Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:11:17
| Nuoroda
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:13:55
| Nuoroda
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai na tikiuosi, galu gale planuosiu toliau isliginamuju eit i universiteta, jei kazko dar truks.. bet gaila kai visada svajojau i VU.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:15:25
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:18:47
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:19:42
| Nuoroda
vrumvrum rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija tai va, sako, kad tie, kurie mokosi kolegijose, spėja ir pastudijuot, ir pastudentaut, kad nėra ten tokio baisinio streso, tik vat neaišku, kaip ten po to su darbo vietom... nors sako, kad kaip tik baigę kolegijas dažnai eina iškart dirbt, bet kai nežinau tikslių duomenų, tai visko gali būt, kad bobučių pasakos čia.. žodžiu, papasakokit, kai įstosit, kaip ten iš tikrųjų viskas pagal darbo birza randa darba po kolegijos 98 proc tai manau del darbo labai pranasu ten |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:23:33
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva o tu i viko stoji? rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:25:11
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva o tu i viko stoji? rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu i kokias spec rasei? biomedicinine diagnostika, kineziterapija, dietika (VK), o VU visuomenes sveikata, slauga |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:27:40
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva o tu i viko stoji? rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu i kokias spec rasei? biomedicinine diagnostika, kineziterapija, dietika (VK), o VU visuomenes sveikata, slauga as ir kolegijoj tas rasiau.koks tavo kb? 15 mazdaug, na ten dar per kableli |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:30:01
| Nuoroda
mes
ziuriu siemet i kolegijas su aukstesniais nelabai ir stoja tikiuosi pavyks istot.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:33:37
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes
ziuriu siemet i kolegijas su aukstesniais nelabai ir stoja tikiuosi pavyks istot.. i kolegija tikrai istosi o kur tu ketini stot? i kokia kolegija? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:36:23
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
į kolegijas visada pavyksta įstoti... tikiuosi, gerai, kad ir kolegijoj yra mano specialybe, teliks gerai mokytis ir magistra bus galima ir VU baigt tada |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:06:21
| Nuoroda
sanemis rašė:
[10:55:29] Dainius: ačiū :D :D :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:37:35
| Nuoroda
MariusLXIX rašė:
Tai kas dabar vyksta yra kazino. va butent |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:01:51
| Nuoroda
jusste rašė:
tillary rašė:
jauciu kokia 19val. suzinosim Man ir taip atrodo, kad užtruksim ilgiau nei kad iki trijų aha nes dar nera ir sms nesiucia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:05:58
| Nuoroda
tillary rašė:
ji112 rašė:
jusste rašė:
tillary rašė:
jauciu kokia 19val. suzinosim Man ir taip atrodo, kad užtruksim ilgiau nei kad iki trijų aha nes dar nera ir sms nesiucia nebeturiu zodziu, rankos dreba
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:08:10
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
Berods, lama užlūžo.
ORA-00018: maximum number of sessions exceeded Error-Code:18 Error TimeStamp:Fri, 23 Jul 2010 12:06:32 GMT pastrigo ir man ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:09:45
| Nuoroda
Chimaira* rašė:
wasara rašė:
kai jum... buvau nuvarius i lama bpo.. pradejo nesamones kazkokias rodyt, daug skaiciuku raidziu ;D strigo ciuju ;DD Ir man tą patį rodė. na va internetas nera visagalis ;D didesni srautai ir luzta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:11:05
| Nuoroda
kur mano sms???????????? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:12:57
| Nuoroda
va ka man ras: Too many database connections... Try again after a few minutes. ORA-00018: maximum number of sessions exceeded Error-Code:18 Error TimeStamp:Fri, 23 Jul 2010 12:12:33 GMT |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:17:45
| Nuoroda
reikia lamai i skype parasyt kdl nera ir kada bus |