Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:29:12
| Nuoroda
Kas dėl universiteto ir aš girdėjau, kad ten dieną naktį turi mokintis ir yra labai sunku, todl aš ir labiau į kolegiją norėčiau Na aš dar kolkas surašiau tik i vf, žiūrėsiu kaip chemija, jei bus labai prastai tada gal teks ir vnf pridėti o tu kaip? Tai žinoma, kad kyla tokių minčių, greičiau viskas baigtųsi, sužinočiau priėmė ar ne ir būtų rami galva, o dabar vis viduje jaudinuos ar priims mane ar ne O dėl išleistuvių, tai man jos liepos 15d o tau kada? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:57:32
| Nuoroda
Aš taip pat labai noriu i vf, nes ir šiaip manau pragyvenimui išeis daug, tai jau būtų geriau už mokslą nemokėt Švęsit išleistuves? Ar tik pasimsit atestatą ir tiek? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:08:26
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:10:29
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Tai tikriausiai, ir niekas kitas už tave šito nenuspręs P.S. o aš tai norėčiau, kad man kas pašnabždėtų kaip elgtis, nes pati jau nebeišmanau nes dar ir ekologija, aplinkosauga traukia :) Tai vistiek yra kažkas kas traukia vistiek labiau Tą ir rinkis Man taip pat yra, atrodo ir tas būtų geriau ir tas, tačiau farmacijos kryptis traukia ir viskas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:11:20
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
O taip man tas pats, rašiau tik į Kauną ir Šiaulius, o va šiandien takšt ir Klaipėdos universitetą pridėjau...jetus jetus : DD Ką Klaipėdos univere rašei? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:33:09
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D Aš ir dabar užjau pala pala nuo kur čia skaityti O dėl naujo gyvenimo etapo, tai laukiu visai, man taip pat būtų arčiausiai Klaipda, tačiau irgi noriu i Kauną. Manau jei čia įstosiu viskas bus gerai, susirasim naujų draugų ir panašiai, nereikės gal visą laiką būti vienai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:46:57
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės Tai irgi neblogai dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi Tai jo, dėl manęs irgi ištikrųjų jo galėtų nebūti, nes dabar labiausiai norisi tik pasiimti atestatą ir viskas, tačiau kažkaip kai organizuoja tai irgi noris sudalyvaut |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:48:24
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Tai žinoma, kad BUS!! : DD BUS BUS!!!! DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
14:09:14
| Nuoroda
Jo aš ir skaičiau čia chemijos forume, kad turėtų būti šios savaits pabaigoj.... Oj kaip nekantriai laukiu rezultato, ir tuo pačiu bijau O dėl išleistuvių aš ir planavau niekur nevaryt, tačiau pagalvojau, jog vidurinę baigi tik vieną kart, todėl reikėtų sudalyvaut |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
15:27:29
| Nuoroda
Man tai reikia iš chemijos kuo daugiau, nes biologijos ne per daugiausiai gavau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
15:47:09
| Nuoroda
Tikėkimės Ai beje apie bendrabučius. Pagal fakultetus juos skirsto ane? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
15:55:21
| Nuoroda
Tai aš tikiuos, kad taip ir bus, nes nenorėtųsi važiuot į paskaitas per visą miestą O beje neesi girdėjus apie KK bendrabučius kaip ten jie? Tvarkingi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:25:57
| Nuoroda
Aš taip pat nesidomėjau dar, žinai būtų visvien įdomu sužinoti, nors prisitaikyt manau prisitaikysi prie sąlygų betkokių |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:40:26
| Nuoroda
Pritariu Jolantai, jeigu visos įstotume tikrai būtų labai smagu ;D O jei ir dar bendrabuty gyventume visos būtų dar smagiau o beje su kokiais balais pati įstojai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:56:55
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Jolanta* rašė:
tai vadinasi gausiu bendrabutį, man iki Kauno apie 200 km na ta prasme gaučiau, jeigu įstočiau čia Įstosi įstosi turbūt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:58:38
| Nuoroda
O frutela mokais vf ar vnf? Beje pasakyk savo vardą nejauku kažkaip, vardu geriau vadinti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
10:16:47
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Ingrid_a rašė:
Man tai reikia iš chemijos kuo daugiau, nes biologijos ne per daugiausiai gavau Rezultato ir man gero reiktų : ) kas biologiją gerai išlaikė, taip pat ir matematiką, tam pavydėtina O kaip tau biologija ir matematika? Irgi nekas? Kiek surinkai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
22:39:02
| Nuoroda
Jo, džiaugsmelių rezultatai bus visi žinomi, ateis kiti džiaugsmeliai O dėl tos galvos skausmo kažin ar jis baigsis priklausys nuo rezultato chemijos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:37:14
| Nuoroda
erika^^ rašė:
Man tai chemija labai nepakeis kb. Apie 17.54 turetu ir likt, tai tikiuosi istoti i vf:) Ingrida, o matematikos nelaikei tu? Laikiau, tačiau rezultatas labai mažas, taigi manau iš chemijos geresnis bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
11:18:17
| Nuoroda
Radot dėl ko dejuoti džiaukitės, konkursiniai balai aukšti, įstosit į nemokamą visvien Su tokiais balais galit manau laisvai ir į univerą varyt |