Vartotojo LMLMW pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 11:29:34 | Nuoroda

Kai bus papildomas priemimas:

Stojamieji egzaminai 2010-08-28 nuo 9.00. val.

I fotografija: gal zinot kokio pobudzio bus sis egzaminas? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:55:59 | Nuoroda

I fotografija: gal zinot kokio pobudzio bus sis egzaminas?

Ar reikes fotografuoti su savo fotoparatu?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 17:27:20 | Nuoroda

:/

Žinutė parašyta: 2010-07-25 17:51:41 | Nuoroda
SubaruImpreza rašė:

lmlmw o kur tu padavei prasymus? i kokias vietas?

As i vk ir vu daviau prasymus, rasiau 3 vnf :/

Žinutė parašyta: 2010-07-25 17:52:16 | Nuoroda
SubaruImpreza rašė:

ka apskritai galvojat jei niekur nepavyks?

Manau teks i uzsieni keliauti , ir sausi bandyti ten istoti :/

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:54:03 | Nuoroda
persiku.megeja rašė:
LMLMW rašė:

I fotografija: gal zinot kokio pobudzio bus sis egzaminas?

Ar reikes fotografuoti su savo fotoparatu?

Stojant į studijų programas Fotografijos technologija ir Interaktyvusis dizainas stojamojo
egzamino užduotis susideda iš dviejų dalių:
1. Vizualinė kompozicija – stojantysis privalės sukurti kompoziciją duota tema ir ją atskleisti viena iš trijų pasiūlytų technikų:
- Fotografija. Iš pateiktų daiktų sudaryti kompoziciją, ją nufotografuoti (3 foto nuotraukas)
perkelti į kompiuterį. Stojantieji į egzaminą privalo atsinešti skaitmeninį fotoaparatą
(neturintiems savo fotoaparato, bus suteikta galimybė naudotis kolegijos fotoaparatu);

- grafine spalvine kompozicija A3 formato popieriaus lape. Priemonės: pieštukai, akvarelė,
guašas, tempera, koliažas, mišri technika;
- kadruote arba komiksu (paveikslėliais pavaizduota istorija su trumpu tekstiniu komentaru)
A3 formato popieriaus lape. Priemonės: pieštukai, akvarelė, guašas, tempera, koliažas,
mišri technika.
Vertinimo kriterijai: stilistinis vieningumas, meninės raiškos priemonių išraiškingumas, spalvinis
sprendimas, darbo atlikimo kokybė.

Prašom :D išmok naudotis vtdk svetaine :D

Aciu ;D moku as ta svetaine naudotis ;DD tik galvojau gal kas seip tures kokiu nors patarimu, nes bandysiu stoti arba i fotografija arba Interaktyvuji dizaina :>

Žinutė parašyta: 2010-07-26 18:03:14 | Nuoroda
Vitom. rašė:

Kodėl mano draugei neleidžia pakeisti dalyvaujant II etape į VNF? Ar negalimas šitoks dalykas? 

Neileidzi sito keist ir man ... o gal zinot kur gali pasiziureti kiek pvz vietu liko studijose kuriu as nerasiau savo prasyme ? 

Žinutė parašyta: 2010-07-29 16:01:25 | Nuoroda
NeringaaaR rašė:
LemonDog rašė:
pringle rašė:

I mano specialybe buvo priimti 28zmones, 24 pasirase sutartis, tai vietos buvo likusios 4. As pakvietimo negavau, o truko tik 0,03 iki paskutinio istojusio KB, tai kaip suprantu pakvietimus gavo vel tie patys 4 zmones...

tai taip ir buvo

Greičiausiai taip ir buvo.. Mano balas pirmojo etapo metu buvo didesnis nei paskutinio priimtojo, bet neįstojau, nes antru prioritetu buvau įrašiusi specialybę.. Dabar vėl neįstojau, neįtiko ir pirmas prioritetas.. Nu nesąmonė kažkokia.

Mano irgi buvo aukstesnis, bet prioritetas buvo tik 11, db parasiau 3 numeriu ir vistiek nepakviete :/

Žinutė parašyta: 2010-07-29 16:03:31 | Nuoroda

O ar bus diagramos po  antro turo?

Žinutė parašyta: 2010-08-05 15:49:33 | Nuoroda

Kai pasirenku VNF tada raso:

Į šios programos nuolatines studijas aukštoji mokykla planuoja priimti 71 stojančiuosius. Į šios programos ištęstines studijas aukštoji mokykla planuoja priimti 23 stojančiuosiu

O tai tos 71 vietos skirtos tik VNF ar i ta skaiciu priskaiciuojamos VF vietos?

Žinutė parašyta: 2010-08-11 17:16:30 | Nuoroda

I kuno kultura istojau :)

Žinutė parašyta: 2010-08-13 13:53:24 | Nuoroda

as :)

Žinutė parašyta: 2010-08-13 17:58:55 | Nuoroda
zosiuks :P rašė:

ashey i kuno kultura : DDD jehhuuuu ....  nu ka zmones apsirenge mokytis ar tusintis? ???  padarysim tvarka ; DDD 

as tai dienomis mokytis ,vakarais tusintis ;DDD

Žinutė parašyta: 2010-08-13 18:01:17 | Nuoroda

hi  people ; DDD wazaaaap : DDD gal aks i VPU istojo?? i sporto is sveikatos fakulteta? :DD  gal atsiras bendrakursiu ?: ))

AS i sporto is sveikatos fakulteta bendrakursi ;D

Žinutė parašyta: 2010-08-15 09:29:59 | Nuoroda
LMLMW rašė:

ashey i kuno kultura : DDD jehhuuuu ....  nu ka zmones apsirenge mokytis ar tusintis? ???  padarysim tvarka ; DDD 

as tai dienomis mokytis ,vakarais tusintis ;DDD

na ce irgy gerai : DDD ash irgy zadu bski pasimokyti ,kad neislekti is vf vietos ; DD bet tusinsiuos ,kaip reikia vakarais ; DD Manau mazai tokiu zmoniu bus ce tokiu kurie nores tusintis,bet rasim savo chebra ; DD

As kai vnf istojau tai man atrodo tusinsiuos ir vargo nematysiu ;DD aisku per kuno kulturos pamokas bus sunku :/ ;DDD

Žinutė parašyta: 2010-08-18 09:21:17 | Nuoroda

man irgy taip atrodo,kad bus sunku :D  nes ash tik savo sporto sakas moku ir tiek : DD kiek mokykloje ismokau tiek : DDD o istojau tai ce vien del to,kad neturejau daugiau kur stot,nes nieko nenorejau kitur ir t.t.;  DDD nu paziuresim ,kaip bus sunku : DD mirsiu,bet gal kas pades;  DD beje gal zinai atsakyma del bendriko???

Krc bendraminciai mes , nes ir as istojau tik todel , kad kitur kur norejau neprieme, o ir as tik kelias sporto sakas moku ir tai megejiskai ;DD   O del bendriko nzn nieko , nes as jau buta susirades :>

Žinutė parašyta: 2010-08-31 09:09:00 | Nuoroda

gal kas zinot kur sporto ir sveikatos fakulteto pirmakursiams?