Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:14:20
| Nuoroda
broth3r rašė:
SVeiki. Gal kas galit padeti? Norejau paklausti, jai gavau pakvietima i vnf taciau galvoju dalyvauti 2 ture ir bandyti i vf papulti, jai nepavyktu papulti i vf ar per 2 tura gauciau pakvietima ten pat kur per 1 tura??? Per antrą turą vf gauti bus labai maža tikimybė,o jeigu jau negausi manau vnf turėtum gauti,tačiau garantijos nėra. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:59:29
| Nuoroda
AušraL rašė:
minisss rašė:
labai idomu ar bus per antra etapa galima keisti is vf i vnf daugelis kalba kad ne bet tiksliai niekas nepasako gal kas nors zino 100 procentu? lamoje nurodyta tik, kad galima keisti eiliškumą. Apie finasavimo pobūdį nieko nepasakyta. Negalima bus keisti finansavimo pobūdžio,kas dar neaišku ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
17:00:05
| Nuoroda
melynakoala rašė:
O jeigu aš dabar atsisaku VPU vnf vietos, o užrašau pirmu nr. VPU vf antram etape tai dar turiu galimybę blogiausiu atveju vėl gaut pakvietimą į VPU vnf? :D Turi galimybę,bet 100 proc. nesi garantuota kad gausi ją. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:34:24
| Nuoroda
Avietytte rašė:
praeitais metais tai galimejo, tiksliai zinai kad siais negalima? Negalima,nes LAMA pamato kad pasirašei sutartį ir tave braukia iš sarašų t.y nebeteikia tau kitų pasiūlymų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:35:27
| Nuoroda
Freeman rašė:
Sveiki, ar gerai supratau, kad antrame rate nebebus galima is vf keisti i vnf? Taip gerai supratai. vf į vnf galėsi keisti trečiam etape. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:38:30
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Uncle_Sam rašė:
Didelis DĖKUI lamai, ir Lietuvos švietimo ir mokslo ministerijai už "garantuotą" ateitį. Kažkas minėjot sprogdinimą? I'm in. Jooo, vis tiek ateities mum nėra:D Taip tai yra tiesa,ir visi nesumokėję per 5 dienas,bus braukiami iš studentų sarašų.Tai yra nesamonė,tačiau studentas yra priverstas gauti bet kokiu budu tuos kosminius pinigus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
10:38:12
| Nuoroda
.Deimantė rašė:
melynakoala rašė:
Pagal šitą: "Jeigu pasirašėte valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti antrajame priėmimo etape tik dėl valstybės finansuojamų vietų." Tai aš galiu dabar pasirašyt vnf ir stot į tą pačią specialybę vf bandyt? :D aš irgi taip noriu daryt, ir tuo labiau yra laisvų nemokamų vietų, o man pasiūlė mokama. Gal taip užsišaldyčiau mokamą ir išloščiau nemokamą ) Aš jau šiame forume 15 kartų sakiau kad per Antrajį priėmimą nebus galima keisti vf į vnf ir atvirkščiai,taigi ką jūs čia norit keisti,jeigu to negalima daryti? Galima keisti tik prioritetus 4 į 2 ir pan. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
10:38:55
| Nuoroda
Smilelyte rašė:
Gal kas zinot,ar pakeitus antra prasyma reikia ji kazkaip issaugoti? Ne,užpildai (pakeiti) prioritetus,ir lauki |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
10:40:48
| Nuoroda
Bedievis rašė:
Kada fux'u stovykla? Rugpjūčio 14,15,16 atrodo ir dalyvio mokestis - 50 lt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
10:48:27
| Nuoroda
xprtas rašė:
Gal zinote kaip ten su valstybes remiamomis paskolomis yra? Istojau vnf ir dabar noriu pasiimti paskola, bet buvau swedbank ir pasake man, kad jie paskolas teiks nuo rugsejo vidurio, o man VGTU liepe susimoketi rugpjucio pradzioje... Tai ka negausiu is banko pinigu iki rugsejo?? Taip negausi pinigų gal net iki spalio,o iki kol gausi,tuos pinigus turi iš kur nori gauti,skolintis iš pažystamų giminių ar imti vartojamąją paskolą... nesamonė,bet tokia realybė. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:17:17
