Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
21:44:01
| Nuoroda
Labai susierzinau,nes žinau , kad gerokai susimoviau per matematikos egzą, tai dabar reik susiimt su stojamuoju.;// Gal žinot kiek +- VF vietų VGTU ir VDA(Vilnius) bus šiemet? O prie to pačio,mačiau kažkas į interjerą bando, niekur nerandu interjeo dizaino užduočių egzo, bandysiu fuxu stot į VDA,nors kažkaip nelabai norisi...;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
21:11:50
| Nuoroda
Mirtis, bijau aš. Konsultacijoj nieko naujo nepasakė. Tik kad telefono nebus galima turėti ir iš testo nebus galima išeiti anksčiau nei po 20min ;D Šiaip kai pastebėjau tai visokių fruktų buvo atėję (KTU) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
20:00:48
| Nuoroda
Buvo smagu
Testas kokie 5/10 Kompozicija NET NEĮSIVAIZDUOJU,bet TEMA patiko ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
21:06:34
| Nuoroda
Buvau 4 variante, klausimai sunervino pvz kas buvo VILNIAUS BAROKO pradininkas ;/ buvo keli lengvi (kubizmo pradininkas, biržų bažnyčios stilių atspėti) Susimoviau klausime ''koks tilius buvo XlX pab - iki 1 pasaulinio" - parašiau impresionizmą, nubraukiau(kas man užplaukė??) ir parašiau expresionizmą Po to kokia medžiaga naudota Žemaitijos namams statyti (MOLIS!!) ETC.
O kompozicija. HM. Reikėjo suprojektuoti KAVINĘ MIESTO eikštėje.Su baru, staliukais,terasa. Turėjo būti 40m2 (čia ir susimoviau,padariau gerokai didesnę). Turėjo atsiverti gražus vaizdas į aikštę. Dar reikėjo įgrūsti tarnybines patalpas. Šiaip +- esu patenkinta savo darbu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
21:06:35
| Nuoroda
Buvau 4 variante, klausimai sunervino pvz kas buvo VILNIAUS BAROKO pradininkas ;/ buvo keli lengvi (kubizmo pradininkas, biržų bažnyčios stilių atspėti) Susimoviau klausime ''koks tilius buvo XlX pab - iki 1 pasaulinio" - parašiau impresionizmą, nubraukiau(kas man užplaukė??) ir parašiau expresionizmą Po to kokia medžiaga naudota Žemaitijos namams statyti (MOLIS!!) ETC.
O kompozicija. HM. Reikėjo suprojektuoti KAVINĘ MIESTO eikštėje.Su baru, staliukais,terasa. Turėjo būti 40m2 (čia ir susimoviau,padariau gerokai didesnę). Turėjo atsiverti gražus vaizdas į aikštę. Dar reikėjo įgrūsti tarnybines patalpas. Šiaip +- esu patenkinta savo darbu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
23:14:25
| Nuoroda
Ketvirtadienį KTU koncultacijoj sakė, kad turėtų būti ar tai liepos 4 ar tai 6d.
Nėra labai sunki užduotis, bet manau gana gerai apgalvota. Kitais metais VDA ruoš užduotis, tai jie dažnai per daug pasimetę, štai užpraeitais metais kai tą tiltą reikėjo paišyt tai visiška nesamonė, juk čia jau link urbanistikos viskas linksta, reik žinot tilto proporcijas ir pnš., ' Realiai tai jaučiu aš kitamet turbūt perlaikysiu, nes su mahe susimoviau, o stoju tik į VF bet gal jau dabar pasimokė iš savo klaidų.:D
O va ryt tai nusišausiu, nenoriu aš to atmintino NORS TU KĄ. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
21:57:22
| Nuoroda
Mūza rašė:
jei neįstosi šiemet, lauksi kitų metų? Lauksiu, bet ir bandysiu jau tada į uždienį. Nes jau kitamet arba VGTU arba užsienis.
O dėl tos medžiagos,tai ne LINAS? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
22:22:19
| Nuoroda
O kur kas laikėt egzus? Nee,tikrai ne vilna... Čia jau per daug subtilus klausimas būtų. Čia kaip man su tais Žemaitijos namais. Ilgai sprendžiau ar šiaudus ar molį rašyt, šoviau ir pataikiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
13:24:14
| Nuoroda
eiii o kaip suprast jei tik prie 2 dalies parašyta? 95!! o čia procentai ar balai? nk nesuprantu ;( |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
13:33:40
| Nuoroda
omg!!!!!! ačiū! aš jau buvau morališkai šimtaprocentiniai nusiteikus kitais metais perlaikyti... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
11:22:15
| Nuoroda
Jei matematikos surinkau 65, įmanoma,kad mano konkursinis balas 20,41!? (vgtu skaičiuoklė) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
11:29:48
| Nuoroda
p.s. kada bus viskas aišku ar įstojom? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
19:30:32
| Nuoroda
pinokio rašė:
dingo.elektra rašė:
Jei matematikos surinkau 65, įmanoma,kad mano konkursinis balas 20,41!? (vgtu skaičiuoklė) Pas tave jei neklystu, tai stojamasis buvo 95 ar ne? Jei taip, tai sakyciau kad tikrai imanoma
Aha.. O jau pradėjau darbo užsieny ieškot. Sėkmės kitiem, pasiliksiu viltį.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
23:37:58
| Nuoroda
Kad man rodos jau po truputį visiems šviečias šviesa tunelio gale. Belieka kumščius suspaudus laukti Liepos 26. Tik vienas dalykas, ar iš tiesų taip kaip visi sako jog naktimis sėdi ir dirbi prie architektūros?Daugiausia laikos atima piešimas? braižyba? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:09:18
| Nuoroda
cha! aš ir jei šiemet prašaunu, varau į Daniją! eina sau dar porą savaičių laukt to atsakymo, nu kaip nervuojaa |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
14:29:01
| Nuoroda
visko pasitaiko. Tiesa, gal kas barake žada gyvent? Kiek girdėjau vgtu visiem architektam suteiks tokią galimybę be jokios eilės. Gal žinot būtent nuo kada jau galima ten persikraustyti?;D Galvoju pagyvent bendrabuty kol susirasiu nebrangų butą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
11:29:59
| Nuoroda
Interjero. Tiesa,gal kas stojot dar ir į interjero dizainą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
23:22:26
| Nuoroda
Oi. Susimoviau,nepamačiau,kad apie KTU kalbat ;D my fault |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
12:47:23
| Nuoroda
1. VGTU Architektūra vf 2. VDA Architektūra vf
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
12:30:04
| Nuoroda
iDomus rašė:
dingo.elektra rašė:
Interjero. Tiesa,gal kas stojot dar ir į interjero dizainą? Aš savo įdomumui pabandžiau į vda nueit aš ir. krč paprikolinau per egzą, bet nesitikėjau tiek kiek surinkau, KB visai aukštas FUXAS. Kiek surinkai? |