Vartotojo Tecupae pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-09-02 16:02:23 | Nuoroda
Ingridėlis rašė:
Auwris rašė:

Gavau laišką, kad atsiimt galiam, nueinu į lsp.lt atsispaudint visus ten tuos dokumentus kuriuos reik ir pasirinkti laiką atsidarau kada atsiimt ir gaunu pranešimą: Atsiprašome, tačiau artimiausias 7 dienas visi laikai banko padalinyje yra užimti. Bandykite po kelių dienų. Tai eina ... ką dabar daryt ne tik man ir kitiems, kuriems mokinio pažymėjimai jau pasibaigė o reikia važinėt? Sorry, bet sistema tai GAIDŽIŲ GAIDYS ....

VAVA, pas mane irgi ta pati problema. JAU YRA BANKE, O ATSIIMTI NEGALIU, NES, matai, pas juos banke visas laikas UŽIMTAS, ir aš turiu bandyti po kelių dienų. Prie neto negaliu kol kas sėdėti tiek, kiek noriu, nes jo neturiu ten, kur gyvenu. Turiu vaikščioti į biblioteką. Tai ateisiu poryt ir vėl mėginsiu tą laiką nustatyt, bet jeigu ir toliau bus UŽIMTA? O į biblę tai reik šiaip su autu varyt. Krč, debiliška sistema. Man trūksta žodžių. Tikriausiai visi mano, kad studentai žiauriai daug pinigų turi ir jiem lengvatų jokių nereikia. Aš pasipiktinusi. Kam tą laiką nustatinėt, jeigu tokios nesąmonės vyksta???? Mums pirmenybė turi būti. Ir nemanau, kad tas išdavimas šitiek daug jų brangaus laiko užima. DEBILIZMAS

Jap, tas pats ir man.. 

Žinutė parašyta: 2010-09-02 16:03:11 | Nuoroda
Tecupae rašė:
Ingridėlis rašė:
Auwris rašė:

Gavau laišką, kad atsiimt galiam, nueinu į lsp.lt atsispaudint visus ten tuos dokumentus kuriuos reik ir pasirinkti laiką atsidarau kada atsiimt ir gaunu pranešimą: Atsiprašome, tačiau artimiausias 7 dienas visi laikai banko padalinyje yra užimti. Bandykite po kelių dienų. Tai eina ... ką dabar daryt ne tik man ir kitiems, kuriems mokinio pažymėjimai jau pasibaigė o reikia važinėt? Sorry, bet sistema tai GAIDŽIŲ GAIDYS ...

Jap, tas pats ir man.. 

VAVA, pas mane irgi ta pati problema. JAU YRA BANKE, O ATSIIMTI NEGALIU, NES, matai, pas juos banke visas laikas UŽIMTAS, ir aš turiu bandyti po kelių dienų. Prie neto negaliu kol kas sėdėti tiek, kiek noriu, nes jo neturiu ten, kur gyvenu. Turiu vaikščioti į biblioteką. Tai ateisiu poryt ir vėl mėginsiu tą laiką nustatyt, bet jeigu ir toliau bus UŽIMTA? O į biblę tai reik šiaip su autu varyt. Krč, debiliška sistema. Man trūksta žodžių. Tikriausiai visi mano, kad studentai žiauriai daug pinigų turi ir jiem lengvatų jokių nereikia. Aš pasipiktinusi. Kam tą laiką nustatinėt, jeigu tokios nesąmonės vyksta???? Mums pirmenybė turi būti. Ir nemanau, kad tas išdavimas šitiek daug jų brangaus laiko užima. DEBILIZMAS

Žinutė parašyta: 2010-09-02 16:03:38 | Nuoroda
Tecupae rašė:
Ingridėlis rašė:
Auwris rašė:

Gavau laišką, kad atsiimt galiam, nueinu į lsp.lt atsispaudint visus ten tuos dokumentus kuriuos reik ir pasirinkti laiką atsidarau kada atsiimt ir gaunu pranešimą: Atsiprašome, tačiau artimiausias 7 dienas visi laikai banko padalinyje yra užimti. Bandykite po kelių dienų. Tai eina ... ką dabar daryt ne tik man ir kitiems, kuriems mokinio pažymėjimai jau pasibaigė o reikia važinėt? Sorry, bet sistema tai GAIDŽIŲ GAIDYS ...

Jap, tas pats ir man.. 

Žinutė parašyta: 2010-09-03 23:17:33 | Nuoroda

Reiks ir man tada eit prašyt tos pažymos. Nors esu girdėjus, kad tipo jo neužtenka, norint gauti nuolaidas. Ką žinau, visi skirtingai kalba. Bet sistema kvaaailumo, tai ką žinau. Pažymėjimai yra, banke nulis žmonių, o pasiimt žmogus negali, nors banke keli žmonės. O kiti jau turi ir gali naudotis tuo lsp. Tai kur teisybė ir lygybė? Kas čia sugalvojo šitą visą nesąmonę? 

Žinutė parašyta: 2010-09-03 23:18:37 | Nuoroda

Man taip pikta, kad rašydama darau durnas klaidas. Sorry. Tikiuosi esmę supratot.  

Žinutė parašyta: 2010-09-04 20:44:23 | Nuoroda

Turiu klausimą - kas tie kreditai? Ta prasme, jeigu prie mano dalyko parašyta: 4 kreditai, tai ką čia reiškia? Gal turiu per savaitę turėti 4 to dalyko paskaitas? 

Žinutė parašyta: 2010-09-04 22:12:02 | Nuoroda

Ačiū, jau išsiaiškinau. 

Žinutė parašyta: 2010-09-05 00:29:48 | Nuoroda
Aiste19. rašė:

jau leido pasirinkti laika, 09.10, 15val. na ka, dar savaitele paislaidausiu :D

Mano irgi toks pats laikas. Na, joa. Teks pakentėti dar šiek tiek. Bent jau laiką leido pasirinkti. Tik dabar tikiuosi, kad tuo metu nebus kokių paskaitų. 

Žinutė parašyta: 2010-09-05 14:05:51 | Nuoroda
CKYONE rašė:

pfff ne nu jus tai :DD kas jum maiso betkada i banka nueit ir pasiimt? as taip padariau...ir jokiu problemu

Manai, kad nebandžiau?  Man buvo pasakyta, kad laiką nustatyti būtina. Čia, matyt, priklauso nuo ten dirbančio žmogaus.