Vartotojo vodjani pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:44:52 | Nuoroda

Jei tau chemija patinka tai tada šaunu. ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:48:14 | Nuoroda

Jei turit blata galit būti daktarais. ;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:51:59 | Nuoroda

Tai tada puiku. Jei tikrai žinai ko nori tai linkiu tau tai ir gauti.:}

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:58:11 | Nuoroda

Jo as ir pasižadu nestosiu. Net nelaikiau istorijos ir anglų. Tikrai pažadu.;DDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:19:45 | Nuoroda

Tai tada pagalvok kas nutiktu jei koją nupjautų išvis skandintis eitų. Susikuria čia problemų kurių išvis nėra.;DD 100 ne geriau nei 1.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:27:37 | Nuoroda
Jenny rašė:
vodjani rašė:

Tai tada pagalvok kas nutiktu jei koją nupjautų išvis skandintis eitų. Susikuria čia problemų kurių išvis nėra.;DD 100 ne geriau nei 1.

na manau cia nusisnekejai tikrai du skirtingi dalykai ir paguodos man nereikia ... nejau negaliu issireiksti? ne man vienai sunku yra aisku nesupranta ir didziuojas tie kurie daug gavo bet tegul bent kai kurie patenkinti buna o koja ir egzai du skirtingi dalykai

Visa tai vadinama gyvenimu. Tau po egzu jis nesibaigia. Tie egzai kaip smiltelė papludimį.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:33:33 | Nuoroda
Jenny rašė:
vodjani rašė:
Jenny rašė:
vodjani rašė:

na manau cia nusisnekejai tikrai du skirtingi dalykai ir paguodos man nereikia ... nejau negaliu issireiksti? ne man vienai sunku yra aisku nesupranta ir didziuojas tie kurie daug gavo bet tegul bent kai kurie patenkinti buna o koja ir egzai du skirtingi dalykai

Visa tai vadinama gyvenimu. Tau po egzu jis nesibaigia. Tie egzai kaip smiltelė papludimį.

zinau...bet jei daug lemia 

Tai tik tau taip atrodo.;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:34:59 | Nuoroda
vytaka rašė:
Neringa rašė:
WhoAmI rašė:
vytaka rašė:

blm, blm, blm ,aš tai šoke konkrečiam, jau net nebeliūdna, o juokinga :DDD surinkau 28. kur visos mano laimės žvaigdžėską žinau, šiaip, tikėjausi daugiau, ir daug žinau tokių kurie tikėjosi daugiau - nesurinko daugiau nei 50, o tie kurie manė ,kad neišlaikys - virš 80. kažkaip biški nėra logikos, nu sekmės dalykas tie egzai, žinau... nu, bet va žinau tokių, kurie "ščirai" mokėsi visus metus, ką ten metus, visus 12-ką metų, o vos išlaikė. aršu, damn :DDD

Tikrai nėra logikos ir kiek matau nemažai tokių atvejų, pasirodo ne tik mūsų mokykloje... tikras TELELOTO, ką daugiau ir sakyti...

Kalbėjau šiandien su lietuvių mokytoja, ji taip pat lietuvių kalbos egzaminą pavadino loterija, nes neaišku pas kokį vertintoją papulsi, viena mokytoja rašinį įvertino 10, kita gali įvertint 7, o dar kita 5... :)

O dar kai šiandien perskaičiau straipsnį, koki vertintojai buvo, tai visai tyliu...:)

Dėl vertintojų tai tikrai absurdas. Man tai nesuvokiama, kaip galima šitaip elgtis. Aš tai dėl savęs jau kažkaip apsiraminau, turiu galvą ne tik ant mokslo, tai neprapulsiu, žinau, bet vat tie kurie jetau... Vos ne kaip vienuoliai, paskyrė puse gyvenimo mokytis :D Eina na, atsiprašau už šitą žodį, tai jie iš vis depresijoj. Bo žiauru, tu mokynies, mokynies, mokynies, stengies ir veltui viskas.

tai gal to ir reikia;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:39:29 | Nuoroda
vytaka rašė:
vodjani rašė:
vytaka rašė:
Neringa rašė:
WhoAmI rašė:
vytaka rašė:

blm, blm, blm ,aš tai šoke konkrečiam, jau net nebeliūdna, o juokinga :DDD surinkau 28. kur visos mano laimės žvaigdžėską žinau, šiaip, tikėjausi daugiau, ir daug žinau tokių kurie tikėjosi daugiau - nesurinko daugiau nei 50, o tie kurie manė ,kad neišlaikys - virš 80. kažkaip biški nėra logikos, nu sekmės dalykas tie egzai, žinau... nu, bet va žinau tokių, kurie "ščirai" mokėsi visus metus, ką ten metus, visus 12-ką metų, o vos išlaikė. aršu, damn :DDD

Tikrai nėra logikos ir kiek matau nemažai tokių atvejų, pasirodo ne tik mūsų mokykloje... tikras TELELOTO, ką daugiau ir sakyti...

