Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:54:01
| Nuoroda
Bielas1 rašė:
minisss rašė:
Bielas1 rašė:
Jei nesunku kai paskambinsi parasyk cia ka tau sake, ir beje is kur zinot kiek tarkim buvo vietu i nemokama? diagramose neparodyta nu bandziu be pertraukos skambinti 7min taciau visa laika buvo uzimta man rodos dar ilgai bus uzimta nu ce laimes dalykas nes ryte tai as prisiskambinau tik irgi gal po15min bandymo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:56:17
| Nuoroda
cantslowdown rašė:
as tik vieno dalyko nesuprantu, gauni vf ar juo labiau vnf univere, bet pasirodo sios spec nenori studijuot, tai nafik ja reikejo rasyt pageidavimu sarase. nafik ne nafik bet zmones klysta o as pvz surasiau auksciau vietas kur pagal praitus metus turejau istoti o ka zemiau parasiau jau nebelabai ir galvojau o kas galejo zinoti kad siemet tiek pakils visur minimalus stojimo balas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:57:57
| Nuoroda
negata rašė:
kaip manote ar man yra šansu antrame rate pakliuti i vf, jei db antru numeriu gavau vietą i vnf , taciau as nenoriu ten studijuoti??? i vf pakliuti jau yra sunku antrame rate na bet cia viskas priklauso kokia tavo specialybe koks balas ir ar atsiras zmoniu kurie atsisakys vietos ten kur tu nori istoti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
11:09:50
| Nuoroda
roses rašė:
ar šiemet dar yra išlikęs tas dalykas, kad jei gerai mokaisi gali iš mokamų studijų pereiti į nemokamas? tai ce kiek zinau po 2metu skaiciuoja vidurki ir jei jis ten kazkaip aukstas yra tada gali patekti i nemokama |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:45:02
| Nuoroda
Uncle_Sam rašė:
Klausykit, o kaip LAMA sužinos, kad su niekuo sutarties nepasirašei? Na ta prasme, kad antrame ture nebūtų problemų na juk pasibaigs kai pirmo rato dokumentu pildymas tada lama is visu universitetu gaus informacija kas kur istojo o kas nestojo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:48:46
| Nuoroda
seip pasakysiu visur yra betvarke ne tik lamoje bet ir paciuose universitetuose pvz esu girdjes jog siemet priims i KMU medicina VNF 153 zmones o per pirma rata ten patekti pasiulimu gavo 257 paskambinus i KMU ir paklausus tai kiek gi jus priimsit zmoniu atsakymas buvo toks : tai kiek gausim is lamos tiek ir priimsim net nespejau daugiau nieko pasakyti o telefonas jau buvo padetas nu net nezinau ka pasakyti visiskai nesistengia niekas tau padeti ir net nesigilina i tavo problemas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:55:10
| Nuoroda
busimoji rašė:
.Deimantė rašė:
KMU bent į skambučius atsako, o VU net nesiteikia to daryt. Irgi geras variantas jo bent atsako kas is to jei taip bendrauja tai tegul geriau visai neatsako tarp lamos geriau bendrauja |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:00:54
| Nuoroda
.Deimantė rašė:
Bet žmones, gal jūs žinot kaip pasielgt? Lamoj rašo : "Jeigu pasirašėte valstybės nefinansuojamų studijų sutartį su aukštąja mokykla, galite dalyvauti antrajame priėmimo etape tik dėl valstybės finansuojamų vietų." Kaip man pasirašyti tą sutartį? Ar užteks atvirtinti internetu ar važiuoti į universitetą? Kaip suprantu, aš taip užsišaldyčiau sau mokamą bent vietą. kiek as supratau tai reikia nuvaryti i universiteta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:59:28
| Nuoroda
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:03:37
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:09:12
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
Vytaaas rašė:
minisss rašė:
sveiki gal kas eisit i KMU nesti dokumentu ir galetumete paklausti ar imanoma i medicina VNF istoti be pakvietimo nelaukiant antro rato? buciau labai dekingas matote to pacio klausiau LVA tai sake pas juos butu galima na gal ce todel jog truksta studentu kas i mokama eitu :D neee as nuejau pamaciau kokios eiles ir esejau toks dusniakas ten buvo akd net bloga pasidare ot s kaip manai realu dar teciame rate sulaukti laisvos vietos VNF? na medicinos studijos yra skaitomos prestizinemis taigi treciu ratu abejoju ar liktu o jei ir liktu ar nenukonkuruotu taves kiti zmones su aukstesniais balais? :) beje koks tavo konkursinis balas? na antru ratu i vnf galima patekt ir velgi atsizvelgiant i tavo bala nes tikiu kad tikrai bus zmoniu kurie nemokes tokiu pinigeliu uz studijas mano buvo 18,34 palyginus kai pirmam rate istojo su 16,48 tai sakyciau dar visai normaliai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:13:10
| Nuoroda
uz tat kad rasiau tik vf todel dabar ir yra man tokia didele problema |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:16:06
| Nuoroda
o tai vis del to priims tuos 257 i mokama? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:17:26
| Nuoroda
nes as kai skambinau i kmu tai pasake kad i vnf priims tiek kiek tipo lama skirs o skyre 257 kiek suprantu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:28:47
| Nuoroda
Ilmaaa rašė:
manau, daug iš jų atsisakys:) viskas remiasi į finansus manau... bet jergau jergau... kaip KMU visus tuos 275 ir daugiau sukiš į bendrabučius? o kam jiem juos visus kisti i bendrabucius juk bendrabucius gaus tik tie kuriu tevu uzdarbi nevirsija tam tikros sumos kiekvienam seimos nariui be to dar priklauso nuo atstumo kuriuo gyveni nuo universiteto |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:56:37
| Nuoroda
nu as taip pat lauksiu trecio rato su malda lupose |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:29:14
| Nuoroda
nu va visi gasdino mane kad neverta dalyvauti antrame rate tipo nieko geriau nerasi bet va mano atveju tai manau kad nesuklydau dalyvaudamas antrame rate nes istojau i VU vf Ekologija o pirmam rate buvau istojes i VDU vf ta pacia krypti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:31:50
| Nuoroda
faberlic rašė:
o kada bus paskelbtos kokios liko laisvos vietos? ar taip ju ir nebus mums parodyta? na net nezinau gal pabandykime palaukti 15:00 manau tada jau imes diagramas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:37:37
| Nuoroda
kas zada dalyvauti 3 etape kokios jusu mintys ar verta dalyvauti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:04:11
| Nuoroda
na jau kas kur istojo tai ten bus gerai nes trecias ratas labai rizikingas geriau jei nepatinka is kur gavote kvietima niekur nestokite nebus tragedija jei pasedesite metelius uzsienyje ar namuose |