Vartotojo Panterike pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-27 15:22:10 | Nuoroda

adresas parasytas kitoj pusej pazymejimo (bendrabucio)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 00:34:44 | Nuoroda
Misis rašė:

o bendrabutyje internetas yra?  pas administratoriaus kazka reikia suderint del jo ar kaip? ar savo ieskoti isivesti?

yra:) pas tinklo administratorius suderini ir viskas:)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 00:42:14 | Nuoroda

gyvenu penktame barake, dusai ir virtuve renovuoti bet nesitikekit kazko labai ispudingo:D

Žinutė parašyta: 2011-08-15 00:45:28 | Nuoroda

ir tiesa jei rinktis leis i kuri barake (nors man tai neleido, bet nezinau kaip jums bus) tai siulyciau rinktis 1(lyg ir 1 cia salimais) arba 5 nes cia blokiniai kambariai, turesit ir kriaukle ir tualeta salia, nereikes po koridorius bastytis:)

Žinutė parašyta: 2011-08-20 20:39:00 | Nuoroda
Misis rašė:

O vgtu bendrabuciuose pasitaiko kas turi saldytuvu? pasidalina su kitais? ar savo koki reikia veztis?   nesinori, kad atsiveztas maistas greitai sugestu ... 

Pasitaiko aisku, jei ateisi gyventi i kambari kuriame jau gyvena kazkas tai galimas daiktas kad bus saldytuvas, pas  mane kambaryje stovi saldytuvas jau nuo seniai seniai kazkas paliko ji ir naudojasi visi kas gyvena siam kambary, tai dabar as ji paveldejau:) bent jau man nereikejo vestis. Bet buna kad ir pirkt tenka,nes be saldytuvo neisivaizduoju kaip gyvent reiktu...Kas del interneto tai geras jis, tik siustis nieko negalesit per torrentus, per dc(isskyrus barako kanala), emule irgi neveikia, tai vat del to tai prastai:/

Žinutė parašyta: 2011-08-20 20:40:02 | Nuoroda
bizniokas rašė:

o kodel www.sauletekiobustas.lt rasoma, jog apgyvendinimas prasides ne 26d o 22d?

na barake irgi iskabinta kad galima apsigyvent jau nuo 22, nuo 26 pernai buvo:)