Kalbėjau šiandien su lietuvių mokytoja, ji taip pat lietuvių kalbos egzaminą pavadino loterija, nes neaišku pas kokį vertintoją papulsi, viena mokytoja rašinį įvertino 10, kita gali įvertint 7, o dar kita 5... :)

O dar kai šiandien perskaičiau straipsnį, koki vertintojai buvo, tai visai tyliu...:)

Dėl vertintojų tai tikrai absurdas. Man tai nesuvokiama, kaip galima šitaip elgtis. Aš tai dėl savęs jau kažkaip apsiraminau, turiu galvą ne tik ant mokslo, tai neprapulsiu, žinau, bet vat tie kurie jetau... Vos ne kaip vienuoliai, paskyrė puse gyvenimo mokytis :D Eina na, atsiprašau už šitą žodį, tai jie iš vis depresijoj. Bo žiauru, tu mokynies, mokynies, mokynies, stengies ir veltui viskas.

tai gal to ir reikia;D

Aaa, supratau, tu "energetinis vampyras/rė" tau patinka matyt ,kad tavo klasiokai r ktii žmonės depresijoj nes žlunga jų viltis, aa nu aišku, nu bet suprask kitus, kiti ne tokie sadomazochistai ;D

Aš džiaugiuosi dėl jų;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:09:19 | Nuoroda

Va chemijos gali būti panašei kaip ir lt.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:19:48 | Nuoroda
LedineRoze rašė:

Mes švenčiam liepos 16tą, atestatus gausim Kongresų rūmuose, o balius vyks Verkių rūmuose. Mokam po 150 lt abiturientui ir 100 lt svečiams. Tėvai eina ir į diplomų įteikimą, ir į antrą dalį. Tiesa, vakaro šventime tėvų bus labai mažai :)

Gražią vietą išsirinkot šventimui. Sveikinu.:}

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:04:55 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

O gal kas žinot, kokie Vilniaus rajonai nesaugūs, kur net neapsimoka žiūrėt butų ? :DD   

Žirmūnuose neitin malonu.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:12:04 | Nuoroda

Aš tai galvoju apie ofisinį darbą.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:14:21 | Nuoroda

Susirask iš vilniaus kambarioką\ę aprodys miestą ir busi kaip namie.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:28:22 | Nuoroda

Aj mano svajonės tai linkusios išsipildyti.;D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:40:49 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
vodjani rašė:
JapaneseKoreanLover rašė:

O gal kas žinot, kokie Vilniaus rajonai nesaugūs, kur net neapsimoka žiūrėt butų ? :DD   

Žirmūnuose neitin malonu.

kodel? girdejau, kad visai geras rajonas

Žiurint kur. Toliau žermūnuose gal visai ir nieko.  Kareivių 11 ir ten šalia esantys namai tai nekokie. Nepatariu rinktis neivieno ir tų 3 namų.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 21:30:06 | Nuoroda

INFJ

Žinutė parašyta: 2010-07-14 00:29:57 | Nuoroda
juodaroze rašė:
Thotu rašė:
juodaroze rašė:

sveiki :) na as sakyciau ZIAURIAI parinuos, nes parasiau viena vienintele vieta... niekur kitur nenoriu... bet tikimybe istoti maza, nes nedaug gavau is stojamojo :(   (70)... neistosiu - eisiu dirbt :) ir kitais metais bandysiu. tapyba VDA :)

Šiaip balai tai tavo tikrai geri, na, egzaminų tai tikrai, aš dar tavo vietoje gerai viską apgalvočiau :} Kažkaip gaila būtų matyti dirbantį ir niekur neįstojusį žmogų su tokiais egzų rezultatais.

na, aš jau viską apgalvojau, jau tiesiog nervina tėvai/mokytojai/draugai, kurie sako, kad "su tokiais rezultatais tikrai ne į VDA , nesąmonė rašyt tik vieną vietą"... nusprendžiau taip - jei neįstoju, einu dirbt ir stoju kitais metais ten pat + tada prirašau kitų vietų, tik nelabai įsivaizduoju kokių, populiariosios ekonomika/teisė/politologija tikrai nedomina.... :D

Aj mažiau galvok ką kiti kalba. Iš tiesų nei vienas iš jų negali numatyti ateities. Svarbiausia, kad žinai ko nori. O tai šaunu. Net neapsimoka stoti į ten kur tu nenori. Poto tik prikimši galvą informacijos kuri net tau neįdomu tai kokia jos vertė?;D Tiesiog paatostogauk ir perdaug nebegalvok apie tai. :}

Žinutė parašyta: 2010-07-23 21:25:39 | Nuoroda

vk veterinerija.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:44:53 | Nuoroda

Man dar geriau buvo. atsiunė sms kad niekur nepakvietė. Pagalvojau gal iš tiesų pakilo balai pora kartų... Pasitikrinau lamos puslapyje ir parašyta kad į pirmą vieną įstojau.