Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:04:48
| Nuoroda
Ir aš jau patvirtinau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:11:24
| Nuoroda
Aš irgi būsima jūsų bendrakursė ;]] Kada ruošiatės su universitetu sutartį pasirašyt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:12:23
| Nuoroda
Į istoriją |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:07:13
| Nuoroda
anksa rašė:
Patvirtinau, bet abejoju, kad reikia tą kvitą spausdint aš taip pat manau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:54:03
| Nuoroda
void rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
void rašė:
Aš kai tik sužinojau iškarto į banką nuėjau. Pervedžiau tiesiog į VU sąskaitą, nesispausdinęs, lapai labai panašiai atrodo, esmė vistiek sugaudyta, koks asmuo (vard, pav, asmkod) pervedė kam (vu priėmimas blablabla) i kiek litų, su antspaudais viskas . Ryt noriu važiuoti traukiniu į Vilnių. Nuo kelių iki kelių dirba priėmimas? va va as irgi taip pat padariau su litais, koks tavo imokos kodas? ir kaip manai, ar tiks??? ir as gavau tik viena lapuka Jie savo puslapyje buvo paskelbę iš pradžių įmokos kodą ir panašias nesąmones, be kvitų, tai iš ten informaciją paėmiau nuėjau ir taip pat vieną geltoną lapą su antspaudu gavau Įmokos kodas 100268 Iškart paklausė ar į VU stojamoji studijų įmoka. Pasakiau taip. O toliau ten automatiškai pas juos viską sumėtė ir mano asm. kodą ir vardą pavardę jie. Tikrai taip gerai. Aš net per intiką nepervedinėjau, nes tektų spausdinti ir nešti, kad gauti antspaudą, arba internetu galima užsakyti kvitą, bet jau neaišku kada jį atsiimti galima būtu banko skyriuose. Todėl ir pamaniau, geriausia nueiti ir kaip įprastą pavedimą atlikti.
O tai įmokos kodas ne 103182 ? Aš čia nesigaudu truputį |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:31:42
| Nuoroda
austejaa rašė:
Sveiki ! Aš taip pat pakliuvau į VU istoriją. Smagu Dokumentus universitete greičiausiai priduosiu pirmadienį. Jau įsivaizduoju, koks tądien bus stojančiųjų antplūdis ;o Tačiau kaip nors Kas ką mąstot apie gyvenamąją vietą? Sveika Tikriausiai bandysiu nuomotis butą, o pati ką planuoji? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:02:32
| Nuoroda
Aš taip pat labai norėčiau su būsimais grupiokais susipažinti ) FB : Ingrida Tendzegolskaite |