Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
11:13:03
| Nuoroda
Jenny rašė:
Lialius' rašė:
ginte77777 rašė:
suzinojau tai apakau,mokinausi gerai 8turejau..o egzamino 3balus surinkau;o galvoju duot apeliacini,bet bijau..bet kita vertus su tokiu balu niekur as neistosiu..zodziu sugriuvo gyvenimas,nesitikejau tokio rezultato,net ir mokytojai negali tuo patiketi... Rasyk apeliacija. cia toks ivertinimas kad nk nepakeis jei gausi maziau. Mano va draugas irgi mokesi ir tt o egzo neislaike, visi buvo probloksti, tai jis parase apeliacija ir gavo 27%... Imanoma tiek kad pakeltu? kitoje temoje rase kad max 8% tai zinoma kad imanoma. jei tavo darba kokie zioplei tikrino ir daug ka praleido, tai kodel turi buti tik 8%? O ten kad pakele 27% tai nenuostabu, juk daznai painioja rezultatus tai gal ir sicia taip atsitiko. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
11:19:26
| Nuoroda
Man lblblb reik patarimo... turiu 43% ar verta rasyti apeliacija? ar nerizikuot, nes gali sumazint? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:38:58
| Nuoroda
Johnny B rašė:
WhoAmI rašė:
Lialius' rašė:
Man lblblb reik patarimo... turiu 43% ar verta rasyti apeliacija? ar nerizikuot, nes gali sumazint? Aš tai nerizikuosiu, ką jau padarysi, susitaikiau jau... nors tikėjausi minimum 50%. Bet čia buvo loterija. Tikiuosi kiti egzaminai išgelbės. O šiaip tai universitetams jau turbūt ate ate, sveika kolegija :D :DDDDDD Jei manai, jog tikrai gerai parašei, tai mėgink rašyti apeliaciją, galbūt pasiseks ir padidins balus, bet aš tai nebenoriu žaisti loteriją antrą kartą, manau, vėl praloščiau Kaip kažkas rašė, jog apeliacinius darbus taisys "kirviai", tai išvis baisu pasidarė o geriausiu atveju kiek gi padidės tie procentai, manau MAX iki 50% įmanoma, bet ir tai tik laimingiesiems, kadangi aš ne toks - man niekada nesiseka loterijose, tai ir nerašysiu. Čia tavo pasirinkimas ??? kodel? tipo nes i VU ekonomika ar vadyba nebeistosi? c'mon aisku yra ir kitu specialybiu kur konkursinis >18 ir pan... su lietuviu 43 ar net maziau toki pasiekti dar tikrai gali As svajoju apie VU slauga.... Manau kad uztekstu. Ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
02:00:36
| Nuoroda
kora rašė:
ai del to motyvacinio testo taip?:) aga ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
16:08:13
| Nuoroda
Nu bliam, parduokit kas man Mader antra dali... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
21:08:26
| Nuoroda
Kogero, kad neverta... Isvis 0 pirkeju, nors kainos tikrai zemos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
15:25:10
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Giedre A. rašė:
Deivizs rašė:
Giedre A. rašė:
gal numanote kiek būtų galima gauti bio surinkus apie 70 taškų?...aš jau pradėjau panikuot,padėkit jei galit.. Manau apie 75 bet žiūrėk...chemiku forume skaičiau,kad viena mergina surinko 54 taškus ir gavo 29 procentus..tai kaip čia taip? chemijos kiek taškų surinkau, tiek ir gavau, nesuprantu, kaip jie ten suskaičiuoja:)) na as is chemijos surinkau apie 51taska o gavau 24 procentus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
16:41:07
| Nuoroda
Pvz jei pas mane lt 43, chem 24, na bio tegu buna 60, o matematikos metinis 8. Kaip manot man realu papulti i VU vf slauga? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-09
18:07:18
| Nuoroda
O tai man isvis i ka nors VU vf realu butu istot? Biologija ar bet kas kita...? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:26:57
| Nuoroda
EvilRez rašė:
Sweiki megins kas ilysti i visuomenes sweikata arba slauga is cia esanciu? :)))) As bandysiu ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:31:24
| Nuoroda
Aj ko jus cia parinates visi ;D Lietuvai protingu nereikia. Jie viska daro kad isliktu tik seimunu vaikeliai o mes paprasti bet isties protingi prasmegtume. Tad as pvz stosiu i kolegija nes nenoriu kvarsint galvos sitoj lietuvoj. Baigsiu bet ka ir stosiu i uzsieni. ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:53:40
| Nuoroda
NONcom rašė:
Slapivarde rašė:
Aj ko jus cia parinates visi ;D Lietuvai protingu nereikia. Jie viska daro kad isliktu tik seimunu vaikeliai o mes paprasti bet isties protingi prasmegtume. Tad as pvz stosiu i kolegija nes nenoriu kvarsint galvos sitoj lietuvoj. Baigsiu bet ka ir stosiu i uzsieni. ;] Tai ko išvis kažką baigt? stok dabar. Tam kad gaut darba. Nesakau kad nereikia jokiu mokslu. Per tuos 4metus noriu sustiprinti savo anglu kalba kad lengviau butu poto mokytis ;]p |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
09:07:44
| Nuoroda
Turiu toki klausymeli. Egzaminu rezultatus svietimo ministerija (ar kas ten skaicioja kur istosim) jau turi. Todel atestatu niekur vest nereiks. o tai is kur jie suzinos musu metinius pazymius ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-02
15:25:12
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
gulgul rašė:
o kazin kaip musu diplomai uzsieny atrodo? ar ko nors verti? Europos sąjungoje, Lietuvos valstybinių universitetų ir kolegijų diplomai pripažystami 100 % Nesakyciau. Vienintelis VU dar turi galios kazkiek... Kiti univerai gal, bet kolegijos tikrai ne. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-02
15:44:12
| Nuoroda
Gal kas i VK ergoterapija ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-02
16:48:19
| Nuoroda
Ar yra kas is VK ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-02
20:56:59
| Nuoroda
Ka studijuosi?;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
15:26:43
| Nuoroda
Ergoterapija... Bliam... |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
15:29:00
| Nuoroda
Arvydas rašė:
Slapivarde rašė:
Martinuxx rašė:
gulgul rašė:
o kazin kaip musu diplomai uzsieny atrodo? ar ko nors verti? Europos sąjungoje, Lietuvos valstybinių universitetų ir kolegijų diplomai pripažystami 100 % Nesakyciau. Vienintelis VU dar turi galios kazkiek... Kiti univerai gal, bet kolegijos tikrai ne. Ktu vertina geriau nei VU. Tik lietuvoj vu diplomas yra prestižiskesnis daugelio įmonių atžvilgiu. Gali but ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-05
12:24:55
| Nuoroda
Esu visai patenkinta del ergoterapijos ;] noriu dirbti su neigaliais vaikais, man pinigai nera laime, o kai padedu zmonem jauciuosi neapsakomai ;] kad geriau galeciau padet reikia daug praktikos, todel pasirinkau VK ;] o bliam nes nerandau dar nei vieno grupioko ;/ |