| Nuoroda
kaizere rašė:
O jeigu as dalyvauju antrame etape man nereikia kazkaip atsisakyti nuo pirmame etape gautos vietos?(pirmame etape as gavau vieta i nenorima studiju programa). Ar reikia kur nors skambint ar automatiskai patenku i kita etapa? Nereikia.Tiesiog jei nepasirašysi studijų sutarties būsi perkelta automatiškai į antrą etapą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:20:38
| Nuoroda
sauleeeee rašė:
ilgas bruksnys diagramoje tai jau vnf pabaiga ar tik vf? Jei diagrama žodį pasirinkai ties vf studijomis tai iki brūkšnio yra tie kurie gavo vf,o už brūkšnio kurie gavo vnf. Jeigu diagrama žodį paspaudei ties vnf studijomis,tai iki brūkšnio yra vnf ,o už brūkšnio kurie neįstojo nei į vf nei į vnf. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:29:16
| Nuoroda
Ikei rašė:
Pas mane diagramoje rodo pakviestųjų skaičių,o kiek jau pasirašė sutartį- 0 ....Nesuprantu,juk aš pasirašiau sutartį.... Taip sutartį pasirašei,bet į kompą įveda tik tos dienos priėmimo pabaigoje,todėl galėjo nerodyti iš karto,o ant rytojaus jau turi rodyti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:32:37
| Nuoroda
Taip tai yra nesamonė,juolab kad valstybės remiamos paskolos bus dalijamos tik spalio mėnesį,o iki to laiko abiturientas turi pinigus ištraukti iš kur nori... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
21:55:24
| Nuoroda
farce13 rašė:
Turiu viena klausima. Nesuprantu. Buvau pakviesta i VK finansus vf ir MRU finansu ekonomika vnf. Pirmadieni pasirasiau su VK sutarti ir antrame etape dalyvauti nenorejau. Bet siandien lamoje prie mano uzpildyto prasymo atsirado antrojo etapo lentele, kur parasyti mano buvusieji pageidavimai i vnf. Kaip tai suprasti? As gi jau priemiau viena pakvietima. Man irgi tą patį rodo..pasirašiau VGTU vf sutartį o man rodo antrajį etapą... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
00:41:26
| Nuoroda
Joot ^ ^ rašė:
Martinuxx rašė:
farce13 rašė:
Turiu viena klausima. Nesuprantu. Buvau pakviesta i VK finansus vf ir MRU finansu ekonomika vnf. Pirmadieni pasirasiau su VK sutarti ir antrame etape dalyvauti nenorejau. Bet siandien lamoje prie mano uzpildyto prasymo atsirado antrojo etapo lentele, kur parasyti mano buvusieji pageidavimai i vnf. Kaip tai suprasti? As gi jau priemiau viena pakvietima. Man irgi tą patį rodo..pasirašiau VGTU vf sutartį o man rodo antrajį etapą... visiem ji rodo,jei pasiraset viskas,jei norit i priesinga finansavima tj dalyvausit,jei ne tai nekreipkit demesio... nes jau sutartis kurias pasiraset univere ir kolegijoj yra... Prieš pat vidurnaktį dingo.Nes pas mane pirmam etape viskas vf buvo,tai nieko db nebeturėjo siūlyti,tai ir dingo antras etapas |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-02
10:22:34
| Nuoroda
Taip būtent su 600 dpi nuskanavus ir apkarpius,nuotrauka telpa į siluetą. Priimti per pagrindinį priėmimą turi būti patvirtinti iki šiandien (rugpjūčio 2 dienos). Tačiau pvz. VGTU nė nesiruošia nieko patvirtinti,kaip supratau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
13:04:05
| Nuoroda
Vika rašė:
Martinuxx rašė:
Taip būtent su 600 dpi nuskanavus ir apkarpius,nuotrauka telpa į siluetą. Priimti per pagrindinį priėmimą turi būti patvirtinti iki šiandien (rugpjūčio 2 dienos). Tačiau pvz. VGTU nė nesiruošia nieko patvirtinti,kaip supratau. kaip tai nesiruošia ? Taip ir nesiruošia,jau vakar turėjo būt patvirtinta,tačiau jeigu patvirtins po savaitės,tai jau galima sakyti rugpjūčio 2 dienai,nė nesiruošė patvirtinti,jei tiek vėluoja. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-03
13:14:34
| Nuoroda
Taip taip |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-06
11:47:44
| Nuoroda
pauliuz23 rašė: