Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:59:03
| Nuoroda
Nieko nebesusigaudau... Esu persigandus ir nežinau ką daryt. Tai reikia pas tą notarą eit ar ne?! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:02:53
| Nuoroda
Krooatija rašė:
Draguza, eik pas ta notara ir viskas. Pati snd buvau ir neviena is busimu studentu laukiau eileje. Taigi turesi visus dokumentus, kuriu praso univers.ir busi rami:) As jau geriau viska susirinksiu, net jei kazko ir nereikes. Buvau aš pas notarą, tai sakė, kad labai eilės didelės ir teks ilgai laukti. Sakė, galėsiu susitvarkyti kai jau būsiu universitete. Pasidariau dėl viso pikto kopijas ir tikiuosi, kad bus viskas gerai. Dar vienas klausimas. Jei esu iš socialinai remtinos šeimos, man vis tiek reikės mokėti registracijos mokestį? (noriu pasitikslinti) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:54:12
| Nuoroda
Bulius rašė:
O jei rašiau šešis pasirinkimus, tai irgi 120 Lt mokėti? tu mokėsi už registraciją, kai eisi pasirašyti su universitetu/kolegija sutarties. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:58:24
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Kiek sumokėjai notarui už tas kopijas? Ne pas notarą šviečiau (o reikėjo? ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:15:11
| Nuoroda
MartynasG rašė:
Vu sinologija (VF) koks kb? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:20:16
| Nuoroda
Studijų programa: geologija, NL Gal yra daugiau čia stojusių? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
22:04:18
| Nuoroda
Barabana rašė:
Gal kas įstojo į šią specialybę?;) O TAIP!!!! Pagaliau radau nors vieną žmogų!! Laiminga dabar. Jei nori susipažinti, rašyk į skype: auguste152. Tikiuosi mūsų atsiras ir daugiau ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
22:16:55
| Nuoroda
malvea rašė:
kaip manot, kada perduos univerai duomenis į LSP, kuo greičiau noriu užsisakyti:D Aš teiravausi tai sakė, kad galėsim pildyti nuo rugpjūčio 1 dienos. Tad kita savaitė. Tačiau, mano draugė kolegijoje jau viską susitvarkė. Kiek pamenu, man (aš į VU) niekas nesiūlė dėl studento pažymėjimo, bet tikiuosi ir internetu viską susitvarkysiu (tačiau dėl nuotraukos tai baisu...) |