Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:22:01
| Nuoroda
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:50:39
| Nuoroda
MaRi0* rašė:
Augustė rašė:
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D ir kokie gi tie rezultatai je ne paslaptis? Labai minimalūs. Su prastai patenkinamais ją priėmė. Ir egzaminus prastai išlaikė. Na už pinigus, turbūt, visis gali mokytis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:56:20
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Augustė rašė:
MaRi0* rašė:
Augustė rašė:
help. rašė:
ir is vis, mane nervas ima ar cia istosiu su savo konkursiniu balu. Kiti nenori, kazka perskaite ir nusprende kad ttvam blogai. nu ir gerai. Gal man lengviau pavyks cia istot, kai bus mazesne konkurencija Mano draugė jau įstojo. Iš laimės šokinėjo aišku, su jos tokiais mokymosi rezultatais, tik mokamai stoti ;D ir kokie gi tie rezultatai je ne paslaptis? Labai minimalūs. Su prastai patenkinamais ją priėmė. Ir egzaminus prastai išlaikė. Na už pinigus, turbūt, visis gali mokytis. Na žiūrint kaip kam tie minimalūs. Man jau ir mano rezultatai tikrai nedžiuginantys. Geri tavo rezultatai, imant visos Lietuvos mastu. Kai daug kas neišlaikė arba keliais procentais tik. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
16:18:57
| Nuoroda
mejayte rašė:
O ką geriau rašyt 2nr. Teisę, ar teisę ir valdymą MRU,jei pirmu teisė VU? Visur VU prirašyk Na o jeigu labiau į VU, tai manau, kad vieno numerio užteks. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
16:21:18
| Nuoroda
Renata1 rašė:
jovitaaa rašė:
Sveiki. Pvz istoju i vnf vieta pirmu turu, ir noriu dalyvauti antrame kad galeciau i vf. Tai as turiu pasirasyti sutarti ir tik tada vel teikti prasyma antram turui, ar tiesiog atsisakyti ir toliau dalyvauti? Geriau jau pasirašyti sutartį ir toliau bandyti gauti vf vietą, nes jei nepavyktų ir antrame etape tai gali išvis palikti be nieko. O yra kažkoks balas į vnf vietą? Ar atlaidžiau žiūri? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
16:29:32
| Nuoroda
mejayte rašė:
Šiaip rašau 1nr. VU, nes ten kb aukštesnio reikia, nors MRU gal net ir daugiau traukia. O planuoji į vf ar vnf vietą stoti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
17:09:22
| Nuoroda
HerpDerp rašė:
Mirco rašė:
Sveiki draugai, ar imanoma butu su 16.98 kb istoti i VU teise vnf? )) ne Aišku, kad įmanoma. Niekas VU nesimokytų, jeigu tik su šimtukais priimtų. Dar plius, U per daug išaukštinamas yra nors kokybė neatitinka kainos. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
17:30:59
| Nuoroda
Oo, dar ir aš įstoti galėčiau, jeigu tik noro į VU būtų ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
17:50:09
| Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:
Augustė rašė:
Oo, dar ir aš įstoti galėčiau, jeigu tik noro į VU būtų ;D O kodėl to noro nėra? Netraukia manęs VU.. Praktikos mažai būna. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
23:58:35
| Nuoroda
Bulius rašė:
Ar įstočiau su 15.54 balu į VNF MRU teisę? Su tokiu balu geriau į VU stok |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
00:02:48
| Nuoroda
Aš su mažesniu nebijau į vnf įstoti tikiuosi, kad gausis.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
14:58:17
| Nuoroda
Noriu, kad visi būtumėte advokatai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:00:49
| Nuoroda
Ziz rašė:
Viktorijaaa rašė:
Sveiki noreciau paklausti ar su 17,16 balais imanoma istoti i socialini darba vf vieta universitete ? Pažiūrėk ankstesnių metų mažiausius KB VF vietų ir sužinosi.VU nelabai įmanoma... Tai,kad įmanoma į VU pas mus su mokykliniu lietuvių kalbos egzaminu buvo įstoję. na aišku, čia praeiti metai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:12:09
| Nuoroda
max-a-million rašė:
Auguste, prajuokinai, tik nesakysiu kuo, bet susidariau ispudi, kad mazai apsisvietus esi. Džiugu Jeigu visi agituoja VU, kad jis ko ne geriausias universitetas Lietuvoje, pripažįstamas Europoje, tai kodėl niekas nenori į jį stotį? Keista Aš tik raginu mokytis geriausiame universitete. Ar tas blogai?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:17:48
| Nuoroda
Vikyyy rašė:
Sveiki, noreciau paklaust jei noriu stot i mokamas studijas, ar reikia is kart visa suma moket ar galima dalim? Gal kas zino? Dekui Už vieną semestrą |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:32:18
| Nuoroda
O gali būti, kad niekur negausi pakvietimo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:40:10
| Nuoroda
amberberry rašė:
o prašymas bus automatiškai užtvirtinamas rytoj 17h ? niekur nieko nereikia spausti, kad patvirtinti ? :D Paskutinis koreguotas prašymas jau užpildytas juk ten jau prieš tai išsaugojai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:51:22
| Nuoroda
Man patiko kažkieno pasisakymas iš TTVAM : mokamai visi gali įstoti, turintys brandos atestatą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
16:29:17
| Nuoroda
Jau rodo kur užpildytas prašymas, pačioje apačioje. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
16:36:36
| Nuoroda
McKonst rašė:
Vix rašė:
Jau rodo kur užpildytas prašymas, pačioje apačioje. Nerodo pas mane prašymo apačioje rezultatų... Linksma. O kada tau pradėjo rodyti? Vakar jau ryte rodė. Kur užpildytas prašymas, man ten rodo. Na nežinau. Gal nieko baisaus, kad nerodo, gal jie vistiek matys tavo atestą. Nepergyvenk dar. Laiko truputuką yra. Užlūžo gal pas juos kas. |