Vartotojo Zuvedra pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-05 12:07:28 | Nuoroda
Queen rašė:
Zuvedra rašė:

Na, paatvirausiu as siek tiek :D Mano tevai eme paskola atidarydami savo kabineta , eme puse milijono, pries penkis metus. Dabar paskola jau grazinta :) Turim tris kedes, kabinetas Kaune , geroj vietoj.  Dirbantiems mokama 30proc. nuo viso pelno. 

per penkis metus grąžino pusę milijono? ar aš blogai supratau..

Taip, grazino :) Turbut neitikima :D Dabar nepamenu, bet dar seneliai kazkiek pinigeliu pridejo, bet esme, manau, nesikeicia.

Žinutė parašyta: 2011-07-05 12:16:29 | Nuoroda
Queen rašė:
Zuvedra rašė:
Queen rašė:
Zuvedra rašė:

Na, paatvirausiu as siek tiek :D Mano tevai eme paskola atidarydami savo kabineta , eme puse milijono, pries penkis metus. Dabar paskola jau grazinta :) Turim tris kedes, kabinetas Kaune , geroj vietoj.  Dirbantiems mokama 30proc. nuo viso pelno. 

per penkis metus grąžino pusę milijono? ar aš blogai supratau..

Taip, grazino :) Turbut neitikima :D Dabar nepamenu, bet dar seneliai kazkiek pinigeliu pridejo, bet esme, manau, nesikeicia.

na aisku, klausyk ,o gal gali papasakot apie tas erasmus programas į užsienį? kokios galimybės ten išvažiuoti ir kaip jie atrenka studentus?

trc.lsmuni.lt/lt/mvg-erasmus/studentu-mobilumas/praktiku-mobilumas/

Žinutė parašyta: 2011-07-06 12:50:57 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Ighnaz rašė:
2iuku rašė:

jei kam idomu...

Idomu kokios algos mazdaug gali tiketis katik baiges odontologas uzsienyje ir lietuvoje (i rankas)? Kazkas jau cia to klause bet dar niekas neatsake.

Taip... Ir niekas neatsako, kokios galimybės gaut prakeiktą praktiką :(

Praktikos gavimo tikimybe - grynai pasisekimo reikalas, arba pasiseka rasti kazkur, arba ne :) Na, zinoma, jei turi pazistamu, tai tada jokiu problems :)

Žinutė parašyta: 2011-07-06 12:52:14 | Nuoroda

Apie tikslias algas praktikantu nelabai domejausi. Paklausiu tevu, kai gris is atostogu, nes turim du praktikantus berniukus :)

Žinutė parašyta: 2011-07-06 19:14:00 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Zuvedra rašė:

Apie tikslias algas praktikantu nelabai domejausi. Paklausiu tevu, kai gris is atostogu, nes turim du praktikantus berniukus :)

Ačiū :) O tų praktikantų gali paklaust per kelis kabinetus teko praeit, kad gautų darbą? :)

Hmm .. Na, kadangi jie mano draugai, o tevams reikejo " sviezienos", tai taip isejo, kad i pirmas duris pasibeldus, jiems buvo atidaryta :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 10:57:33 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Zuvedra rašė:
AdasLv rašė:
Zuvedra rašė:

Ačiū :) O tų praktikantų gali paklaust per kelis kabinetus teko praeit, kad gautų darbą? :)

Hmm .. Na, kadangi jie mano draugai, o tevams reikejo " sviezienos", tai taip isejo, kad i pirmas duris pasibeldus, jiems buvo atidaryta :)

:d O gal teko girdėt kaip ne tokiem laimingiems sekasi? :)

Na, jau minejau, kad grynai pasisekimo reikalas. Nors siaip, tie odontologai yra labai linke priimti naujus, jaunus zmones :) daugiau darbo jegos , nes , kaip zinome, norint nueit pas dantista, reikia uzsiregistruoti prie pora savaiciu. 

Žinutė parašyta: 2011-07-07 14:18:30 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
x-az2010 rašė:

Ar istosiu su tokiais balais i Vf?

Istosi.

Beje seip girdejau (is patikimu saltiniu :D ) , kad siemet mazins priimamu odontologu skaiciu gan smarkiai, tai nenustebkit jej balas i OF VF bus virs kokiu 19,5...

Tai aisku, kad mazins ( lyginant su pernai) , nes pernai buvo padaryta klaida sistemos, ir prieme 130 odontologu !!! Kur tai matyta !!! Gyvenime tiek nebuvo prieme. Siaip priima 80 ( apie LSMU kalbu ). Na,o VU ir patys zinom, kad dar zymiai zymiai maziau :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 14:53:52 | Nuoroda
AdasLv rašė:

Apsisprendžiau :) OF is my future :) Taigi draugai, dantų rakinėtojai, burnos kvapo tikrintojai, kas kur žadat gyvent? Gal panelė Žuvėdra žino, kokios galimybės bendrabutį pramušt?

