Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-10-15
21:30:31
| Nuoroda
Ir ač čia noriu! Tik kad va dayg laiko praleidau ieškodama apie užsienio universitetus, kad labai mažai ką žinau apie Lietuvos. Baisus iš tiesų man tas stojamasis. Dailės mokyklą lankiau tik metus ir per juos ne itin ką išmokau, bet pamėginti norėčiau. Gal galit man daugiau papasakoti apie stojamuosius? 1.Man įdomu, kas konkrečiau yra vizualinė raiška? Tai kiek suprantu piešimas, bet ką ten reikia piešti? 2.Ir kaip su tuo fotografavimu? Ką reikia fotografuoti ir ar reikia redaguoti nuotraukas? Ir kaip ten su jų pateikimu? Labai susidomėjau šiuo dalyku, tad norėčiau sužinoti daugiau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-02
14:06:06
| Nuoroda
candya rašė:
Moku tik šitus: Marcinkevičius, Aputis, Granauskas, Juknaitė, Vilimaitė, Vaičiūnaitė, Martinaitis, Geda. Kaip manot, bus nors vienas iš šitų? :D ar derėtų ir kitus pasimokyt? Na ir pasisekė. Net du iš tavo išmoktų buvo egzamine |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:05:16
| Nuoroda
666666 rašė:
jievė rašė:
Kažin tau nebūt taip, jei vieno taško iki šimtuko trūktų? :D
Nu nebent tu mokaisi tik del grazesnio atestato ir kad galetum draugam pasigirt.Kokia daugiau nauda is to 100? Nauda ta, kad kai gauni šimtuką - gauni ir piniginę premiją. Taigi, užuojauta tiems, kurie liko ant ribos. (pati surinkau 54 taškus ir gavau 84% ir esu tuo labai patenkinta. nes tiek daug nesitikėjau). |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:11:07
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
666666 rašė:
jievė rašė:
Nu nebent tu mokaisi tik del grazesnio atestato ir kad galetum draugam pasigirt.Kokia daugiau nauda is to 100? Nauda ta, kad kai gauni šimtuką - gauni ir piniginę premiją. Taigi, užuojauta tiems, kurie liko ant ribos. (pati surinkau 54 taškus ir gavau 84% ir esu tuo labai patenkinta. nes tiek daug nesitikėjau). Kas cia per premija?:D Nu nesišaipyk, rimtai sakau. Kas išlaiko šimtukui gauna pinigų (tik nežinau kiek). Bent jau pernai tai lyg ir buvo mūsų mokykloj. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:11:08
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
666666 rašė:
jievė rašė:
Nu nebent tu mokaisi tik del grazesnio atestato ir kad galetum draugam pasigirt.Kokia daugiau nauda is to 100? Nauda ta, kad kai gauni šimtuką - gauni ir piniginę premiją. Taigi, užuojauta tiems, kurie liko ant ribos. (pati surinkau 54 taškus ir gavau 84% ir esu tuo labai patenkinta. nes tiek daug nesitikėjau). Kas cia per premija?:D Nu nesišaipyk, rimtai sakau. Kas išlaiko šimtukui gauna pinigų (tik nežinau kiek). Bent jau pernai tai lyg ir buvo mūsų mokykloj. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:14:18
| Nuoroda
čia gal ir ne į temą, bet gal žinot ar ką nors duoda raudonas diplomas stojant? Ar čia tik taip dėl gražumo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:16:05
| Nuoroda
supnigga rašė:
sveiki, gavau 86%. Siaip tai gerai suprantu matematika, tik kazkas atsitiko per pati egza, tai jeigu bus galimybe eisiu perlaikyt kitais metais. Gal kas zino Kirk max tasku buvo galima surinkt? 64. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:06:07
| Nuoroda
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:11:11
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:16:04
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
LadyShadow rašė:
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O ta pati ir aš padariau, vis tiek meta toki patį.
