Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:17:22
| Nuoroda
auriux90 rašė:
sunflower rašė:
auriux90 rašė:
nors blm pala visdelto gal ir ne tas pats bet wistiek rugsejo pirma gal susimatysim
vistiek lzuu tai jo blm reikia eiti wakare dar cia uzsuksiu jei ka susirasysim dar
okis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:19:43
| Nuoroda
kaunas, lžūu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:07:13
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
taikomoji ekologija butu smagu susipazint su griupiokais As irgi Taikomoji Ekolgija oo.. tai gerai.. vis renkasi renkasi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:12:13
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
taikomoji ekologija butu smagu susipazint su griupiokais As irgi Taikomoji Ekolgija oo.. tai gerai.. vis renkasi renkasi Jeigu nepaslaptis i VF istojai? Jeigu taip, tai su kokiu balu? :D nea, istojau i vnf 14.30 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:18:12
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
taikomoji ekologija butu smagu susipazint su griupiokais As irgi Taikomoji Ekolgija oo.. tai gerai.. vis renkasi renkasi Jeigu nepaslaptis i VF istojai? Jeigu taip, tai su kokiu balu? :D nea, istojau i vnf 14.30 hey mano balas lyg irgi toks pats bet tik irgi i vnf is pradziu labai nenorejau i lzuu o dabar visai laukiu mokslo metu :D o gal zinot ar ekologam irgi vasara tik menesis atostogu buna... nes to pacio fakulteto miskininkai mokslus baigia labai velai vasara |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
15:09:00
| Nuoroda
as istojau cia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:45:01
| Nuoroda
as tai rytoj vaziuosiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
17:24:51
| Nuoroda
as irgi siandien pridaviau dokumentus patiko man ten, destytojai labai malonus ir aplinka grazi, o bendrabuciai is isores tai liuks, kazi kaip viduj |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
11:44:17
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
Is isores atrodo tikrai neblogi BET... is vidaus tai gan tragiska, iejas i kambary gali net rasti metaline lova pvz: Draugas gyvena 6 barake, tai vezesi savo lova, konstravo savo baldus ir kt... Mes su draugais eisim gyventi i 5, kad nereiktu vestis savu lovu ar kaltis spintu nu as tai pirmam barake gyvensiu sake tvarkingi kambariai... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
15:10:00
| Nuoroda
Gяєтค rašė:
sveiki:) Neytema aš čia prie jūsų pokalbio,bet gal žinot ar bus fuxų stovykla lžūu ? :D man irgi butu idomu suzinot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
15:20:08
| Nuoroda
-aivaras- rašė:
as taip pat pridaviau dokus, dar truputi susimoviau nes maniau jog rageli pameciau (o jis buvo mashinoj):DD bet seip viskas normaliai, jau kaip ir laukiu studentavimo o gal kas galit papasakot apie fuxu stovykla? kas ten gero? tai jin bus ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:13:53
| Nuoroda
na jei jau visi tai visi evalda8601 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
13:32:02
| Nuoroda
adirgnI rašė:
Sveiki gal kas ystojot y taikomaja ekologija ? ieskau busimu grupioku as busiu tavo grupioke |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
10:18:26
| Nuoroda
suita rašė:
Zodziu taip, jokios stovyklos nebus mums kad ir kaip bebutu gaila.... Cituoju: Laba diena, musu Misku ir ekologijos fakultete stovyklos neorganizuojamos. Taigi stovykla organizuosim kogero patys jeigu bus noro zinoma faktas kad ne gamtoj i koki kabaka siulyciau mestis kaip gaila tik ekonomistai turi savo stovykla... nu ka, tada tikrai belieka kazkur susimest ir patiems susiorganizuot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
12:19:06
| Nuoroda
ar ir tu cia istojai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:12:38
| Nuoroda
ir sitaip kalba busimi aplinkosaugininkai DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:47:56
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
ir sitaip kalba busimi aplinkosaugininkai DD Sunflower, tai pas mus zinok toki aplinkosaugininkai atlekia pavalgyti kur nors i kokia kavine pasiima po pora bokalu ir ramiai geria Ring Ring telefonas vaziuokit ten, alu greitai dabaigia ir lekia Teko matyti savomis akimis sita dalyka nu jo... prasti reikaliukai tada... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-31
20:39:50
| Nuoroda
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-01
13:28:38
| Nuoroda
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D Labai panasu i mano mergina Ismokiau ja zvejoti, bet ta zvejyba budavo tokia uzkabinu slieka arba muses lerva, uzmetu meskeria, jei paduodu i rankas, ji pagauna zuvy ir istraukia ir as turiu atkabinti Ir taip viskas vel nuo pradziu Tai paciam gan sunku pazvejoti del to as su savo draugu ir nezvejoju, nes jam tikra kancia butu su manim zvejot |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-01
19:21:15
| Nuoroda
Busiu Ruta rašė:
sunflower rašė:
adrenal1nas rašė:
sunflower rašė:
Busiu Ruta rašė:
zvejot ir as megciau jei nebijociau slieku ir gyvu spurdanciu zuvu:D as ir visu tu sliuzu paniskai bijau fobija man nuo ju bet zvejot tai kartais pazvejoju bet tada buna tikra komedija is manes D zvejoju ant duonos ir tai kai pagaunu kokia zuvi prasau kad nuimtu D Labai panasu i mano mergina Ismokiau ja zvejoti, bet ta zvejyba budavo tokia uzkabinu slieka arba muses lerva, uzmetu meskeria, jei paduodu i rankas, ji pagauna zuvy ir istraukia ir as turiu atkabinti Ir taip viskas vel nuo pradziu Tai paciam gan sunku pazvejoti del to as su savo draugu ir nezvejoju, nes jam tikra kancia butu su manim zvejot Na jau, juk merginos zvejyboje nesa laime:D tai vaziuok ir nesibaimink, Eva:D o tu saunus vaikinas, jei taip kantriai gelbsti savo merginai zvejyboje, Adrenal1ne;D na jei pagauti kilbukai laime... D visai smagi ta zvejyba |