Vartotojo Daina pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-10 11:59:31 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Daina rašė:

Hi ;) as tikiuosi istoti i anglu filologijos pedagogika :) irgi butent ta diena kai laikiau motyvacini testa apsiziurejau ir man labai patiko LEU :) labai noreciau istot:) o kaip bus-matysim ;)

O kada laikei? Koks kb tavo? :)

laikiau birzelio 27d. ;) siaip lyg 15,38 jei gerai pamenu ;) tai su dviem tais balais tai  apie 17,38:) o tavo?:)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:13:26 | Nuoroda
vynous rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Daina rašė:

Tai .... nesikeikiant , galetu rasyti pirmojo etapo,nes visi masto va jau tas kb mano kokie 15,kai min raso 14 ir laimingi galvoja ,kad istos...o istikruju tik per pakartotine nebent...nu negaliu :D

Šiaip tai labai blūdina su tokiais rezultatų paskelbimais. Kad mažiausias tikrai žemas, o pirmu etapu neįstoji;D

tai as busiu viena is tu kuri turi 16kb ir paranojiskai masto, jog isvis i vf neistos.

ne tu viena as turiu virs 17 ir irgi mastau kazin kaip cia bus ar istosiu :D... o ir siaip kazkaip labai nesiseke man su egzais,ka galvojau,kad islaikysiu blogiausiai islaikiau geriausiai,ir atvirksciai pvz is lt minimum 50 tikejaus,gavau tik 27 :D... o is anglu tj irgi susimoviau ziauriai per ta skubejima ,kad speciau viska i tuos ats lapus surasyt :) nu,bet nieko nepasiseke tj nepasiseke.:) va ir nieko nesako sules vidurkis,pas mane kiauras 9,o egzai vos vos islaikyti kai sakau:D....

Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:29:07 | Nuoroda

Nieko negalima sakyti 100proc.:) nors siaip daug ir nestoja,vaziuoju i uzsienius dirbt ar mokytis ir pan.;) palei ideja,turetu trukt studentu,o kaip bus matysim:)...

Žinutė parašyta: 2011-07-20 10:53:35 | Nuoroda

vakar nakti besedint lamoj atsirado atestato priedai ir kb ;) na kb tik lenteles,tai jau galima neuzilgo tiketis ir tu paciu kb skaiciuku ;D vel pradedu nervuotis ir atrodo nieko nezinau ir niekur neistosiu:D...sugadinta vasara per tuos egzus ir stojimus ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 12:02:27 | Nuoroda
Miau rašė:
Daina rašė:

vakar nakti besedint lamoj atsirado atestato priedai ir kb ;) na kb tik lenteles,tai jau galima neuzilgo tiketis ir tu paciu kb skaiciuku ;D vel pradedu nervuotis ir atrodo nieko nezinau ir niekur neistosiu:D...sugadinta vasara per tuos egzus ir stojimus ;)

kur kb balai?:)

Lamoj, skiltyje uzpildytas prasymas;)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 12:06:33 | Nuoroda
cunama rašė:

mažiau imt tokius dalykus į galvą ... :) ir nereikia nervų sau gadintis :) įstosi, o jei ne, tai ne pasaulio pabaiga... gal pavyks 2-ame etape :) stojimai dar ne viskas, tai tik mažas laiptelis mūsų gyvenime :)

na nemanau,kad jau toks ir mazas:) visgi renkiesi profesija su kuria sieji savo ateiti ir darba :) o jeigu ir neistociau,tai turbut kaip ir dauguma pildyciau emigrantu gretas:D...nors didelis sancas,kad ir po mokslu emigruosiu:D.. nebent gera darba gauciau,bet tai turbut neimanoma kai neturi pazistamu,kurie sedi "aukstai":D pesimistiskai ziuriu zinau;D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 15:10:35 | Nuoroda

Paaiskinkit normaliai ir detaliau su ta stovykla,kada vyksta,kiek trunka, kur vyksta,kada reg. ir pan;D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:40:57 | Nuoroda

as siandien jau fotkinaus :P tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... :) ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D...

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:58:30 | Nuoroda

Miau kai kanors suzinosi parasyk ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:59:25 | Nuoroda

as savo pasizejau nors prasiau 3ant4 padare 4ant5 :D bet manau tiks apsikirpt gi galima:D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 14:00:16 | Nuoroda
cunama rašė:
Daina rašė:

as siandien jau fotkinaus :P tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... :) ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D...

reikia būt apmokėjus jau :) ir į sutarties pasirašymą atsineši kvitą iš banko, kad apmokėjai :)

betai nezinau kaip ten nuejus pasakyt ,kad i sita pervedi ir viskas ar kaip nu nifiga nzn:D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 14:12:04 | Nuoroda

bet ten raso ta imokos koda tik tu mazu sumu ,kur mum nereikia moketi,,nes ta suma padengia investicinis projektas.gal sakau rytoj kai bus rezai , bus ir tie kodai surasyti prie visko...nu nzn... kada tikites rezultatu?:) ciuju tik ryte bus.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:37:20 | Nuoroda

tai jus man pasakykit ar rytoj galima varyt sutarti rasytis ar tik nuo treciad ????   :) as kazkaip visalaik galvojauir supratau,kad nuo 26d. jau galima;)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:18:24 | Nuoroda

tik spejau viska susiziuret tam vpu tinklalapi ir vel uzluzo neatidaro kaip anksciau:D kam reikia duomenu kaip ta kvita pildyt kas ten turi buti,rasykit parasysiu ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:39:31 | Nuoroda

istojau anglu filologija VF :)))))))))))))))))))))))) irgi tikiuos,kad neklaida:D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:41:53 | Nuoroda
.Ligita rašė:
Daina rašė:

istojau anglu filologija VF :)))))))))))))))))))))))) irgi tikiuos,kad neklaida:D

Aš ir į anglų filologija vf, bet bijau pradėt džiaugtis ;DD

duok skype ;))) busima grupioke ;))

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:50:55 | Nuoroda

kas i anglu filologija rasykit man i skype dainute99 ;)) susipazinsim:)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:54:43 | Nuoroda
Miau rašė:

chebra,as netikiu..matau kvietima ir bijau ,kad ryte nepamatyciau ko kito ;DDDDDDDDDDDD bet saip valio valio svesiu dabar menesi ;DDD 

man irgi tas pats bijau,kad nedingtu:DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 19:40:14 | Nuoroda

as irgi snd buvau pasirasyti;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:26:02 | Nuoroda
Jolitka rašė:

tai gal matėmės ;} kelinta valanda tu buvai?

hm...apie 12-13 tam tarpe;)