Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-07
17:33:08
| Nuoroda
viksva rašė:
moniss rašė:
Pamenu kaip jaučiaus prieš metus, kai laikiau biologiją... atrodė,kad vos 70 surinksiu... nors visad sekės Hm, o kaip sekėsi biologija mokykloj? Pvz bandomasis ar daug prarasdavai taškų senesnių metų egzus darydama ? man tai irgi visada sekėsi bio ,o dabar atrodo gausiu mažai ir pasibaigs mandrumai ;D Bandomojo gavau lyg 94 taškus...bet nepamenu iš kiek kažkaip ten įdomiai buvo... gal 104 taškai buvo išvis negaliu dabar pasakyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
18:03:24
| Nuoroda
Amžinas visų klausimas (ir mano pačios, prieš stojant) :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
19:04:36
| Nuoroda
Angelina rašė:
Kas planuojate stoti šiais metais į mediciną? nors man dar du metai, bet labai bijau, kad neįstosiu ir kad vnf vietos balą užkels. Dar labai nerimauju dėl to, kad kuo toliau tuo daugiau stojančių į mediciną ir bijau, kad gydytojai ateityje negaus darbo. Vaje, net 4 baimės gal nestok? juokauju |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
20:24:28
| Nuoroda
Klausėt apie odontologus? :) Aš čia Apie barakus. Pati gyvenu LSMU 5 barake. Nu ką... Sąlygos idealios Plastikiniai langai, dušas ir tualetas bendras dviems kambariams. Naujos virtuvės. Turim skambimo mašiną . Bet chebrytė tai lieva gyvena Jei norit siaust tai nieko nebus:D Lietuvių čia nedaug, o ir tie nusiteikę mokytis Su užsieniečiais kita kalba Jei gerai mokat angliškai tai bus su kuo arbatėlės pagert tikrai Daug jų ten gyvena... iki 9 aukšto net (10-12 lietuviai). Kai nėra ką veikt išeinam pasivaikščiot per aukštus. Kiekvienam vis kitokia atmosfera: vienur neplautų kojinių kvapai, kitur indiškų prieskonių Panelės norinčios turėt užsienietį vaikiną čia jausis itin gerai liftas- puiki naujų pažinčių vietą Pati angliškai prastai kalbu, tai kai pamatau kad koks juodukas į liftą eis, nueinu geriau pas budėtoją papliurpt, kad nereiktų kartu važiuot D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
21:01:39
| Nuoroda
Taip, aš mokamam. Jei LT VBE išlaikysiu geriau gal pavyks įstot į nemokamą ... O jei ne... tai gal šiaip pavyks pereit nes gerai mokaus.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
22:25:17
| Nuoroda
Queen rašė:
moniss rašė:
Taip, aš mokamam. Jei LT VBE išlaikysiu geriau gal pavyks įstot į nemokamą ... O jei ne... tai gal šiaip pavyks pereit nes gerai mokaus.:) o tai tu kai perstojinėsi tau bus vienodos sąlygos su mumis? ir jei istosi i nemokamą,tai vėl į pirmą kursą ar jau į antrą,klausiu nes parašiau antru numeriu mokamą ir galvoju ar bus galimybė vėliau perstoti dėl bendrabučių kaip supratau 4 geriausias ;D Konkuruosiu su pirmakursiais, bet jei įstosiu krepšelį persinešiu į antrą kursą |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
22:27:16
| Nuoroda
LSMU 1,2,3 barakai kainuoja 115lt; 4,5 125lt |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
22:30:31
| Nuoroda
Jėzau Maryte, kaip užknisa tos amžinos diskusijos dėl VU ar LSMU gerumo... Man asmeniškai LSMU labai patinka tuo, kad čia mokomasi ciklais ir kad yra galimybė anatomiją mokytis ant tikrų organų, o ne muliažų |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
22:33:38
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
o keliavieciai dazniausiai kambariai buna kmu? dviviečiai ir triviečiai kažkuriam yra ir vienviečių dabar nepamenu... ar 3 ar 1 barake |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
