Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-10
11:59:31
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Daina rašė:
Hi as tikiuosi istoti i anglu filologijos pedagogika irgi butent ta diena kai laikiau motyvacini testa apsiziurejau ir man labai patiko LEU :) labai noreciau istot:) o kaip bus-matysim O kada laikei? Koks kb tavo? laikiau birzelio 27d. siaip lyg 15,38 jei gerai pamenu tai su dviem tais balais tai apie 17,38:) o tavo?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:13:26
| Nuoroda
vynous rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Daina rašė:
Tai .... nesikeikiant , galetu rasyti pirmojo etapo,nes visi masto va jau tas kb mano kokie 15,kai min raso 14 ir laimingi galvoja ,kad istos...o istikruju tik per pakartotine nebent...nu negaliu Šiaip tai labai blūdina su tokiais rezultatų paskelbimais. Kad mažiausias tikrai žemas, o pirmu etapu neįstoji;D tai as busiu viena is tu kuri turi 16kb ir paranojiskai masto, jog isvis i vf neistos. ne tu viena as turiu virs 17 ir irgi mastau kazin kaip cia bus ar istosiu ... o ir siaip kazkaip labai nesiseke man su egzais,ka galvojau,kad islaikysiu blogiausiai islaikiau geriausiai,ir atvirksciai pvz is lt minimum 50 tikejaus,gavau tik 27 ... o is anglu tj irgi susimoviau ziauriai per ta skubejima ,kad speciau viska i tuos ats lapus surasyt nu,bet nieko nepasiseke tj nepasiseke.:) va ir nieko nesako sules vidurkis,pas mane kiauras 9,o egzai vos vos islaikyti kai sakau:D.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:29:07
| Nuoroda
Nieko negalima sakyti 100proc.:) nors siaip daug ir nestoja,vaziuoju i uzsienius dirbt ar mokytis ir pan.;) palei ideja,turetu trukt studentu,o kaip bus matysim:)... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
10:53:35
| Nuoroda
vakar nakti besedint lamoj atsirado atestato priedai ir kb na kb tik lenteles,tai jau galima neuzilgo tiketis ir tu paciu kb skaiciuku ;D vel pradedu nervuotis ir atrodo nieko nezinau ir niekur neistosiu:D...sugadinta vasara per tuos egzus ir stojimus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
12:02:27
| Nuoroda
Miau rašė:
Daina rašė:
vakar nakti besedint lamoj atsirado atestato priedai ir kb na kb tik lenteles,tai jau galima neuzilgo tiketis ir tu paciu kb skaiciuku ;D vel pradedu nervuotis ir atrodo nieko nezinau ir niekur neistosiu:D...sugadinta vasara per tuos egzus ir stojimus kur kb balai?:) Lamoj, skiltyje uzpildytas prasymas;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
12:06:33
| Nuoroda
cunama rašė:
mažiau imt tokius dalykus į galvą ... ir nereikia nervų sau gadintis įstosi, o jei ne, tai ne pasaulio pabaiga... gal pavyks 2-ame etape stojimai dar ne viskas, tai tik mažas laiptelis mūsų gyvenime na nemanau,kad jau toks ir mazas:) visgi renkiesi profesija su kuria sieji savo ateiti ir darba o jeigu ir neistociau,tai turbut kaip ir dauguma pildyciau emigrantu gretas:D...nors didelis sancas,kad ir po mokslu emigruosiu:D.. nebent gera darba gauciau,bet tai turbut neimanoma kai neturi pazistamu,kurie sedi "aukstai":D pesimistiskai ziuriu zinau;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:10:35
| Nuoroda
Paaiskinkit normaliai ir detaliau su ta stovykla,kada vyksta,kiek trunka, kur vyksta,kada reg. ir pan;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:40:57
| Nuoroda
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:58:30
| Nuoroda
Miau kai kanors suzinosi parasyk |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:59:25
| Nuoroda
as savo pasizejau nors prasiau 3ant4 padare 4ant5 bet manau tiks apsikirpt gi galima:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:00:16
| Nuoroda
cunama rašė:
Daina rašė:
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... reikia būt apmokėjus jau ir į sutarties pasirašymą atsineši kvitą iš banko, kad apmokėjai betai nezinau kaip ten nuejus pasakyt ,kad i sita pervedi ir viskas ar kaip nu nifiga nzn:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:12:04
| Nuoroda
bet ten raso ta imokos koda tik tu mazu sumu ,kur mum nereikia moketi,,nes ta suma padengia investicinis projektas.gal sakau rytoj kai bus rezai , bus ir tie kodai surasyti prie visko...nu nzn... kada tikites rezultatu?:) ciuju tik ryte bus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:37:20
| Nuoroda
tai jus man pasakykit ar rytoj galima varyt sutarti rasytis ar tik nuo treciad ???? as kazkaip visalaik galvojauir supratau,kad nuo 26d. jau galima;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:18:24
| Nuoroda
tik spejau viska susiziuret tam vpu tinklalapi ir vel uzluzo neatidaro kaip anksciau:D kam reikia duomenu kaip ta kvita pildyt kas ten turi buti,rasykit parasysiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:39:31
| Nuoroda
istojau anglu filologija VF :)))))))))))))))))))))))) irgi tikiuos,kad neklaida:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:41:53
| Nuoroda
.Ligita rašė:
Daina rašė:
istojau anglu filologija VF :)))))))))))))))))))))))) irgi tikiuos,kad neklaida:D Aš ir į anglų filologija vf, bet bijau pradėt džiaugtis ;DD duok skype )) busima grupioke ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:50:55
| Nuoroda
kas i anglu filologija rasykit man i skype dainute99 ) susipazinsim:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:54:43
| Nuoroda
Miau rašė:
chebra,as netikiu..matau kvietima ir bijau ,kad ryte nepamatyciau ko kito ;DDDDDDDDDDDD bet saip valio valio svesiu dabar menesi ;DDD man irgi tas pats bijau,kad nedingtu:DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:40:14
| Nuoroda
as irgi snd buvau pasirasyti;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:26:02
| Nuoroda
Jolitka rašė: