ir gavo 15%...tai kas cia per mokslas, niekada tokiu dalyku nemegau, sudeginsiu tuos visus sudlapius ir viskas...va istorija ir anglu turetu objektyviau vertinit, nes ten nepraso tavo meniniu spelioniu ir sapaliojimu ir panasiu sudu, sudu backa tas literaturos mokslas, pzdc rimtai nusivyliau tais visais biliunais, skemomis ir panasiais pydarais...

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:24:49 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:

sveiki. norėčiau pasitarti su jumis. aš gavau 63, nors manau, jog bent 70 tikrai turėjo būti. ar man rašyti apeliaciją ar ne?

del tokio tai tikrai nerasyciau, kas tie 7%...man -25% pagal prognozes, bet ir tai jauciu nerasysiu, nes dar galiu issikapanot su istorija ir anglu, ir dabar kiekveinas procentas svarbus..o del 7% rasyt tai cia nesamone butu, dar gal nuimtu kelis ir liktu 60%

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:35:20 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:
Jordan23 rašė:
vakarpuse4 rašė:

sveiki. norėčiau pasitarti su jumis. aš gavau 63, nors manau, jog bent 70 tikrai turėjo būti. ar man rašyti apeliaciją ar ne?

del tokio tai tikrai nerasyciau, kas tie 7%...man -25% pagal prognozes, bet ir tai jauciu nerasysiu, nes dar galiu issikapanot su istorija ir anglu, ir dabar kiekveinas procentas svarbus..o del 7% rasyt tai cia nesamone butu, dar gal nuimtu kelis ir liktu 60%

ne as nesakau kad butent 70 , bet gal daugiau but.. nebesuprantu nieko.. kaip liudna kai klasej tie , kurie nesimoke gavo 80-90.. ;// noriu apeliuot, bet to paciu ir baisu

nu bet sakei, kad bentjau 70% turetu buti...vadinasi 70% tave tenkintu...tai kas tie keli procenteliai, ir dar ne faktas, kad juos gautum, nes dar sumazina daznai, kiek esu girdejes, o zinok nuskriaustu daugiau nei tu yra nemazai..pas mus klasei daugelis liko nepatenktinti rezultatais, tarp ju ir as...nes tikejaus gauti nors 50, o gavau 28, tai cia taip sakant, nei juoktis nei verkti..

Žinutė parašyta: 2010-07-02 00:48:14 | Nuoroda
Tomis rašė:
karodo rašė:

Tomis
Rašyti privačią žinutę

Žinutė parašyta: Šiandien 00:04:51 | Nuoroda | Cituoti

Čia loterija...

Aš tai džiaugiuosi, kad mano mokyklos panos ,ale, kuriuos pastoviai gaudavo po 10, išėjo metiniuose 10, susimovė egzamine : )

Vo čia tai teisybė... Egzaminas parodo, kad mokytojams nereikėt vertinti mokinių pagal pavardes :)

O tie kurie nei apsiskaitę,nei be klaidų rašyt nemoka normalu,kad gavo 90?:D

Jei tiek gavo, manau, jie to ir verti ;) tiesiog jiems nereik kišt šudo į galvą, atėjo parašė ir gavo... :) o pažymiai nieko verti juk realiai. Svarbu, kaip tu parašai svarbiausia savo gyvenimo darbą (egzamino rašynį) :)

pazymiai parodo pastovu tavo darba, tam tikra procesa..ant desimtukininku tai nezinau ar apsimoka varyt, nes as pats 10 mokiaus, isskyrus lietuviu ir matke 8, ir negaliu pavadinti save tuo kaliku, tiesiog stengiausi ir tiek, tuo paciu turejau daug laisvo laiko, ir tikrai nesiskundziau...daug dirbdamas ir pastoviai taip darydamas gali daugiau pasiekti nei vienakart issoves, tai parodys gyvenimo praktika, o del tu egzaminu as i lietuviu dejau maziausiai pastangu,  paziuresim, kokie bus kiti rezultatai, bet daznai egzamine tiesiog, kaip pasakei pasitaiko loterija, ypac tokiam egze kaip lietuviu, bet tu pats pripazisti, kad islosei loterija...as niekada nelosiau loterijos, o pats dirbau del rezultatu, jei nepasiseke cia pasiseks veliau, ir pastoviai dirbdamas dar turedamas neblogai islavinta prota as savo vistiek pasieksiu...

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:20:53 | Nuoroda
NONcom rašė:

Pasakysiu nešališką faktą. Mūsų mokyklos pavaduotoja ir direktorius apakę rezultatais. Mokiniai, kurie tikrai (tikrai, asmeniškai su jais kalbėjau), nesimokė lietuvių, turėjo 6 ir niekad dėl jos nesistengė, gal ~90 ir netoli 100 procentų. Jeigu TAIP įmanoma, darykit arba auditą mokyklose, arba NEC`e. Kažkoks briedas. Negavęs 95 pasijaučiau paskutinis durnelis. Nes tiek gauna žmonės, kurie visiškai atsipūtę. Klasiokas pirmą kartą gyvenime rašė samprotaujamąjį rašinį egzamine ir gavo ~85 proc. Nežinau. Man tai nelogiška. Nusprendžiau, kad tikrai nevertėjo nieko mokytis. Geriau būčiau alų gėręs.

nu man tas pats rimtai...nesidziaukit per daug tie kurie blogai mokes, bet gavo gera bala per lietuviu egza, nes lietuviu egzamino vertinimas yra labai labai labai labai subjektyvus...paziuresim kiek gausti per tokius egzaminus, kaip anglu ir istorija, kur arba zinai arba nezinai, ir gauni tiek kiek nusipelnei, o ne kiek vertintojui tavo meniniai sapaliojimai patiko...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 10:33:42 | Nuoroda

jeigu tenkins rezultatas, tada bus linksmasis futboliukas, ir svente svesim :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:59:02 | Nuoroda

as isviso nesijaudinu beveik, stengiuos valdyt save...pasportavau, pavalgiau, nusiprausiau, dabar pc zaidimus palosiu iki 14, pavalgysiu pietus, ir rezai jau cia :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:09:53 | Nuoroda

pzdc jau 16 valanda, ir dar nera rezu....skambinau mokytojai, sake dar nepaskelbe

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:30:08 | Nuoroda
bambukaz rašė:

100% :))

zjbs ;D..o man rezu dar nesako, negaliu krc...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:02:55 | Nuoroda

bl bl 98%, atrodo nemazai, bet iki simto biski pritruko..na ka vistiek svesiu, ne taip ir blogai :DDDD