Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:51:40
| Nuoroda
AgnÄ— Rykman rašÄ—:
Ighnaz rašÄ—:
Kaip sekes anglu testas tiems kas jau laiket? Aš 25 taškus surinkau Tai Äia grupÄ—mis apskritai mus išskirtys pagal tÄ… procentÄ…, ar tik grupÄ—mis anglų paskaitoms? Apskirtai, ne tik anglų. Visos praktikos vyks kartu su grupe, į kuriÄ… pateksi pagal anglų testo rezultatÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
19:18:05
| Nuoroda
miegu rašÄ—:
miegu rašÄ—:
Ä® medicinÄ… rašÄ—:
miegu rašÄ—:
ar kam nors universitetas patvirtino duomenis del studento pazymejimo? na aš šiandien užsiregistravau ir man dar nepatvirtino o tu kada registravai? as siandien DÄ–MESIO! Kol kas neturime informacijos apie Tavo studijas pasirinktoje aukštojoje mokykloje. Duomenys apie Tave perduoti pasirinktos aukštosios mokyklos LSP koordinatoriui. Jei iki rugsÄ—jo 1-os dienos negausi pranešimo el. paštu, kreipkis į savo aukštosios mokyklos LSP koordinatorių. ar tau irgi taip raso, kai atsidarai savo lsp? Taip rašo visiems užsiregistravusiems ir rašys iki kol patvirtins. O patvirtins kaip ir minÄ—jau daugmaž po visų etapų kažkur. Tada ir patvirtins ir pradÄ—s gaminti pažymÄ—jimÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
19:20:13
| Nuoroda
AgnÄ— Rykman rašÄ—:
DitÄ—. rašÄ—:
AgnÄ— Rykman rašÄ—:
Ighnaz rašÄ—:
Kaip sekes anglu testas tiems kas jau laiket? Aš 25 taškus surinkau Tai Äia grupÄ—mis apskritai mus išskirtys pagal tÄ… procentÄ…, ar tik grupÄ—mis anglų paskaitoms? Apskirtai, ne tik anglų. Visos praktikos vyks kartu su grupe, į kuriÄ… pateksi pagal anglų testo rezultatÄ…. Ot, kaip gaila................ DÄ—l ko? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
19:36:26
| Nuoroda
Oiii, tai Äia menka problema Parašot kuri nors iš jÅ«sų prašymÄ…, kad "prašau mane, tokiÄ… tokiÄ…, OF 1kurso studentÄ™ paskirti į grupÄ™ kartu su tokia tokia" ir prašymÄ… atneškite į studijų centrÄ… Tik netempkit ilgai, nes rugpjÅ«Äio viduryje jau bus suskirstytos grupÄ—s |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:29:03
| Nuoroda
altin rašÄ—:
Tikrai, kad butu gerai jog netemptum Agne su draugem:] Nes per susirinkima rugpjuty kuratoriam jau reikes grupiu sarasiuko! ;p Tai bet kokiu atveju, Lukai, mes tÄ… sÄ…rašÄ… turÄ—sim Tik tiek kad vÄ—liau gali bÅ«t per vÄ—lu jau prašytis su kažkuo į grupÄ™, kai jos jau bus suformuotos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:40:40
| Nuoroda
bright_night rašÄ—:
o as siandien girdejau kad iki susirinkimo grupes suskirstytos nebus... Na žiÅ«rÄ—sim, šeip žadÄ—jo, kad bus suskirstytos.. TikÄ—kimes taip ir bus! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:55:13
| Nuoroda
Dovilez rašÄ—:
bright_night rašÄ—:
o as siandien girdejau kad iki susirinkimo grupes suskirstytos nebus... susirinkimas bus 08 19 9val didziojoj salej, o kuri cia ta didzioji ir kur ji randasi? mickeviciaus gatvej ar kur kitur? Veterinarijos akademijoje. Tik dar neaišku ar tikrai ten vyks, patikslinta bus vÄ—liau |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
16:11:13
| Nuoroda
Chupacabra rašÄ—:
Sveiki, norÄ—jau paklausti, kur ir iki kada reikia parašyti tÄ… prašymÄ…, kad bÅ«Äiau paskirta į tÄ… paÄiÄ… grupÄ™ su drauge? Na kuo greiÄiau, žinoma, tuo geriau. Neaišku, kada gi tas grupes sudarinÄ—s, tai, kad nebÅ«tų poto per vÄ—lu, artimiausiu metu ir parašyk |