Vartotojo MissBootee pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-01-13 17:14:57 | Nuoroda

aš noriu noriu noriu noriu, nesu simpatiška ;D

Žinutė parašyta: 2012-04-10 12:28:35 | Nuoroda

mokykis iš pranienės ir žalios knygutės bio :) viskas susisteminta

Žinutė parašyta: 2012-06-10 13:17:01 | Nuoroda

Pride, nemanau, jog po egzo norėsis visiems į studijos.lt :D ir taip ką veikt atsiras

Žinutė parašyta: 2012-06-10 13:20:01 | Nuoroda

Pride, nesikabinėk prie žmonių :) googlėj meta būtent šitą forumą visada, be to, tam ir sukurta tema :) sėkmės visiems ryt, laukiu nesulaukiu, kol viskas baigsis :? 

Žinutė parašyta: 2012-06-11 22:17:57 | Nuoroda

Antikūnai tikrai gali patekti ( bent jau mokykliniam lygy :D ) buvo toks klausimas kažkuriais metais koks vaisiaus imunitetas? ir reikėjo rašyt dirbtinis pasyvus, nes antikūnus gauna iš motinos. šitą labai gerai prisimenu

Žinutė parašyta: 2012-06-12 14:40:18 | Nuoroda

esu 100 proc. tikra, kad ten antikūnai ir 1 proc. Pride, galėsi eit su necu ginčytis, kai vertinimo instrukcijos pareis ;D ar gerai čia supratau, ar tu net nelaikei? Taaai kokio velnio tada tu čia išvis sėdi ;d ta prasme nieko aš prieš, bet hmmm džiaukis vasara juk, o ne apie kažkokius vbe, kurie tau net neaktualūs galvok..

Aš pati tai susivėliau ant tokių užduočių, kaip pavyzdžiui kvėpavimo lygtyje ant rodyklės parašiau saulės šviesos energija :D nežinau kaip, kodėl. nervai nervai nervai, nulis miego.. paveikė ;/

O šiaip tai iš vis tyliu apie tą egzaminą.. necas kuo toliau, tuo labiau nusivažiuoja. mokyklinio lygio egzaminas, nė vieno keturtaškio klausimo, tik pora tritaškių.. kur dingo nervų sistema, inkstai, kvėpavimas, virškinimas, dauginimosi augalų ciklai, žmogaus dauginimasis.. nieko nebuvo, kažkokios durnos užduotys, kur gali susimaut nebent žioplų klaidų privėlęs.. dėl to kils kartelė ir bus sunku gaut aukščiausius balus.. tas užjaučiu tuos, kurie iš tikrųjų buvo stiprūs mokiniai, tuo tarpu ir save... Tikėkimės chemijos normalesnis egzas bus..

Žinutė parašyta: 2012-06-12 14:40:24 | Nuoroda

esu 100 proc. tikra, kad ten antikūnai ir 1 proc. Pride, galėsi eit su necu ginčytis, kai vertinimo instrukcijos pareis ;D ar gerai čia supratau, ar tu net nelaikei? Taaai kokio velnio tada tu čia išvis sėdi ;d ta prasme nieko aš prieš, bet hmmm džiaukis vasara juk, o ne apie kažkokius vbe, kurie tau net neaktualūs galvok..

Aš pati tai susivėliau ant tokių užduočių, kaip pavyzdžiui kvėpavimo lygtyje ant rodyklės parašiau saulės šviesos energija :D nežinau kaip, kodėl. nervai nervai nervai, nulis miego.. paveikė ;/

O šiaip tai iš vis tyliu apie tą egzaminą.. necas kuo toliau, tuo labiau nusivažiuoja. mokyklinio lygio egzaminas, nė vieno keturtaškio klausimo, tik pora tritaškių.. kur dingo nervų sistema, inkstai, kvėpavimas, virškinimas, dauginimosi augalų ciklai, žmogaus dauginimasis.. nieko nebuvo, kažkokios durnos užduotys, kur gali susimaut nebent žioplų klaidų privėlęs.. dėl to kils kartelė ir bus sunku gaut aukščiausius balus.. tas užjaučiu tuos, kurie iš tikrųjų buvo stiprūs mokiniai, tuo tarpu ir save... Tikėkimės chemijos normalesnis egzas bus..

Žinutė parašyta: 2012-06-12 14:52:48 | Nuoroda

oj, sumaišiau, esu 100 proc tikra, kad ten šlapalas ir 1 proc :D antikūnai praeina, ne taip parašiau

Žinutė parašyta: 2012-06-12 14:58:53 | Nuoroda

aj dėl vieno taško neverta ginčytis.. aš manau apie 90 taškų turėjau surinkti, tik galvoju, kiek čia šiemet galėtų būti.. ar tik nebus taip, kaip pernai su chemija, kad nusileis žemyn..

Žinutė parašyta: 2012-06-12 18:50:15 | Nuoroda

www.delfi.lt/news/daily/education/busimuju-mediku-laukia-arsi-konkurencine-kova.d?id=58908181

ojei.. turbūt net ir po 90 egzus išlaikius nebeliks šansų įstoti :( košmaras

Žinutė parašyta: 2012-06-12 18:54:49 | Nuoroda

stojo visada daug, bet kad matai, vietų mažina

Žinutė parašyta: 2012-06-12 20:48:19 | Nuoroda

Pride vidurio amžiaus krizė, labai į jaunystę atsigręžt nori, dėl to čia taip ir reiškiasi :D aš lygiai kaip ir rbak nusprendžiau chemijai nesimokyt.. tegu mokos tie, kurie visus metus š malė

Žinutė parašyta: 2012-06-12 21:12:01 | Nuoroda

tai tik džiaukis, lengviau medkėj bus, jei esi kalikas :) aš va atvirkščiai.. dėl to dažniausiai kliūva naudojimai visokie chemijoj ;/

Žinutė parašyta: 2012-06-13 16:04:24 | Nuoroda

joo, kartelė bus aukšta, tai jaučiu tie 90 taškų irgi bus tik 80 proc...

Žinutė parašyta: 2012-06-13 17:14:12 | Nuoroda

Pranienės knyga tai tikrai ne kažką... vienos klaidos :S  geriau pasakykit kaip stresą nugalėt

Žinutė parašyta: 2012-06-28 18:10:33 | Nuoroda

Sveiki, abiturientai, tai kokio tikitės šiemet pereinamojo kb? kaip manot, įstosit? kur bandysit?

Žinutė parašyta: 2012-06-28 22:12:53 | Nuoroda

kažin užteks kokio 19,6, kad įstot į vf LSMU medkę? Pernai buvo 19,32.. šiemet atimta dar šiek tiek vietų vf :> ir daug stojančių, bet manau, kaip ir kiekvienais metais.

Žinutė parašyta: 2012-07-05 00:40:21 | Nuoroda

taip gerai jaučiuos su tuo supistu šimtu :D 

Žinutė parašyta: 2012-07-05 12:24:57 | Nuoroda

Sveiki, būsimi kursiokai ;D pagaliau viskas praėjo :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-05 15:10:26 | Nuoroda

labai geras vertinimas. 81 tšk ir 90 proc... pernai metais už tiek tšk tikrai nebūčiau gavus daugiau 80 proc :) šis egzas tik parodė, kad kai sunkesnis egzas tikrai geriau mokantiems, nes aš pati daug žioplų klaidų pridarius, grybų tokių visiškų ir sugebėjau 90 ištempt, tai šauniai :)