Vartotojo Fortuna nenusisuks pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:16:34 | Nuoroda
jusste rašė:
Armantele rašė:

Aš biškį kitką turiu omeny. Dabar jau visi kalba, kad ne pagal prioritetus bus įstojama (na ten eilės tvarka prašyme), o pagal tai, kur iš pasirinktų specialybių tavo KB bus didžiausias.

Nu tai biškelį nesąmonė. Gale apsidraudimui prirašiau nesąmonių, kur mano KB žymiai aukštesnis nei pernai įstojusių, tai ką, man ten siūlys? Būtų nelogiška...

Labiau atsizvelgs i tas spec. kurios pirmais nr parasyta. todel eiliskumas ir svarbus juk :P

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:22:09 | Nuoroda

taip laukiu ir kartu bijau penktadienio ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:33:22 | Nuoroda
sandriote rašė:
Tambalajus rašė:
sandriote rašė:
jusste rašė:
Armantele rašė:

Aš biškį kitką turiu omeny. Dabar jau visi kalba, kad ne pagal prioritetus bus įstojama (na ten eilės tvarka prašyme), o pagal tai, kur iš pasirinktų specialybių tavo KB bus didžiausias.

Nu tai biškelį nesąmonė. Gale apsidraudimui prirašiau nesąmonių, kur mano KB žymiai aukštesnis nei pernai įstojusių, tai ką, man ten siūlys? Būtų nelogiška...

aš ir manau, kad nesąmonė. Kokiu tikslu tada reikia prioriteto tvarka rašyt, o antram ture keisti prioritetus?

O būtina tuos prioritetus keist? Nejau nebebūna įmanoma antru turu vis tiek patekt kur norėjai?

neęįsivaizduoju. Man išvis tie 2 priėmimai tamsus miškas.Gal kas žino pagal ką tuos žmones skirstys kurie per pirmą priėmimą pateks, kurie per antrą...?Suprantu kad pagal gerumą mokymosi ar ten kaip, bet vistiek, koks tikslas?

nervus suesti :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:46:51 | Nuoroda
Armantele rašė:

Šiemet iš abiturientų išsidirbinėja kaip niekad..

visiskai pritariu

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:53:59 | Nuoroda

pasiziurekit ar teisingai parasytas asmens kodas, vardas pavarde, nes pagal siuos duomenis surandamas asmuo, gal kur klaida ivelet ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:58:42 | Nuoroda

tai zinai, kai virs 40 tukst. prasymu nera ko noreti

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:04:20 | Nuoroda

as tai jau taip nusivyliau tvarka, egzaminais. tikiuosi bent jau istosiu kur noriu

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:16:56 | Nuoroda

jo ziauriai susimove

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:27:56 | Nuoroda

man ir kazkaip nepatogu bus pries visus :/ na, kai bus taip jau bus. tik, kad greiciau tos dienos prabegtu, tai bent zinosiu ka toliau daryti. jei uzsivers visos durys, gal bent langas atsidarys :D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:29:32 | Nuoroda

baigesi saskaita, tad sia galimybe ir as nepasinaudosiu ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:32:43 | Nuoroda

as jau pasakiau, kad varysiu i kolegija, tai jau nelabai patenkinti buvo. nors is tikro visi mes jau pilnameciai, su savo galvomis, darome ka norime daryti ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:37:18 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Fortuna nenusisuks rašė:

man ir kazkaip nepatogu bus pries visus :/ na, kai bus taip jau bus. tik, kad greiciau tos dienos prabegtu, tai bent zinosiu ka toliau daryti. jei uzsivers visos durys, gal bent langas atsidarys :D

jei gerai egzus islaikei, be problemu istosi kur nors tikrai. va man yra ko sikt, nes egzai ne stebuklai, bet esu optimiste, viskas bus gerai, gyvenimas nestovi vietoje ir kazka jame tikrai veiksiu. ta pati galiu pasakyti ir tau: viskas bus gerai ;)

belekaip sudinai islaikiau :D na as noriu i dailes pedagogika kk, tai ten nera didelis konkursas. ten reikalauja tik dvieju egzu-lt, ir stojamojo. stojamaji, tai ant 95 islaikiau, o lt tik ant 38. kazkaip galvojau, kad bus atvirksciai. nervuoja, kai pasiziuriu forumuose kitu ivertinimus, tai tokia tupa jauciuosi. zinau, kad apie zmogu, tie egzaminai 0 pasako, bet db tai lb aktualu

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:38:06 | Nuoroda

kur tu nori mes nugalesim?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:43:50 | Nuoroda

nesipyldysiu vistiek kol sms dykai leis rasyt :D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 16:09:03 | Nuoroda

manau, viskas bus gerai, bet kuriuo atveju ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 16:15:52 | Nuoroda

Sumokekit man po lita ir as butinai pasirupinsiu, kad isgerstumet, tai ka norit isgirst :D gerai, baigiu, stogas vaziuoja :D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 16:21:26 | Nuoroda

pas mane lamoje jauciu vipas, nes galiu keisti dar kiek noriu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 16:35:09 | Nuoroda

as ir zadu i kk :) dailes pedagogika :)

Žinutė parašyta: 2010-07-20 02:10:19 | Nuoroda

na ten tavo konkursinis balas apskaiciuotas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-20 23:56:58 | Nuoroda
Svaja09 rašė:

Pas mane šiuo metu abi grafos užpildytos visiškai vienodais balais.
Žodžiu, suprantu, kad geriausia yra nesijungti prie tos lamos iki penktadienio ir nesukti sau galvos, nes šiuo metu viskas yra su bug'ais dar. 

pas mane ir abu stulpeliai uzpildyti tais paciais balais. primeskit isijungus paziurejau i pirma ir pagalvojau, kad mano geriausias :DD tai kaip man darbar jaustis, taip apsidziaugiau, visai tvarkos nera :DD