Dziugu, kad pagaliau apsisprendei :) 

Oj ne, apie bendrabucius niekoooo nesidomejau nei kai stojau, nei dabar :) Teks pasidometi is kitu dantuku feju ( fejinu :D )

Žinutė parašyta: 2011-07-07 14:57:55 | Nuoroda
moniss rašė:

Aš tai barakinė, tai šiek tiek žinau, bet lai pasidomi ir pasireiškia Žuvėdra :D

As turejau omeny,kad jis pats pasidometu :D man tai nelabai aktualu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 15:06:03 | Nuoroda
moniss rašė:

Ir beje, Ighnai, nežinau kokius šaltinius turėjai omeny, bet aš ką tik parašiau laiškutį LSMU studijų centro vadovei ir ką gi ji atrašė:

"Sveiki,
bendras planas -125, kiek bus VF - priklausys nuo stojančiųjų."

Na, aš ja linkusi tikėti labiau, bet... Gal tavieji šaltiniai sėdi aukščiau ir žino geriau :)?

Vaje, ir vel visa armija priims ... 

Žinutė parašyta: 2011-07-07 16:39:26 | Nuoroda
Perkunas rašė:
Zuvedra rašė:
moniss rašė:

Ir beje, Ighnai, nežinau kokius šaltinius turėjai omeny, bet aš ką tik parašiau laiškutį LSMU studijų centro vadovei ir ką gi ji atrašė:

"Sveiki,
bendras planas -125, kiek bus VF - priklausys nuo stojančiųjų."

Na, aš ja linkusi tikėti labiau, bet... Gal tavieji šaltiniai sėdi aukščiau ir žino geriau :)?

Vaje, ir vel visa armija priims ... 

O as vis delto, manau, jog labai gerai, kad priima ta 125. Aisku, sakysi, jog turi buti atrenkami geriausi ir panasiai, taciau... Pavyzdziui as jau ~ pora metu zinojau, kad noriu buti odontologu,labai labai to norejau. Del to sistemingai dirbau, gilinau zinias, vis delto man nepasiseke (surinkau vos 86%).... Tik dabar isitikinau, jog biologijos VBE egzaminas yra kaliku egzaminas, nes jame labiau yra reikalinga teisinga formuluote, o ne parodytos zinios. Kaip visi is musu zino, jog buti gydytoju yra pasaukimas. Taigi bendrai paemus, panele Zuvedra, nejau tu manai, jog as esu maziau vertas studijuot si dalyka, nei daleiskim ignazxz (gal sumaisiau zmones, soriukas iskart), kuriam pasiseke itikti vertintojams ir gavot ten tiek kiek reikia, taciau iki siolei dvejojo del savo studiju??? Tegul paima tuos 125, laikui begant issibarstys tai i uzsieni, tai dar kur, taciau nereikia atimineti svajoniu mazinant ta prakeikta vietu skaiciu.

Na, man tai butu giliai dzin kiek priims, bukit jus tais odontologais, bet jus turbut patys nesuprantat, kad nuo to kencia studiju kokybe :) Kur aiskina per praktikas ir uzsiima su 6-7 zmonemis grupese, kur su 12 (kaip yra pas priimtus 2010 metais). Pirmais metais tai nebuvo problemu, nes nebuvo specialybiniu dalyku, taciau nuo antro kurso prasides ...

Tikrai nieko blogo daugiau nenoriu pasakyti, tik del to blogai, kad daug priima :) Sekmes tau stojant ir istojant ten,kur svajoji :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 17:06:24 | Nuoroda
gerrit rašė:

Statistika:

2007 metu OF priemimas: 125+ 22 papildomo priemimo metu

2008 metu: 115 (90 VF+25 VNF)

2009 metu 128(88VF+40 VNF)

2010 planas buvo 105VF+11 VNF

ha, kad vien 2010 metu ne tiek zmoniu.

Žinutė parašyta: 2011-07-07 17:12:19 | Nuoroda
gerrit rašė:
Zuvedra rašė:
gerrit rašė:

Statistika:

2007 metu OF priemimas: 125+ 22 papildomo priemimo metu

2008 metu: 115 (90 VF+25 VNF)

2009 metu 128(88VF+40 VNF)

2010 planas buvo 105VF+11 VNF

ha, kad vien 2010 metu ne tiek zmoniu.

