Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
11:10:27
| Nuoroda
Tai jau tikrai, kad baisu... Su nekantrumu laukiu rezultatų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
11:22:53
| Nuoroda
O dabar dar puse dienos visi gadinsis nervus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
17:01:05
| Nuoroda
O mano mokykloj dar nėra ir nežinia kada bus... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
17:03:48
| Nuoroda
jacikaas rašė:
Vurku rašė:
O mano mokykloj dar nėra ir nežinia kada bus... Yra jau, tik keltas smigęs nuo perkrovos ir neina prisijungt šūlei. aaa... na, bet nuo to nelengviau laukt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
17:24:50
| Nuoroda
Pagaliau rezultatai patenkinta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:23:49
| Nuoroda
samsung4u rašė:
Neringa rašė:
samsung4u rašė:
Jeeee... Istojau i VU ekonomika Kaip suzinojai? Ar cia smarkiai juokauji?:D as tik lengvai juokauju,reik gi bsk paerzint nervus lama ir taip tampo, o tu dar erzini D O beje, koks tavo balas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:34:13
| Nuoroda
samsung4u rašė:
Vurku rašė:
samsung4u rašė:
Neringa rašė:
samsung4u rašė:
Jeeee... Istojau i VU ekonomika Kaip suzinojai? Ar cia smarkiai juokauji?:D as tik lengvai juokauju,reik gi bsk paerzint nervus lama ir taip tampo, o tu dar erzini D O beje, koks tavo balas? 15.30 nu reik bsk paerzint,kad cia ner ko nervuotis,ktp nebus,o svetimais nervais pazaist smagu nemanau kad cia bent vienas neistos i viena is tu 12 specialybiu,taip kad jei viska normaliai suraset tai ko nervuotis as tai kaip losejas tai specialiai surasiau didesnius balus pernai turejusias gal kas pasiseks,vis idomiau pas mane 18.50. bet as parasiau MRU, o tada tik Vu istos visi, bet ar butent ten kur nori |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:39:38
| Nuoroda
gazuotas rašė:
Vurku rašė:
samsung4u rašė:
Vurku rašė:
samsung4u rašė:
Neringa rašė:
samsung4u rašė:
Jeeee... Istojau i VU ekonomika Kaip suzinojai? Ar cia smarkiai juokauji?:D as tik lengvai juokauju,reik gi bsk paerzint nervus lama ir taip tampo, o tu dar erzini D O beje, koks tavo balas? 15.30 nu reik bsk paerzint,kad cia ner ko nervuotis,ktp nebus,o svetimais nervais pazaist smagu nemanau kad cia bent vienas neistos i viena is tu 12 specialybiu,taip kad jei viska normaliai suraset tai ko nervuotis as tai kaip losejas tai specialiai surasiau didesnius balus pernai turejusias gal kas pasiseks,vis idomiau pas mane 18.50. bet as parasiau MRU, o tada tik Vu istos visi, bet ar butent ten kur nori pas mane irgi 18,5 raisua i Vu ir MRu na dbr pasigailejau, kad neparasiau pirma VU. Nes I mokama Vu istosiu, MRU irgi. bet dbr jau i vu ner jokiu sansu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:52:09
| Nuoroda
gazuotas rašė:
VU teise vf nenoriu ten norejau i VU ekonomika o kelintu numeriu parasei? Isvis ka kokiais nr rasei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:02:42
| Nuoroda
gazuotas rašė:
Vurku rašė:
gazuotas rašė:
VU teise vf nenoriu ten norejau i VU ekonomika o kelintu numeriu parasei? Isvis ka kokiais nr rasei? 1 Vu ekonomika 2 MRU finansu ekonomika 3 Vu teise o tu? 1.Vu ekonomika nemokama 2MRu tas pats nemokamai. 3MRu ekonomika mokamai. vadinasi ir as neistojau jau I MRU nemokamai ;/ Nu saunu.... o taip tikejausi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:16:13
| Nuoroda
fina rašė:
patarkit...mru vnf ekonomika ar vk verslo ekonomika vf as asmeniskai MRU rinkciausi. Kur ir pati tikiuos istot Koks tavo balas i MRu ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:19:45
| Nuoroda
fina rašė:
Vurku rašė:
fina rašė:
patarkit...mru vnf ekonomika ar vk verslo ekonomika vf as asmeniskai MRU rinkciausi. Kur ir pati tikiuos istot Koks tavo balas i MRu ? mazas 16,6. ne toks jau ir mazas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:36:35
| Nuoroda
O kada vnf bus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:59:20
| Nuoroda
vilnietisssss rašė:
parasyk lamai ir skype ir klauskit kada bus, nes neatraso man Man ir neatraso. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:04:04
| Nuoroda
Rullis rašė:
Na todel ,kad jau visi duomenys sukelti.Nebesedekite,geriau pagalvokite,kaip keisite savo prioritetus.Kas istojote linkiu gero vakaro ir sekmes,o kas ne-nenusivilkite ir bandykite dar karta. O davai geriau tu cia nebesedek... is mano pazistamu ne vienas negavo mokamu vietu dar. Taj, kad nenusisnekek. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:05:36
| Nuoroda
Rullis rašė:
Na todel ,kad jau visi duomenys sukelti.Nebesedekite,geriau pagalvokite,kaip keisite savo prioritetus.Kas istojote linkiu gero vakaro ir sekmes,o kas ne-nenusivilkite ir bandykite dar karta. Sveiki atvykę į Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) informacijos sistemą. Čia Jūs galite peržiūrėti prašymą dalyvauti bedrojo priėmimo konkurse. Dėmesio: kvietimai į mokamas vietas bus paskelbti keliomis valandomis vėliau, bet dėl jų didelės konkurencijos nėra
Skaityt ismok. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:17:08
| Nuoroda
eviuk rašė:
Jenny rašė:
eviuk rašė:
ej, o kas siunte sms koki nors atsakyma gavot? gavau 3 sms kad neistojau jėga, aš irgi Nors jau ir pinigus univerui nusiunciau, ir siulyma patvirtinau kaip tu siulyma patvirtinai? Juk patvirtinimas yra sutarties sudarymas. Ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:20:22
| Nuoroda
eviuk rašė:
Vurku rašė:
eviuk rašė:
Jenny rašė:
eviuk rašė:
ej, o kas siunte sms koki nors atsakyma gavot? gavau 3 sms kad neistojau jėga, aš irgi Nors jau ir pinigus univerui nusiunciau, ir siulyma patvirtinau kaip tu siulyma patvirtinai? Juk patvirtinimas yra sutarties sudarymas. Ar ne? na žiūrint į kurį univerą stoji. Aš į VU. tai ten užeini į jų tinklapį, per jį prisijungi prie sistemos ISAS ar kaip ji, suvedi savo duomenis ir paspaudi TAIP, kad priimi jų siūlymą studijuoti tam tikrą specialybę aaa... na reik sulaukt tai vnf vietos o tada jau ieskosiuos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:16:13
| Nuoroda
Kristina.v rašė:
Nesulauksit atsakymų čia,keliaukit į savo aukštąsias mokyklas ir žiūrėkite sąrašuose,ar pakliuvoit ar ne. O kur sarasai bus? pacioj aukstojoj? ar internete? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:05:54
| Nuoroda
O universitetuose neskelbia istojusiu sarasu? |