Vartotojo DeJau pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 21:39:27 | Nuoroda
ji112 rašė:

chaosas skype :D

Per gerai pasakyta..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 21:47:25 | Nuoroda
raffaello rašė:

Klausykit, o pas jus yra paskaičiuotas JŪSŲ konkursinis balas? nes pas mane tai lamoj abiejuose stulpeliuose tą patį rodo  

pas mane irgi..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:48:55 | Nuoroda
snaip3ris rašė:

Įstojau į programų sistemas VK, būtų VU džiaugčiaus, dabar ... :(

Parasyk man i skype: dzwu888, busim grupiokai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:50:35 | Nuoroda
rozitka rašė:

O kam nors i maila atejo patvirtinimas kad istojai ? nes man tik lamoje rodo ir vsio net sms neatejo ....

I el pasta taip pat negavau, tai gal rytoj gausiu. :) LAMA bpo man tik rodo.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:59:19 | Nuoroda
jammer rašė:

tai žodžiu jei pas mane jokio kvietimo, taip išeina, kad bent į vf kaip ir neįstojau ?

Vienas Dievas zino.. Laukiam rytojaus.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:01:07 | Nuoroda
Hmm rašė:
reeva rašė:

Mama į LAMą prisiskambino,sakė vf jau sutvarkytos,o vnf-iki vidurnakčio,arba,blogiausiu atveju ryt ryte 

Blemba,tikiuos greit jie susitvarkys

p.s. regis,laukia bemiege naktele

Uzjauciu, eikite draugas.lt zaidimus pazaisti, gal laikas praeis greiciau.. O as linguosiu jau miegoti..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:01:29 | Nuoroda
Hmm rašė:
reeva rašė:

Mama į LAMą prisiskambino,sakė vf jau sutvarkytos,o vnf-iki vidurnakčio,arba,blogiausiu atveju ryt ryte 

Blemba,tikiuos greit jie susitvarkys

p.s. regis,laukia bemiege naktele

Uzjauciu, eikite draugas.lt zaidimus pazaisti, gal laikas praeis greiciau.. O as linguosiu jau miegoti..

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:01:35 | Nuoroda
tillary rašė:

normalioj saly, uz tokius dalykus, steponaviciui sakes butu jau, uzkapotu ji patys tie busimi studentai

Nebent kokioje Azijoje :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:02:33 | Nuoroda
tillary rašė:

ee DUOKIT NR> LAMOS

tel. (8 37) 320728, (8 37) 320837

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:09:16 | Nuoroda
tillary rašė:
Egluuuuuuuute rašė:
Sanosuke rašė:

O kam tada siūlyti paslaugą sms žinutės, jeigu jomis ateina neteisinga informacija? tai jie atsiprašys už tai, bet man už jų atsiprašau nei pinigai nei nervai negrįš.

As tai siandien ryte nusiunciau email'a jiems,pasiteiravau kas man kompensuos moreline ir materialine zala... Aisku , suprantu ,kad nieks , bet vis tiek  , cia principo reikalas bent emaila pasipiktinanti parasyt , parodyk,kad man ne tas pats.

gerai padariai, reikejo dar pagrasinti, kad jei nebus atlyginta, visa informacija perduosi i ziniasklaidos rankas

Manau ta ziniasklaida viska jau senei zino.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:18:11 | Nuoroda
ddollar rašė:

Penktadienį Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti informacijos sistemoje kiekvienam stojančiajam individualiai skirtose diagramose turi būti parodyta, su kokiu minimaliu konkursiniu balu pirmajame etape buvo kviečiama pagal kiekvieną stojančiojo prašyme nurodytą pageidavimą konkrečioje konkursinėje krypčių grupėje, jeigu tai valstybės finansuojamos vietos, arba studijų programoje, jeigu tai valstybės nefinansuojamos vietos.

Ar kasnors gavo sitas diagramas? ir, ar kasnors siandien, ty sestadieni, gavo kvietimus i vf?

Ne ;/

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:32:19 | Nuoroda
gretutute rašė:
ji112 rašė:

cituoju forumiecio ZODZIUS ''nepatikesit bet prisiskambinau i lama :D sake valandos begy turetu paaisket rezultatai. isivaizduojat!! sake kad i ktu tik 5 teistojo i vf, sitokie konkursai.... sake zauuuriai uzkelti balai yra... ''

tai kad is mano sules 5 jau i ktu vf istojo :DDDD

Su kokiais balais gal zinai? Manes neprieme ten ;S

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:35:32 | Nuoroda
gretutute rašė:
DeJau rašė:
gretutute rašė:
ji112 rašė:

cituoju forumiecio ZODZIUS ''nepatikesit bet prisiskambinau i lama :D sake valandos begy turetu paaisket rezultatai. isivaizduojat!! sake kad i ktu tik 5 teistojo i vf, sitokie konkursai.... sake zauuuriai uzkelti balai yra... ''

tai kad is mano sules 5 jau i ktu vf istojo :DDDD

Su kokiais balais gal zinai? Manes neprieme ten ;S

na vienas tikrai su aukstais ,o kitas uz mane geriau tik matke islaikes ir anglu nelaikes :) balu ju nezinau :)

Mano informes buvo 30% ir matiekos 6%, dar LT 8 (mok), anglu 5 met. neprieme xD

Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:46:37 | Nuoroda
exprontaz rašė:

Ta 120 lt uz dokumentu iforminima, reikia moketi iskart mokykloje ar galima ir banku dar pries tai sumoketi ?  :)

ir ar reikia pasidaryti cekio kopija ?

As banku per PC mokejau.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:20:34 | Nuoroda

Jei kas Vilniaus kolegija (VK) Elektronikos ir informatikos fakultete rasykite, skype: dzwu888