Vartotojo juodaroze pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:34:15 | Nuoroda
juodaroze rašė:

tapyba VDA :D

taigi va jau gyriaus : ))) kaip faina kai parasai viena vieta ir i ja istojai, i savo SVAJONIU VIETAAA :D sakes, sakes. nesiu ryt dokus jee. jegele.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:44:08 | Nuoroda
raimislt rašė:
Laurynius rašė:

as visiskai nieko nesuprantu. gavau sms zinute kad niekur neistojau o pasirodo mokamu studiju dar sarasu net nera? tai kaip man ta zinute galejo atsiusti? i kai kurias specialybes pas mane praeitais metais buvo priimti zmones su 5~ konkursiniu balu mano balas ten pat  buvo 12.58 ir tipo vistiek neistojau? neimanoma kad toks didziulis skirtumas cia nesamone visiska. kazkoks apsurdas su ta sistema gal klaidu ten isivele kaip galejau gauti neigiama atsakyma? lamabpo irgi debilai ragelius jauciu nukele nes ju darbas senai jau pasibages o vis dar sako kad uzimta kai meginu skambinti... apsurdas tikrai kvailinimas kazkoks zmoniu dabar zinok tu kaip yra is tikro istojai ar neistojai ir ko laukti po perkunais nervai tik ima sitoj supistoj Lietuvoj

Zinok, man ta pati situacija. Jei cia klaida tai reiks ieskoti tiesos. Jau uzpypino

NEKLAUSYKIT SMS, zmones, cia apgavyste yra, as istojau pirmu numeriu, parasyta aiskiai KVIETIMAS, o sms gavau kad niekur neistojau... nesamone cia yra s utais sms, puse ju isviso negavo, nepasitikekit jais, kol dar nepamatet.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:04:34 | Nuoroda

prasau, gal galit pasakyt, ar reikia ta kvietima kur nors priimti ? nes ryt ryte ketinu eit nesti dokumentu, tai pries tai nereikia nieko daryti ? tinklapy vda.lt nieko kaip ir nerandu, bet gal vis tiek reikia kazkur priimt ?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:10:13 | Nuoroda

na matau ne viena to klausiau, tai gal kas zino, ar reikia kaip nors specialiai ypatingai priimt kvietima kazkur internete pries nesant dokumentus ?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:25:46 | Nuoroda

matyt cia tik VU tokia sistema, kad reik per interneta priimti. pas save nieko panasaus nerandu.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:50:33 | Nuoroda

nu, kas istojot ? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:54:18 | Nuoroda

Na, tai ar istojo kas nors ? :) toks vaizdas, kad niekas nestojo is sito forumo i vda, tik i teises ir pan :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:56:51 | Nuoroda
Martinuxx rašė:

Visi įstoję į VU turi patvirtinti savo įstojimą štai čia: bp.lamabpo.lt/bp/vuapp_main.html o kiti universitetai to nereikalauja

dekui :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 01:06:49 | Nuoroda
Hmm rašė:

Aisku,nlb ka pades.Bet saunu,kad bent kazkas (Delfi.lt) suprato mus ir idejo toki straipsni . pilietis.delfi.lt/voxpopuli/abituriente.d?id=34783197

komentarai tiesiog saunus :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:07:20 | Nuoroda

sveiki, baisu daros čia paskaičius apie tą lama... labai keista, iš mano šūliokų, pažįstamų įstojo vienetai. kitiem irgi nerašo nieko, nors balas aukštas...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:05:18 | Nuoroda

ėjau šiandien pasirašinėti sutarties. na ir ką įveda mano asmens kodą ir jo kompas NEPRIIMA. rašo, kad blogas. išsigandus belenkaip sėdžiu. manęs klaudinėja - ar jums nebuvo problemų su asmens kodu ? nebuvo man jokių problemų, sakau. spaudo, maigo, per skaipą susirašinėja su kažkuo, kaip pataisyt. sėdžiu valandą, tik 2 žmonės priima sutarčių pasirašyt, eilė diidelė. paskambino tada galų gale į tą pačią LAMA. ir išaiškėjo kad užlūžo jų serveris(eilinį kartą), tada dar pusvalandį laukiau, kol pataisys kažką. labai smagu, net ateinant pasirašinėt sutarties vyksta nesąmonės, o jau galvojau, kad jos baigėsi...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:15:42 | Nuoroda
nestea rašė:

na va, Egle,teko dar pasinervuot ;/ ;D bet žiauru šiaip kaip lagina lama

wtf kas tu ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 10:35:53 | Nuoroda

Labas, temos autoriau. Galiu papasakot, kad mano tėtis dirba VU viename iš fakultetų ir sakė, kad pusė pakviestų studijuoti studentų, kur gavo univeras sąrašus, negavo kvietimų lamoj bpo į tą specialybę. ta prasme vyksta betvarkė, nes gavo jau sąrašus, kas įstojo, o tie žmonės net nežino, kad jie įstojo. (kažkaip panašu, kad gavo kvietimus kitur..) neaišku, kokia čia velniava vyksta.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 10:56:39 | Nuoroda
vtrgv rašė:
juodaroze rašė:

