Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
21:50:42
| Nuoroda
Jau radau butuką 20 min pieškom iki univero jėė |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-10
22:09:13
| Nuoroda
Hmmm, įdomu kiek iš viso į šią specialybę tiek mokamai, tiek nemokamai įstojusių...yra koks 100? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-11
11:21:14
| Nuoroda
hmmm |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-11
11:21:24
| Nuoroda
hmmm |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-12
12:16:46
| Nuoroda
Su kambarioke antrakurse radau 270 plius 30-40 komunaliniai, žiemą 100 lt brangiau...Turėsiu savo atskirą kambarį, blogai tik, kad metinė sutartis |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-13
21:58:53
| Nuoroda
Panelė iš vgtu ieško trijų kambarių bute kambariokių, gyvens 6, kiekvienam kambary po 2...yra ir 4 kambarys, bet ten daiktam susikraut...šiaip visi baldai yra, patogumai, balkonas...netoli univero...skype jos paulinna1014 ...200lt plius komunaliai...kas dar ten buitinė technika yra ir šiaip gerai...vat berods iš mūsų specialybės... |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
23:00:41
| Nuoroda
O per kiek laiko patvirtina, kad nuotrauka tinka ??? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-15
14:15:00
| Nuoroda
Mano skype egle_klaip facebooke kas nors sukurkit |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-21
19:05:22
| Nuoroda
viskas ten čiki |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-30
17:03:08
| Nuoroda
Mano lsp.lt tai jau sav rodo, kad pagamintas ir išsiųstas į banko padalinį...laukiu laukiu ir nesulaukiu emailo...kas čia per nesamonė? |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-30
17:00:20
| Nuoroda
Praejo pirma sesija jau man, bet viskas puiku...O specialybe man patinka, nors kazkada siejau savo ateiti su socialiniais dalykais ir juos rasiau pirmose dviejose vietose stojant... Bet dabar pagalvoju, kad man sicia idomiau...Istojau kaip zinia be chemijos, o ir fizikos neturejau, nors studijuojant reikejo....Bet nieko vargau butent su ja, nes pas pratybu destytoja kita vieninteliai buvom, kaip trecia grupe pakliuve...Ir dar su inzinerine, nes nesu kruopstus zmogus...Bet nieko viska laiku stengdavaus atsiskaityt, koliam pasiruost ir vat egzai maziau 9 nera...Nenoriu pasakyti, kad labai lengva gerus balus gaut, reikia ideti pastangu ir gerokai pasimokyti...Yra ir neprileistu ir neislaikiusiu keliu dalyku musu grupej...Siaip perspektyvu su savo specialybe matau, juolab, kad mano gimtasis miestas Klaipeda, galeciau dirbti kazkur Neringoj arba ir Vilniuj pasilikt...Butu idomu dirbti su vandens valymo imonem arba kad ir su aplinkos apsauga...Man gi gamta patinka... |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-17
20:42:08
| Nuoroda
Na kaip cia pasakius, man tai dalykai tikrai susije ir tos chemijos, ir fizikos, nes as tikrai nenoriu prie aplinkosaugos vadibininku but...Labiau prie sirdies kokie irenginiai ir stebejimai butu...Braizyba irgi gerai, jei darbo pagal specialybe negauni kazkiek praverst gali, kad autocadu dirbi...Nezinau, as nesu labai reikli, mokytis visai idomu, nesu pesimistiskai jau taip nusiteikus...Del medziagu atsparumo, tai jo kitais metais visiems ten ragas bus...Kaip nors gal susidorosiu...Vistiek kiek pastebejau 8 prileidzia, o 5 islaiko pirma karta, tai kaip nors reiks visus tingejimus i sona pramest...bet jau turiu pavyzdi, kad si misija imanoma...o siaip bent pirmam kurse destytojai normalus visai...fizika, chemija, mechanika tikejaus, kad mirsiu, bet ne viskas tvarkoj...Blogiausios tai bobos buna, su jom daugiau vargo, o siaip viskas imanoma, pas mus grupej gal keletas tik egzu neislaike, kurie ir nesistenge islaikyt...Nu vat del kitu metu nieko negaliu pasakyt, prigasdino su medziagu atsparumu juodai...Bet bukim optimistais.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-17
20:47:24
| Nuoroda
nu tarkim musu grupej yra panele, kuri is vadybos anglu kalba parejo metus pasimokius, tai kiek vargo su ta destytoja buvo, kol irode, kad gali paskaitu nelankyt...Vis skolininke laikydavo ir zymedavo...Vat siandien atnese is dekano pazyma, kad neprivalo lankyt ir tai ta kutvela liepe pasiskaitinet zodzius ir tekstus del supratimo apie specialybe...zodziu |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-01
20:49:45
| Nuoroda
Pati istojau i vf, nelaikius chemijos...Praeitais metais reikejo matiekos, chemijos, lietuviu ir berods anglu metinio...siais metais nezinau, ar kas pasikeite...studijos apie 8000 kainuoja...tad nemanau, kad verta rinktis mokamas studijas, juolab, kad mokytis nera lengva...pas mus pora zmogiuku buvo istoje mokamai, tai po pirmos sesijos perejo i nemokama, nes islaike visus egzaminus ir musu grupej 5 zmogeliukai vf mete studijas... |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-15
19:30:29
| Nuoroda
Siaip turiu keleta knygu fizikos, chemijos galeciau uz nedidele kaina atiduot... |
||
Žinutė parašyta:
2011-09-09
20:16:57
| Nuoroda
Gal kam reikia knygu, uz 10 lt atiduociau 4 knygas, Bogdanoviciaus fizikos abi, jankausko chemijos knygute ir chemijos laborai, cia tinka daugumai aplinkos fako specialybiu, ypac aplinkos apsaugos inzinerijai, kas pas situos destytojus eis...Dar galeciau siokius tokius uzrasus atiduot ar siaip jei ka rasiu dar |
||
Žinutė parašyta:
2011-09-25
13:05:47
| Nuoroda
Jau knygutes užimtos, jei ka turiu Bogdonovičiaus fizika 2, bet cia antram semestrui reikalinga...tai vat |