22:43:44
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
Taip! Butent apie barakus, labaratorijas ir pan papasakokit, kokie destytojai (krienai ar jauni), kokios galimybes ding i uzsieni pagal mainu programas ir pan. ;]]] Apie dėstytojus. Man patinka. Visi jie žmoniški, š nemala, nesodina be reikalo bent jau man tokie visi pakliuvo aišku kiekvienam cikle yra dėstytojas kurio nieks nenori gaut Pvz: |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:05:00
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
moniss rašė:
x-az2010 rašė:
Taip! Butent apie barakus, labaratorijas ir pan papasakokit, kokie destytojai (krienai ar jauni), kokios galimybes ding i uzsieni pagal mainu programas ir pan. ;]]] Apie dėstytojus. Man patinka. Visi jie žmoniški, š nemala, nesodina be reikalo bent jau man tokie visi pakliuvo aišku kiekvienam cikle yra dėstytojas kurio nieks nenori gaut Pvz: Aciu, kd atsakei. ;]] O kaip su kruviu? didelis, sunku panest? ar daug mokaisi? mazai miegi? ;DDD Krūvis kiekvienam cikle vis skirtingas |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:33:08
| Nuoroda
Medicus rašė:
ZYWIEC kvietė į temą apie medikus ir alų, o čia pasirodo pirmo kurso konspektas Patarimas vienas - NIEKADA neklausykite kitų patarimų apie blogus ir gerus dėstytojus, apie sunkius ir lengvus dalykus. Nes nusiteikimas priešiškai iš anksto nieko gero neduoda. Beto man niekada šitos kalbos nepasitvirtindavo, nei apie baisius dėstytojus, nei apie sunkius modulius. Tie patys "baisiausi" pasirodo labai geri ir protingi, tik pyksta jeigu studentai tinginiai ir nieko nežino (man irgi pikta būtų) Kadangi manęs paklausė apie krūvi tai aš ir atsakiau . Nors šiaip jo, nereikia nusiteikt . Atsimenu visi dėl chemijos labai gasdino, dėl biochemijos irgi, o va kaip gavos |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
21:24:27
| Nuoroda
Lietuviškų nieks nenaudoja Geriausi Sinelnikovo (rusiški) arba vokiški bent man kai turi konspektus kuriuose yra ir lotyniškas ir lietuviškas pavadinimas tai nereikia nieko rašinėt ant tų atlasų...kam? Pvz: |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
21:25:22
| Nuoroda
Oh, klaidų klaidelių mano pasisakyme TŲ ne TU |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
21:43:44
| Nuoroda
Medicus rašė:
Nu kai susirašai tai viskas ant vieno lapo būna, nereikia niekur dairytis Nu čia kiekvienas savaip mokosi, kaip sugalvoja ir pagal savo atmintį. Aš tai naudojaus Sinelnikovo, bet dabar kiek girdėjau tai jie jau nebe lygis lygis lygis visi išgraibstyti būna |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
00:01:35
| Nuoroda
Yra vienviečių, tik nepamenu kuriam barake ar 1, ar 3.. LSMUSA kai rašysit prašymą- paklausit. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:27:17
| Nuoroda
Sveiki visi Kas planuojat stoti į odontologiją? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:28:42
| Nuoroda
bamborina rašė:
Kaip manot su 19.20 i nemokama medicinos istosiu? ;x Labai ribinis balas Melskis, kad nekiltų balas į vf:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:45:04
| Nuoroda
Na, tikiuosi, kad bus daugiau norinčių į mediciną chi chi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:49:44
| Nuoroda
Tos apeliacijos nieko gero neduoda... Praeitais metais pati daviau... Ir ką, nieko neišpešiau Buvo tik dar blogiau, nes kuo arčiau buvo ta diena, kai paaiškės rezultatai- tuo labiau bijojau, kad sumažins :D |