Vartotojo SubaruImpreza pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:14:03 | Nuoroda
adidi rašė:

gavau ir as jau kvietima vel i ta pacia vieta kaip ir pirmame etape

jei netenkina taves,tai dalyvauk 3 etape ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-29 15:18:28 | Nuoroda

nesuprasi kuris ten tas lamabpo skype........... 2 yra :D lol

Žinutė parašyta: 2010-07-30 18:22:55 | Nuoroda

Nu va aš irgi bandysiu laimę trečiam etape... Tik kad labai ilgai laukti iki kol prasidės jis.. ;// irgi neramina kiek ten tų vietų belikę... aj apgalvojau vakr ramiai viską duše bebūdama,kad stosiu į kolegiją...pagaliau ir nesinori mokėti už studijas daug... Ir kolegijoj nervų taip netampys kaip universitetuose...Ir praktikos įgysiu,o ne vien sausos filosofijos kaip universitetuose...... 

Žinutė parašyta: 2010-07-30 23:04:07 | Nuoroda

Gal galima būtų sąrašiukus kur stot planuojat? ;D Įdomu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-30 23:07:09 | Nuoroda

Aš tai va ant lapo paprasto ramiai susirašiau kolegijas didžiąsias lietuvos...ir bandysiu laimę...svarbu,kad kur nors įstoti... paduosiu prašymus į vilnių,kauną,panevėžį,šiaulius,utena,klaipėdą...

man jau dbr svarbu ne kur noriu įstot,o tiesiog svarbu,kad įstočiau...

o gyvenimas toliau susitvarkys ir viskas bus gerai

Žinutė parašyta: 2010-07-30 23:16:18 | Nuoroda

tik nereik daugiau nervuotis ir viskas gyvenime vyks daug geriau nei tikejais 

Žinutė parašyta: 2010-07-30 23:23:44 | Nuoroda
*Agne rašė:

aš taip pat darysiu dabar sąrašiuką visų kolegijų :) va va svarbiausia dabar įstoti :)

Šaunuolė ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] myliu tokius žmones 

Žinutė parašyta: 2010-07-31 12:53:41 | Nuoroda
pringle rašė:

Rasysiu prasymus stoti tik i tas specialybes, i kokias noriu :) Nematau tikslo stoti ten, kur netraukia. Tokiu atveju geriau metus laiko savanoriaut ar dirbt.

O jei nepavyksta įstotikur nori arba neturi tiek lėšų mokėti už studijas????????? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-31 12:57:33 | Nuoroda
giedreu rašė:

" Svarbiausia įstoti, nesvarbu kur" 
Ar jus suvokiate, ką šnekate? Hello???

Niekada negali žmogaus teisti...gal jam gyvenime labai nesiseka...o dar be to ir tie stojimai nervus išklerinę iki negalėjimo......

Žinutė parašyta: 2010-07-31 14:37:28 | Nuoroda
cantslowdown rašė:

visi cia tik kalba apie norus, juokinga net. norint gyventi pagal norus turi but ir galimybes. as ir pvz noriu po pasauli pakeliaut bet nera finansu. taip pat ir su studijom. jei nori studijuot pagal norus reikia arba lb lb lb gerai mokytis arba turet pinigu(durniai ima paskolas). tai gi tie patarimai stokit pagal norus durnai skamba, reik realiai mastyt.

Sutinku...pilnai sutinku...

Norai dar ne viskas...Ne visada vien norais gyventi galėsim juk...

Žinutė parašyta: 2010-07-31 15:31:41 | Nuoroda
AušraL rašė:
SubaruImpreza rašė:
cantslowdown rašė:

visi cia tik kalba apie norus, juokinga net. norint gyventi pagal norus turi but ir galimybes. as ir pvz noriu po pasauli pakeliaut bet nera finansu. taip pat ir su studijom. jei nori studijuot pagal norus reikia arba lb lb lb gerai mokytis arba turet pinigu(durniai ima paskolas). tai gi tie patarimai stokit pagal norus durnai skamba, reik realiai mastyt.

Sutinku...pilnai sutinku...

Norai dar ne viskas...Ne visada vien norais gyventi galėsim juk...

Jei tikrai kažko nori , tai tampa tavo tikslu. Jeigu jau senai norėjai ka-žkur įstoti, tai belenkaip stengsies kuo geriau išlaikyti egzus. Nori pakeliauti? O ką, dirbi juodai, taupai pinigus ir keliauji. Tik nereikia dėl savo nesėkmių kaltinti visų iš eilės, išskyrus save.

O kas nors ką nors kaltina??? Mastyk ką kalbi.. Neįsiskaičius nepulk reikšti minčių...

Žinutė parašyta: 2010-07-31 15:43:01 | Nuoroda

Vien panos žiūriu ;D

Žinutė parašyta: 2010-08-05 08:24:59 | Nuoroda

Apskritai kaip vertinate šį pareiškimą:

,,Pasibaigus bendrajam priėmimui į Lietuvos aukštąsias mokyklas paaiškėjo, kad į valstybės finansuojamas vietas įstojo studentai surinkę vos 2,2 balų iš 21 galimų."

Žinutė parašyta: 2010-08-10 16:20:05 | Nuoroda

Utenos kolegija-kineziterapija :) vf

Žinutė parašyta: 2010-08-12 10:04:01 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2010-08-12 11:00:24 | Nuoroda
wilmute rašė:

Aš ir įstojau, į kineziterapiją ;)

aš taip pat į kineziterapiją :) 

Žinutė parašyta: 2010-08-12 11:02:57 | Nuoroda

Sveiki sveiki ;DDDDDDDDD

Aš jungiuos prie jūsų :)

Žinutė parašyta: 2010-08-12 12:02:18 | Nuoroda

Jei į vf įstojot td gerai butas,bet jei ne tj nžn td..

Aš neužsikraučiau papildomos naštos tėvam ant kaklo ir ramiai į bendrabutį varyčiau :)

Ten nėra taip blogai,kaip dauguma mano ;DDD

Žinutė parašyta: 2010-08-19 09:54:47 | Nuoroda
salvachita rašė:

Pritariu tau ;)) as taip pat nezadu uzkrauti tevams papildomos nasto :)) turiu nemazai draugiu gyvenanciu bendrabutije ;)) ir patikekite ten tikrai nera taip blogai kaip  atrodo :)) tik reikia susikurti sau norima aplinka

reiks gerai atsisveisti sienas kambario :DDDDDDDDDDDD

Žinutė parašyta: 2011-08-30 15:43:58 | Nuoroda

:P tikrai malonu,kad nekantraujat ;D as antrakurse ;DD stengsimes mylet jus ;DD