Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
11:29:29
| Nuoroda
Kamilė D. rašė:
sssimuona rašė:
Sveiki, bandysiu ir as siemet. Kur planuojat gyvent? barake ar bute? Bute as As taip pat bute;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:52:56
| Nuoroda
sssimuona rašė:
Kamilė D. rašė:
Ilona G. rašė:
Kamilė D. rašė:
sssimuona rašė:
Sveiki, bandysiu ir as siemet. Kur planuojat gyvent? barake ar bute? Bute as As taip pat bute;) O jau turi kur gyventi? As isvis Kauno nepazystu, baisu man ten, gyventi neturiu su kuo ir nezinau kur, tik zinau, kad nuomuosiuosi buta, jei istosiu Beje, visos paneles, bendramintis, galime susiburti i skype Ten galesim pasidalint isgyvenimais visais ir taip toliau. Bus smagiau, nemanot? tai vat. Mano skype: vovere. (taskas gale butinas) Jau pakvieciau butu labai smagu, akd visos susiburtume ir bent taip susibendrautume nepazistamame mieste mano skype: sssimuona Kaip sauniai sumanet, busimos akuseres!! As pati Kaune zinau tik autobusu stoti..;DDD Neisivaizduoju, kaip reiks isivaziuot i svetimo miesto gyvenima..:)) Bet tikekimes mums visoms viskas kuo puikiausiai pasiseks:)) Priimkit ir mane i draugu rata Skype: ssanpaulia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
18:24:12
| Nuoroda
sssimuona rašė:
Viskas bus gerai, istosim, panos! Ir tada dalyvausim! DD Butu facebook'as nuspausciau LIKE |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
20:36:43
| Nuoroda
Miu rašė:
Sėkmės visoms stojančioms akušerytėms! Puikiai suprantu jūsų jaudulį, nes ir pati praeitais metais tai patyriau. Istojai?:))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
20:31:35
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Jai kas nesiorentuoja kaune, tai man rašom, grynakraujis kaunietis Jūsų paslaugom ;D Koks paslaugus:)) Aciu!! ) Turbut daug kam teks Tavimi pasinaudoti...;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:25:44
| Nuoroda
Merginos, kaip Jus???? )))) As i LSMU istojau...:D Valioooo!!!!.....:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:46:09
| Nuoroda
_Rikule_ rašė:
i lsmu??? nemokamai? kokiu balu? as i kk askuserija vf su 15,18 neistojau..:( Mokamai..:) Maniskis 17.6 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:44:11
| Nuoroda
arija rašė:
Sveikutės, jungiuosi prie jūsų Ar yra įstojusių į LSMU, būtų įdomu susipažinti
Istojau.;) Gal skype?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:46:06
| Nuoroda
Merginos, gal Jūs žinote... Niekaip nerandu informacijos.. Kas turi mokėti registracijos mokestį - aš ar mano įgaliotas asmuo? ( Už mane stojimo dokumentus pildys įgaliotinis). |