Labas, temos autoriau. Galiu papasakot, kad mano tėtis dirba VU viename iš fakultetų ir sakė, kad pusė pakviestų studijuoti studentų, kur gavo univeras sąrašus, negavo kvietimų lamoj bpo į tą specialybę. ta prasme vyksta betvarkė, nes gavo jau sąrašus, kas įstojo, o tie žmonės net nežino, kad jie įstojo. (kažkaip panašu, kad gavo kvietimus kitur..) neaišku, kokia čia velniava vyksta.

stai cia jau idomiau, jeigu tiesa. o univeras informavo lama bpo, kad kilo tokios problemos? skambinkit tada i univerus ir domekites, ar jusu nera gautuose sarasuose.

kitas klausimas, ar cia vf, ar vnf vietoms taip? nes abiturientai ir turejo gaut 2 pakvietimus - viena vf, antra vnf. reiskia, univeras galejo gauti 2 sarasus - vf ir vnf, o kas pasirinko vf (gal ir kitame univere), jau aisku vnf nesidomes.

čia vakar sakė, tada kaip tik skelbė vnf, tai sakė, kad vf nu negavo vis tiek kai kurie žmonės kvietimų. tam langelyje kur turėjo atsirast, jis neatsirado. ir negali univeras tokio žmogaus priimt, kadangi pasirašant studijų sutartį atspausdina tą prašymą kur tavo 'kvietimas', o ten tuščia... gal dabar jau susitvarkė, gal vakar vakare kas nors gavo kvietimus į vf vietas. šitam forume skaičiau, lyg vienas žmogus gavo į vf vakar, nors į vnf turėjo skelbt. kažkaip čia keistai viskas. :/

Žinutė parašyta: 2010-07-25 11:00:52 | Nuoroda

Man apskritai atrodo šita sistema įtartina, jei pasirašant sutartį univere turėjau 1,5h laukt nes VĖL užlūžo lama įvedinėjant mano asmens kodą ir rašė, kad jis klaidingas. (tipo, aš ne tas žmogus esu, nieko aš neįstojau.)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:09:18 | Nuoroda
almazino rašė:

as tai aisku kad neistojau=D bet visvien bandysiu kas met, gal kazkada pasiseks;D

davai :) na as i tapyba :) viena numeri rasiau, buciau irgi stojus kitamet, jei ka.

Naaa, o tai ar istojo kas nors ??

Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:16:15 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Nepavyzdinga rašė:

as prisireginau ten toj svetainej dbr raso kad laukciau kol mane univieras patvirtins. nes as dar doku nesutvarkius. o ka daryt kai jau patvirtina? kaip ta pazymeja gamintis?;/

as susitvarkiusi, bet ta pati raso visvien :)

man irgi. iki rudens sutvarkys manau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:17:13 | Nuoroda
vrumvrum rašė:

Liūdna, nerandu čia kažkaip būsimų kolegų

man tas pats..net neidomu.:)

Žinutė parašyta: 2010-08-02 21:15:13 | Nuoroda

man dar raso, kad duomenu nera, nors iki siandien turejo buti, ten taip parasyta :>

Žinutė parašyta: 2010-08-02 21:23:52 | Nuoroda
gutee. rašė:
ella rašė:
gutee. rašė:
ella rašė:
gutis. rašė:

Labas, gal kas ką nors žinote apie KTU fuksų stovyklą? :)

Labas, as zinau tik tiek, kad ji bus rugseji :D Rugsejo 11-12dienom informatikos fakultetui, o rugsejo 18-19dienom statybos ir architekturos fakultetui :) O kitiem nezinau kada :)
Kokiam pats priklausysi? ;)

Labas dar karta:) as pati verslo administravime, tai ekonomikos ir vadybos fakultete, bet dar kol kas nieko nezinau:) o gal yra nete kokios informacijos? kaina, vieta, laikas ar bent kazkas panasaus? nes manau tikrai verte nuvykti:) beje esu kazka girdejusi apie kazkokia atranka, kad ne visi norintys patenka, o juos atrinks burtu keliu.. teisybe ?:))

Kad daugiau nieko ir nezinau, tik kai buvau pasirasyti sutarti su KTU, ten dave lankstinuku, tai ten ir buvo surasyta kada bus, bet ir tai tik diena :) o siaip manau, jei jau vyks rugseji, tai spesim dar suzinoti daugiau info jau ten budami, nera kur skubeti ;) o del to atrinkimo burtu keliu, tai tikiuos, kad gal ne... galetu visus leisti... :)

na as irgi tikiuosi:) bus matyti tuomet:)

man sake akademijoj, kad atrinkines burtu keliu :/