Nežinau... man tai lyg normalų rodo 14,8. Dabar jau ir man rodo normaliai. Reikėjo perkrauti puslapį. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:17:01
| Nuoroda
Justt rašė:
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O Tai neblogai varai xDDD Baik tu bajerius. Gi sakiau, kad vidutiniškai mokausi Dabar jau normaliai rodo ^^ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
10:19:37
| Nuoroda
cometinas rašė:
Ighnaz rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? Kai suvedi virsuj pasirink univiera ir studiju programa kur stoji tada parodo. Aj nu ten kur "konkursinis balas" tai matau, bet galvojau, kad ten pernykstis, su kuriio istojo i VF tai gal kas zino, kur rasti pernyksciu stojimu balus? 'Kur stoti' žurnale ^^ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:03:43
| Nuoroda
chey ;D rašė:
chebra,help ;DDD žiūrėjau lamabpo skaičiuoklėj kb,tai išmetė,kad net 32,76 what a fuck?????? Rašyk tik tų dalykų pažymius ir egzaminus, kurie įeina į konkursinį balą. (trys egzai ir ir viena metinis pažimys) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:28:57
| Nuoroda
diminutive rašė:
Draguza rašė:
Justt rašė:
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O Tai neblogai varai xDDD Baik tu bajerius. Gi sakiau, kad vidutiniškai mokausi Dabar jau normaliai rodo ^^ Auguste, nusišneki.. Sakai, kad vidutiniškai mokaisi. Gerai mokaisi. Dar klausei dėl raudono diplomo, vidutiniokai nelabai gauna tokius, taip kad nebesvaik. : ppp Tai va kad raudono diplomo negausiu! Prieš laikydama egzaminus nesitikėjau tokių gerų rezultatų, tad į lietuvių 8 nekreipiau dėmesio... Dabar gailiuosi... Visą reikalą gadina, bet dar liko istorijos rezultatai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:41:04
| Nuoroda
diminutive rašė:
Draguza rašė:
diminutive rašė:
Draguza rašė:
Justt rašė:
Draguza rašė:
Zigmukas rašė:
Draguza rašė:
dainorytea rašė:
LadyShadow rašė:
dainorytea rašė:
cometinas rašė:
EEEEjjjjjjj.. Kas supranta ta lamabpo skaiciuokle? As viska suvedu, bet nera jokio sumauto mugttuko apskaiciuoti mano balui kame reples? yra desinej atnaujinti cia konkursinis balas skaitosi mano? as ir ilgai masciau kaip yra, bet taip ir nesupratau Kažkokias nesąmones rodo... Mano konkursinius balus labai jau aukštus rodo (ir net 28.. man abejonės kyla ar išvis 28 yra įmanoma gaut...), nors išlaikiau vidutiniškai... Tai tu nevesk visu egzu rezultatu ir visu metiniu pazymiu, pvz ekonomikoje reikia 3 egzu ir 1 metiniu, tai tik i4 skiltis irasyk ir pamatysi realu bala. Nu palikau tik tuos kurių reikia ir vis tiek 28 rodo... o_O Tai neblogai varai xDDD Baik tu bajerius. Gi sakiau, kad vidutiniškai mokausi Dabar jau normaliai rodo ^^ Auguste, nusišneki.. Sakai, kad vidutiniškai mokaisi. Gerai mokaisi. Dar klausei dėl raudono diplomo, vidutiniokai nelabai gauna tokius, taip kad nebesvaik. : ppp Tai va kad raudono diplomo negausiu! Prieš laikydama egzaminus nesitikėjau tokių gerų rezultatų, tad į lietuvių 8 nekreipiau dėmesio... Dabar gailiuosi... Visą reikalą gadina, bet dar liko istorijos rezultatai. istoriją gerai mokėjai, todėl bus irgi geri rezultatai. : pp o lietuvių 8 tai nėra vidutiniškumas. O gerai. ;ppp Aš tave pažįstu? o_O (xDDD) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:53:10
| Nuoroda
diminutive rašė:
ne Tu manę nepažįsti. ;DDD tik mes sėdim kartu per istorijos pamoką. ;D Gausi tu vieną kartą! ;P Beje, gal jau skaičiavaisi konkursinį balą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:02:57
| Nuoroda
graze rašė:
cia biski ne i tema. koks pereinamasis balas buvo zinot? ir kiek tasku simtukui reikejo (jei kas gavot ) ? Man atrodo reikėjo maksimumą surinkt, nes klasiokė surinko 64 (o tai yra max) taškus ir gavo šimtuką ^^ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:04:39
| Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
Sveikinu visus išlaikiusiuosius "nebūk žioplas ir spręsk kaip robotas" egzaminą PS ir aš negavau raudono diplomo dėl 8 iš lietuvių, bet dėl to nieko blogo iki šiol nebuvo, taigi nenusiminkit likimo brolis ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
11:50:21
| Nuoroda
emmmule rašė:
Dusan rašė:
Saldukas rašė:
Man i ISM isvis dabar iseina virs 20balu.. tiket ar ne? :DD Ne nesamone, man tas pats, daug kur virs 20 gaunas, kad ir kokius balus vestum daug rašė,nes matyt ten kur metinius pažymius vedei,nepasirinkai ar A ar B lygio pažymys... turi nuspaust ten.. man 33,03 vieną kartą rodė ;DDD Nes negerai parašėt, todėl nesąmones ir rodė. Reikia įrašyti tik tuos rezultatus, kurių reikia tos studijos programos konkursiniui balui apskaičiuoti (tai yra 3 egaminai ir 1 metinis pažimys) ir tada tikrai normaliai skaičiuos. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
20:24:26
| Nuoroda
Aš vis dar nematau jokių įvertinimų.... Kas nors jau matot? Ar čia visiems ta pati problema? |