Vartotojo c(: pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-19 12:03:05 | Nuoroda
JustinB rašė:
pagalba911 rašė:

o jei duomenys is aukstosios mokyklos gauti bet lsp busena laukia gamybos? ar ir kitu kurie stojo per pirmaji priemimo etapa busena tokia pat?

jo...jau daugiau kaip savaite tokia busena :D

pas mane irgi:DD

Žinutė parašyta: 2010-08-20 10:04:03 | Nuoroda
Rudis1 rašė:

Sveiki.norejau paklaust kaip viskas vyksta su tom lsp isdavimo anketom.As istojau i mru,mano lsp busena:laukia gamybos.tai kada reikia ta lsp isdavimo anketa su mokejimo kvitu atsispaudint ir varyt i banka?ar cia reikejo pries pazymejimo gaminima ar po?nes dabar pavyzdziui as tam lsp.lt nueinu ir nematau kur ta isdavimo sutartis su mokejimo kvitu?kur ja atsispaudint?

galesi atsispausdint anketa, kai gausi zinute, kad lsp jau pagamintas ir tada eik i banka:)

Žinutė parašyta: 2010-08-20 11:19:40 | Nuoroda
exprontaz rašė:
Rudis1 rašė:

Sveiki.norejau paklaust kaip viskas vyksta su tom lsp isdavimo anketom.As istojau i mru,mano lsp busena:laukia gamybos.tai kada reikia ta lsp isdavimo anketa su mokejimo kvitu atsispaudint ir varyt i banka?ar cia reikejo pries pazymejimo gaminima ar po?nes dabar pavyzdziui as tam lsp.lt nueinu ir nematau kur ta isdavimo sutartis su mokejimo kvitu?kur ja atsispaudint?

tai eik i lsp.lsas.lt/10 o cia placiau - Jeigu matote duomenų būseną "LSP duomenys pilnai įvesti" viršuje esančiame meniu pasirinkite "LSP anketos atidavimo vieta", pasirinkite banko skyrių, kuriame norite atiduoti anketą bei datą, tuomet pasirinkite "Atsispausdinti anketą" ir, atsispausdinę ją bei mokėjimo kvitą, pasirinktą dieną ir valandą, nuneškite į banką.

LSP būsena: LSP duomenys įvesti
Duomenų būsena LSP duomenys pilnai įvesti

ne visi gi registravosi lsp.lsas.lt, kiti gi lsp.lt ir cia kitaip viskas:D

Žinutė parašyta: 2010-08-20 14:24:01 | Nuoroda
Rudis1 rašė:

tai kaip viskas vyksta per lsp.lt?

ten lauki kol pagamins o tada eini i banka, pwz pas mane dar Lsp busena:laukia gamybos tai dar neturiu ko atsispausdint ir eit i banka:D

Žinutė parašyta: 2010-08-23 09:27:09 | Nuoroda

Gal kam nors jau raso, kad gamina lsp, nes man dar tik Laukiama gamybos:/

Žinutė parašyta: 2010-08-24 18:25:02 | Nuoroda

Vistiek raso, kad laukiama gamybos:/

Žinutė parašyta: 2010-08-25 10:35:12 | Nuoroda
giedruže rašė:

kai būsena tokia: Gamintojas priėmė LSP duomenis gamybai, tai reiškia, kad jau gamins tą pažymėjimą ar dar gali atmesti nuotrauką?

jau gamins, is kokio tu universiteto?

Žinutė parašyta: 2010-08-25 12:37:03 | Nuoroda
Sunny rašė:

Jums sekasi. kam nors is Vu rodo, kad jau gamina?
man ne..nors foto ikelus jau seniai.tuomet uzluzo lsp.lt ir del techininiu nesklandumu liepe ikelt foto is naujo.
o nervina...

taigi dabar"laukiama gamybos" ar kazkas panasaus.. kaip manot, duos koki lapa is Vu, kad galeciau su nuolaidom vazinet, kol gausiu lsp?

As irgi is VU ir raso,kad laukiama gmybos:/ tu ft skenavai ar dareisi skaitmenine?

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:55:30 | Nuoroda
LoReTiTa :] rašė:

nu šakes jau nervai tikrai ima... kiek galiu darytis tas ft... mano ft kuria ikeliau i lsp apibrauke  raudonai, nes buvo išsikiše už konturu veidas ir t.t  žodžiu.. tikriausiai nedea.. reik kuo skubiau vel pasidaryt foto.. teks namie ...

pas mane tai veido konturai lygtais itilpo i raudona kontura tik su peciais ten keistai atrodo:D nervina tai, kad neparaso kas blogai ir nezinai ar ft bloga ar siaip negamina tu lsp

Žinutė parašyta: 2010-08-25 22:34:42 | Nuoroda

kiek nauju teisininku:D

Žinutė parašyta: 2010-08-26 18:13:46 | Nuoroda
katisa rašė:
Countess Raven rašė:

o kam nors is VU pasikeite 'laukia gamybos' busena i kuria nors kita? :/

man šiandien atsirado, kad gamintojas priėmė lsp duomenis gamybai

man irgi pasikeite busena i gamintojas prieme lsp duomenis gamybai:D

Žinutė parašyta: 2010-08-27 13:21:54 | Nuoroda
fiellmann rašė:

Ar galima uz LSP susimoketi tada kai jau atsiemi ji pagaminta banke?

aisku kad galima:D

Žinutė parašyta: 2010-08-29 12:34:17 | Nuoroda
kristi rašė:

LSP būsena: Kurjeris priėmė LSP anketą
Duomenų būsena LSP duomenys pilnai įvesti

ka daryti jeigu si busena jau daugiau negu savaite nesikeicia?

rasyk savo lsp koordinatoriui

Žinutė parašyta: 2010-08-29 19:02:01 | Nuoroda
invisible132 rašė:

LSP būsena: LSP pagamintas, gamintojas ruošia siuntą į banko padalinį... ir taip jau kokias  4 dienas

pas mane tas pats:D tikiuosi rytoj pristatys i banka:)

Žinutė parašyta: 2010-08-30 13:19:49 | Nuoroda

gal kam nors jau atsiunte i el. pasta laiska, kad jau galima atsiimti lsp?

Žinutė parašyta: 2010-08-30 20:52:55 | Nuoroda
Chimaira* rašė:
amp.7 rašė:

idomu labai, kodel dar nuo ketvirtadienio "issiustas i banko padalini", ka su juo galima tiek laiko daryt???

Ir aš bandau sau atsakyti į šitą klausimą  ;DDDDD

Jei rytoj nebus, tai oj kokia būsiu pikta.

ne tu viena busi pikta:D

Žinutė parašyta: 2010-08-31 18:16:04 | Nuoroda

jau beveik savaite issiustas i banka raso ir dar negali atsiust:/ bliamba jau nusibodo

Žinutė parašyta: 2010-08-31 18:57:54 | Nuoroda
nooryes rašė:

va,pries valanda parase,kad jau pagamintas :)

tai pagamintas daug kam:D tik dbr visi laukia kol i banka pristatys:/