Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
22:43:48
| Nuoroda
Na kagi mielieji, as taip pat planuoji stoti i slauga, bet i KMU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
23:06:54
| Nuoroda
hei hei hei, ir as jau matau savo rezultatus prie prasymo bet man toks klausimas iskilo, o kaip su iskaitos pazymiu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
23:19:51
| Nuoroda
ot nesamone, prigalvoja mum cia vargo tik bereikalingo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
23:50:32
| Nuoroda
Trik rašė:
Va kilo dar vienas klausimas pildant ta prasyma Ten kur reikia pildyti <kita informacija> , tai tarkim as pasirenku studiju metu anglu kalba.. o tas darbo stazas, tai cia siaip kokio nors darbo ar mano anglu kalbos mokymosi stazas? ;D as tai kaip supratau kad cia darbo turetu but, tai palikau tuscia vieta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
23:58:45
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
JustDoIt rašė:
saltuke rašė:
hei hei hei, ir as jau matau savo rezultatus prie prasymo bet man toks klausimas iskilo, o kaip su iskaitos pazymiu? As tai nematau, kazin blogai ? Niekas nemato tų įskaitų pažymių,tad manau čia viskas normalu. Bet tai kam tada isvis ta iskaita, jei ji net nesvarbi?! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
00:01:18
| Nuoroda
JustDoIt rašė:
Martinuxx rašė:
JustDoIt rašė:
saltuke rašė:
hei hei hei, ir as jau matau savo rezultatus prie prasymo bet man toks klausimas iskilo, o kaip su iskaitos pazymiu? As tai nematau, kazin blogai ? Niekas nemato tų įskaitų pažymių,tad manau čia viskas normalu. Ne, pas mane isvis nera jokiu pazymiu ir jokiu egzaminu rezultatu ... Hmm, tai jei iki ryt neikels, siulyciau i lama pasiskambint
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:00:58
| Nuoroda
gazele123 rašė:
Pranasas rašė:
man tai paranojiskai norisi vel ir vel eiti, jungtis, ziureti ir tikrinti, ar niekas nesusidirbo, nepasikeite, ar viskas teisinga, ar viskas savo vietoj man tas pats zmones! man irgi taip pat:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:37:06
| Nuoroda
Aš tai prisijungiu į tų gretas kurie yra ramūs kaip belgai;D Žmonės ko čia dabar stresuot?! Juk viskas, jau nieko nepasikeisit!;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:39:48
| Nuoroda
Justė, rašė:
zekit,pas jus lamoj rodo iskaitasis lt kalbos ir kitu dalyku? nes pas mane ner... nerodo, isvis iskaitos tik nervam pagadint |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:59:55
| Nuoroda
Pas mane KMU slauga 7 vietoj |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:38:32
| Nuoroda
Eh nuo karscio sarabanai sukas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:42:14
| Nuoroda
engineeer rašė:
Berilė rašė:
Ale kas čia yra, kad nervintis pradėjau tik tada, kai čia užsukau Šiaip atsipūtus sedėjau, tik neseniai prisiminiau, kad rezultatai šiandien ;D pazistamas jausmas. Itampa plinta internetu O Atsargiai, cia itampos virusas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
11:43:47
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Deivizs rašė:
Temos autoriaus žodis Pristabdykime šią temą iki tada, kai atsiras pirmieji rezultatai ! Tylos! aha, gerai. deivio zodis - mums isakymas manai kaspaklausys? :D Abejoju |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:34:23
| Nuoroda
man irgi prasyme ties kvietimu tustuma :S |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:40:00
| Nuoroda
pringle rašė:
O tiesa, kad kai bus antras stojimas, negalėsim naujų specialybių prirašyt? Galėsim tik keisti eilę parašytų dalykų. Taip |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:47:09
| Nuoroda
Roberta* rašė:
Kateniuke rašė:
Roberta* rašė:
O tai kaip tas kvietimas turi atrodyti??? Ar tame prasyme parasyta..Jei taip tai pas mane vien konkursinei balai . Tai tuomet niekur neistojau atsiranda trecias laukelis salia konkursiniu balu, ir langelyje raso "KVIETIMAS,NL" Tai yra tas trečias bet jis tuščias. Nu žodžiu antro stojimo reikia laukt. Liūdna. Man irgi :S bet dar turiu vilties, kad gal dar uz kokios valandeles, viskas atsiras, nes juk uzluzo Lama serveris |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:52:12
| Nuoroda
Valio! pavyko prisiskambint i lama |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:56:46
| Nuoroda
raimislt rašė:
saltuke rašė:
Valio! pavyko prisiskambint i lama Rimtai? Ka sake? Kokia tavo situacija? Na kagi sake: iki 12 turetu pasirodyti, patys sedim ir laukiam. O pas mane tai tokia situacija, kad irasius ir mokamu ir nemokamu, ir ner nei vieno kvietimo, nors i vdu biologija tikejaus istot vf, nes mano balas didesnis nei pernai vf istojusiu gavos :S |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:59:08
| Nuoroda
berenys rašė:
tai sake jog iki 12 nakties turi pasirodyt?ir vf ir vnf? kaip issiaiskinau tik vnf, bet...turekim vilties kad ir vf gal ar pasirodys man tai zinot kokia mintis kilo, kad gal ten pagal abecele veda musu tuos rezultatus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:01:58
| Nuoroda
Laurynius rašė:
as pasiskambinau. irgi kazkaip isejo prisiskambint matyt miegot visi nuejo. aj zinios nei geros nei blogos. i vf sake niekur nepatekau o mokamos studijos bus tik ryt ryte liepe nurimt ir eit miegot ryt pasitikrint nes i vf nepakliuvau o i mokama niekas dar nezino ir bus tik ryt. nu viskas aisku bent ramiau dabar kada skambinai?
|