Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:53:39
| Nuoroda
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Ofass rašė:
jacikaas rašė:
Martinuxx rašė:
Gal,tačiau man reiks virš 300 km įveikti,tai atsirasiu priėmime tik apie vidudienį Nu žinok man panašiai pildysit dėl bendrikų? aš tai nežinau kaip išsisuksiu, nes mama turbūt nespės gaut iki 3dienio tos pažymos.. Tai tas pažymas, kai skambinau i VGTU, sakė galima atsiūsti iki rugpjūčio 4 dienos dėkui už informaciją, tada gal reiks vėliau kada nuvežt Tai, jei vežti tu norėsi jas, tai tik iki trečiadienio tegali dokumentus priduoti. Paskui jau, atrodo, per intiką arba faksą jiems reikės tus nusiųst (tik seimos sudėties pažymą ir iš darbų atlyginimų pažymas). ai, matai kaip, nu ačiū ačiū Kartais nepavėluok, bijau, kad nesuklaidinčiau aš tavęs čia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
17:06:37
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
historia rašė:
Nestudijuoju teisės, bet man tas netrukdo lankytis bendrabučiuose O kazi ziuri i atstuma skiriant bendrabuti? Bendrabutį skiriant atsižvelgiama į šeimos sudėtį, šeimos pajamas ir atstumą: kur gyveni ir kur įstojai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
17:50:24
| Nuoroda
1 barake kai kuriuose aukstuose virtuviu nera. 7 tikrai nera, 4 ir dar kazkokiam atrodo |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
17:57:23
| Nuoroda
Sauletekio busto pagr. puslapyje yra visa informacija pirmakursiams Ta pati nukopijuoju ir as cia:
Pirmakursių, kuriems skirtas bendrabutis, dėmesiui Sutarčių pasirašymas ir apgyvendinimas prasidės nuo rugpjūčio 22d. (28 d. nedarbo diena) Atvykti adresu: Saulėtekio al. 25. DEKANATO REKOMENDUOJAMĄ PAGAL FAKULTETĄ DIENĄ 1.Kabinete Nr. 1 kreiptis dėl kambario skyrimo. Pateikti: VšĮ „Saulėtekio būstas“ D.U.K.
|