Vartotojo coliuke223 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-14 10:58:33 | Nuoroda

visos taisykles kokia foto kelti yra parasytos svetaineje :)

Žinutė parašyta: 2011-08-14 17:06:30 | Nuoroda

geriausia tai nueit ir pasidaryt ta foto fotosalone,tada per skeneri isikeli i pc,arba jei neturi nueini i koki fotosalona,paprasai ir ikelia tai i koki flesha,o tada is jo jau i pc :)

Žinutė parašyta: 2011-08-14 17:20:24 | Nuoroda

seip skirtumas yra,jai nepadarys iki rugsejo,teks pirkt pilna troleibuso bilieta,vis del to gaila gi pinigu :)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 15:32:44 | Nuoroda

as jau foto senei isikeliau :)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 21:34:54 | Nuoroda

jai nuomosies buta veskis skyneta,man jis pats geriausias,jokiu gedimu,greitis 10mb/s :)

Žinutė parašyta: 2011-08-16 18:47:54 | Nuoroda

Laba diena,įstojau į jūsų kolegija,valstybės finansuojamą vietą,norėjau pasiteirauti,dėl socialinės stipendijos,jei esu registruota Vilniuje ir gyvenu viena,tačiau turiu abu tėvus kurie gyvena kaime,abu nedirba,tačiau socialinės pašalpos negauna,ar turiu galimybių gauti socialinę stipendiję?.Ačiū už atsakymą

Žinutė parašyta: 2011-08-17 15:54:25 | Nuoroda

o kaip pas jus yra del paprastu stipendiju,ar pirmakusei gaunas jas?,jei taip,po kiek laiko? :)

Žinutė parašyta: 2011-08-17 19:18:31 | Nuoroda

dar ne,laukiam patirtinimo,tikiuosi jau kita savaite bus :)

Žinutė parašyta: 2011-08-22 13:11:43 | Nuoroda

su tom pazymom irgi,kontrolieriai kabinejasi,nenori pripazint,dar ziurek bauda gali gaut :D

Žinutė parašyta: 2011-09-27 15:35:50 | Nuoroda
BenasM rašė:

Sveiki. Esu 10okas, mokausi ganetinai neprastai - 8.3 vidurkis gimnazijoje. Turiu 2 galimus variantus, kur noreciau stoti (o galbut turite pasiulyti ka nors geriau, nei sumasciau as). 1. Tapti autoelektriku. Mastau baigti 10 klasiu, istoti i profesine mokykla - butent i Autoelektrikus, ir tada testi studijas KTK autoelektriko specialybe toliau. Taciau tai labai sunkus, taciau gerai apmokamas darbas. Bijau, kad neikasiu i ta visa reikala, nors technikoje gaudausi. Galbut yra KTK studentu, baigusiu sia specialybe, galinciu padeti? 2. Baldzius. Visa gyvenima domiuosi, dirbu su medziu, galvoju stot i profesine i baldzius, ir tada i aukstaja, baldu dizaina ar projektavima. Taciau, cia pinigai (mano manymu) nera tokie dideli, taciau megstamas darbas. Ka daryti?! Neapsisprendziu.

Aciu tiems, kas pades man apsisprest. Lauksiu Jusu zinutes. :) 

draugas ktk mokosi elekromechanika,ziauriai sunku sake,turi lb gerai matke moket,istot lengva,paklausi specialybe,bet issilaikyt turi :)