2010 metais radau KMU tik plano skaicius. Faktiniu ataskaitu jau nebuvo pateikta. O visu ishvardintu praejusiu metu turiu ataskaitas spaudai apie priemima...

Nu  nezinau, gal cia tik as taip skeptiskai ziuriu, bet man cia visai neatitinka su realybe :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 18:17:30 | Nuoroda
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Tik dabar isitikinau, jog biologijos VBE egzaminas yra kaliku egzaminas, nes jame labiau yra reikalinga teisinga formuluote, o ne parodytos zinios.

Nu cia tureciau papriestarauti, nieko nekales tik pora kartu knygute perskaites ir beveik visus egzus persprendes visai neblogai gavau. Jei pats sprendei egzu tai zinai, kad tie formulavimai svarbus, bet ne tokia ir didele reiksme sudaro, svarbu logiskai atsakyti ir mastyti klausimus skaitant, butent iskales ne ka ir pasieksi tam egze.

ai, whatever, vistiek nieko nebepakeisiu, todel nera prasmes diskutuot tusciai :) beje LAMOJ pop studijose galima aptikti tai, jog i odontologija vf 2010 po pirmojo etapo pasirasyta 103 sutartys. Jeigu cia kolegos neblevyzgoja su tuo 125, tai sansu man yra tikrai istot ir gan nemazu. Be to daug kas isvaziuoja i ta uzsieni is protingesniu, tai velgi... Na susikuriau iliuzija iki tos liepos 26 :D ok, tikiuosi busim kolegos, bet cia jau kaip Dievas duos

Jei ne paslaptis, koks tavo KB ?

O jie dar esi pasiryzes moketi uz studijas, tai tada tikrai galiu sveikinti tapus OF pirmo kurso studentu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 19:40:21 | Nuoroda
Erllll rašė:

Zuvedra, gal galetumei savo facebook'a parasyti? :D

Jei ASMENISKAI graziai paprasytum, mielai :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 19:42:42 | Nuoroda
Akvarele92 rašė:
AdasLv rašė:
Akvarele92 rašė:

Kažkaip čia vyriška kompanija gan renkasi. :D 
Aš irgi į lsmu odontologiją labai tikiuosi įstoti :) KB turiu 19,44

Nemyli vyrų? :O

Niah. :D Juokauju. Labai myliu. :D

Tiesiog nusistebėjau, nes įprasta, kad odontologijoj vaikinų deficitas aiškus. ;D

Jezau, gi cia tik +- 4 vyrai pasireiske. Tai cia daug ???!!! :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:57:36 | Nuoroda

Sveikinu visus istojusios, jaunieji kolegos :)

Jei kas neaisku, ar siaip domina, tai prasom klausti, mielaai padesiu ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:22:53 | Nuoroda

Anglu testukas? Ech, del jo neverta  net sukti sau galvos :) Jis nesunkus laaaabai, o ir nelabai yra skirtumas, kaip tu ji islaikysi, nes tipo suskirsto pagal ji i grupes ir moko tam tikru anglu lygiu, bet tai nesamone, nes visos grupes mokosi lyyygiai ta pati, o dar ir testus per atsiskaityma  gauna lygiai tokius pacius , tai ner teisybes :D nueisit i embriologijos - histologijos kabinetely toki, prisesit prie kompo, paspresit testuka ( duota 30 min, bet niekas tiek ten nesedi :D )  ir iseisit dziaugtis vasara :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:27:48 | Nuoroda

Ten kompiuteryje reikes spresti, yra datos paskirtos ir laikai,kiek zinau, tai pasirenki,kada tau patogiausia, o jei nelaikai, tai paskiria i paskutines grupes, arba jei vokieciu mokeisi, tai irgi paskutineje grupeje :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:32:30 | Nuoroda
dzilda92 rašė:
Zuvedra rašė:

Anglu testukas? Ech, del jo neverta  net sukti sau galvos :) Jis nesunkus laaaabai, o ir nelabai yra skirtumas, kaip tu ji islaikysi, nes tipo suskirsto pagal ji i grupes ir moko tam tikru anglu lygiu, bet tai nesamone, nes visos grupes mokosi lyyygiai ta pati, o dar ir testus per atsiskaityma  gauna lygiai tokius pacius , tai ner teisybes :D nueisit i embriologijos - histologijos kabinetely toki, prisesit prie kompo, paspresit testuka ( duota 30 min, bet niekas tiek ten nesedi :D )  ir iseisit dziaugtis vasara :)

Ačiū, kad nuraminai :)

Nu nereikia del kazkokiu testuku cia pergyvent, mokslo metams patausokit nervus :)