Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:56:39
| Nuoroda
asesu rašė:
geriausia laika prastumti tikrai nesedint cia ir skaiciuojant minutes jei jau taip zmones jaudinasi cia. eikit ledu valgyt blynu kept ar maudytis i nesvarius ezzerus. Jei plaukt nemoki nereiskia kad ezerai nesvarus :$ :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:57:43
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
aš tai cs varau palošt, man gerai mintis atitraukia gal kartu palosiam? :D :D i koky serva eini? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:01:02
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
aš 1x1 su pusbroliu palošiu jo serve ir afigenai laminu,nespėju apsipirk jau žiūriu paštirinta :D tai yra servas kuriam as adminas bet vasara jis buna beveik tuscias tik botai renkasi gal ten einam? :D :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:05:54
| Nuoroda
asesu rašė:
maiklasjordanas rašė:
asesu rašė:
geriausia laika prastumti tikrai nesedint cia ir skaiciuojant minutes jei jau taip zmones jaudinasi cia. eikit ledu valgyt blynu kept ar maudytis i nesvarius ezzerus. Jei plaukt nemoki nereiskia kad ezerai nesvarus :$ :D o kas tau sake kad plaukt nemoku:} galima is Tavo zodziu suprast "eikit i nesvarius ezerus maudytis " nu ir eina visi o tu ka nesi ezere maudesis? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:29:12
| Nuoroda
asesu rašė:
maiklasjordanas rašė:
asesu rašė:
maiklasjordanas rašė:
asesu rašė:
geriausia laika prastumti tikrai nesedint cia ir skaiciuojant minutes jei jau taip zmones jaudinasi cia. eikit ledu valgyt blynu kept ar maudytis i nesvarius ezzerus. Jei plaukt nemoki nereiskia kad ezerai nesvarus :$ :D o kas tau sake kad plaukt nemoku:} galima is Tavo zodziu suprast "eikit i nesvarius ezerus maudytis " nu ir eina visi o tu ka nesi ezere maudesis? :D nelabai supratau ka norejai tuo pasakyti ir tu nelabai supratai ka as turejau omenyje. bet jei klausi ar bent karta maudziausi ezere tai pabandyk atspeti:} as siulau zmonems rasti uzsiemimu jei jie taip jaudinasi. tai cia kas be ko neisvengsi vilko begdamas i miska siuo atveju jei taip jaudinies nesedek ten kur apie stojimus daugiausia kalbama |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
13:16:11
| Nuoroda
arba galima eit svest :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:20:54
| Nuoroda
timbabukas rašė:
Kokčiausiai džiugina tas bukas įsitikinimas, kad puikioji švietimo sistema tiesiog nuostabiai atspindi žmogaus protą. Nemalkit šūdo, gavę 100 tikrai nesat protingesni. Gal daugiau iškalę šabloninių uždavinių, bet tikrai ne labiau mąstantys. Protai didieji butent sutinku 100% su tavim... i viena egzamina neimanoma sukist visko, o kitiems galbut tj ko neideda yra lengviausiai issprendziama... egzaminai panasaus pobudzio tik salygos keiciasi tarkim matkes ar dar ko... tarkim mano situacija, tikejausi minimum 50 is matkes egzo, pries egza galvojau kad esu gabus ir 60-70 gaut... deja kaip matot 35 ir ka ir tipo dabar kas pasakis kad as durnas, ne as sportininkas ir sportas yra man svarbiausia, bet sportu kur kur taciau Lietuvoje tikrai neisgyvensi, todel radau tokiu sau prieinamu spec kurias butu malonu mokytis ir stengsiuos istot ten... aisku galejau mokytis pries egzus ir 12 metu ir buciau tuos suknistus 100 gaves, bet kiekvienas turi savo pomegius ir norus ir neikiek neverkciau jei 100tukininkai gautu geresnius darbus jie gal to ir nusipelne, taciau tokie kurie kitus smukdo zemyn neverti nei kiek pagarbos mano akyse, pvz mano geru draugu rate daug protingu zmoniu, viena yra egzus islaikiusi taip kad nei vienas cia komentuodamas tiek neislaike (97,96,98 ir 100) ir toli grazu ji nera tokio budo kaip kad cia dauguma kurie sako geriau i profke eit... ar jus bent suvokiat kas profkese darosi, ten eina tik tie kurie visa gyvenima geria ir proto isvis neturi, arba tie kurie tevu neturi ir pasirinkimo kito nera, jei zmogus nori mokytis tegu mokosi!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:33:10
| Nuoroda
kiek gi galima laukt :D gana tampyt nervus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:41:50
| Nuoroda
nesamone kazkokia man ir nekrauna |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:45:09
| Nuoroda
nesamone kazkokia neprisijungiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:21:03
| Nuoroda
jei pas mane prasyme pirmoje vietoje geodezija ir sone kvietimas studijuoti NL parasyta, o rpie kitu spec nk tj i geodezija pakliuvau ane? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:27:17
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
maiklasjordanas rašė:
jei pas mane prasyme pirmoje vietoje geodezija ir sone kvietimas studijuoti NL parasyta, o rpie kitu spec nk tj i geodezija pakliuvau ane? :) taip puiku |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:31:10
| Nuoroda
VGTU geodezija :D gal yra bendrakursiu ? ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:38:09
| Nuoroda
samsung4u rašė:
maiklasjordanas rašė:
VGTU geodezija :D gal yra bendrakursiu ? ? koks tavo stojamasis? 15,28 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:44:12
| Nuoroda
samsung4u rašė:
maiklasjordanas rašė:
samsung4u rašė:
maiklasjordanas rašė:
VGTU geodezija :D gal yra bendrakursiu ? ? koks tavo stojamasis? 15,28 tai tu cia i nemokama? aisku i nemokama 1 prioritetas o ka? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:50:51
| Nuoroda
tai gal galit atsakyt ar cia reikia kazkaip uztvirtinti ta gavima studijuoti ar tik reik jau vezti dokumentus i univera? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:59:25
| Nuoroda
Mant1s rašė:
maiklasjordanas rašė:
tai gal galit atsakyt ar cia reikia kazkaip uztvirtinti ta gavima studijuoti ar tik reik jau vezti dokumentus i univera? pagal tavo mokykla , pasiskaityk univero/kolegijos svetaineja ir viskas bus aisku , pvz vienur reikia patvirtinti kaip VU , o kitur nuvaziavus psirasai dokumentus kad studijuosi ir svio ... dekui |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:48:19
| Nuoroda
tai yra busimu bendrakursiu i geodezija VGTU ? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:29:43
| Nuoroda
jei kam ateina sms "jus nepakviestas studijuoti" nekrepkit demesio jau gavau 3 tokias sms nors lamabpo maciau kad istojau i vf |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:33:12
| Nuoroda
na tj daugiau papasakok apie save :D |