Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:38:32
| Nuoroda
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:38:31
| Nuoroda
Belekoks galvosukis man čia... Galvoju gal lsmu farmaciją pirmu nr rašyt, bet kažkaip bijau farmakotechnika dabar pirmu, toliau esu prirašius taikomaja ekologija lžūu kažkaip ir ten labai norėčiau, toliau aplikos apsauga keliose vietose gydytojom, seselėm, ar dar kuo būt nenoriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
14:44:10
| Nuoroda
Užpildžiau visus 12 tai paskutinėj vietoj kosmetologiją parašiau, o prieš tai dar kk maisto saugą ir ktu maisto technologijos ir inžinerija, kažkaip taip vadinasi ;D čia atsarginiai variantai, nesunku ten pakliūt atrodo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:39:02
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune? Aš lsmu negrįstu rašyt dėl kitos priežasties, neįstosiu tai neįstosiu, o dėl to kad labai ilgai ir labai sunku ten , bent as taip įsivaizduoju matysiu dar. Aš naujų žadu nebeprirašyt, tik sukeist vietom ką nors. Pagrinde rašiau Kauną ir Šiaulius. Ant galo tik aplinkos apsaugą Panevėžio kolegijoj, bet manau neprireiks . o tu kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:10:27
| Nuoroda
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzą tikėjausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikėjo gauti 2 milijonus svarus, kad įstočiau kur noriu. Taigi realybė daug geresnė už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiūriu DDDD Ant kiek reikia būt nučiuožus,kad sapnuot apie egzaminą Nereikia būti nučiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dėl rezultatų, nes aš pvz tėvų nenudžiuginčiau jei tektu mokėti už mokslą ir va jaudiniesi, tai automatiškai ir sapnuoji nesamones :DD Aš va sapnavau, kad iš biologijos 146% surinkau DDD
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:21:55
| Nuoroda
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
90% ir aš žiauriai džiaugiuosi, nors prieš egzą tikėjausi ir 100 surinkti. Vakar sapnavau, kad gavau 44% ir man reikėjo gauti 2 milijonus svarus, kad įstočiau kur noriu. Taigi realybė daug geresnė už fantazijas tiek finansine, tiek ir edukacine prasme. Grazus moksliukų sapnai žiūriu DDDD Ant kiek reikia būt nučiuožus,kad sapnuot apie egzaminą Nereikia būti nučiuožus, normalu, kad žmogus jaudinasi ir pergyvena dėl rezultatų, nes aš pvz tėvų nenudžiuginčiau jei tektu mokėti už mokslą ir va jaudiniesi, tai automatiškai ir sapnuoji nesamones :DD Aš va sapnavau, kad iš biologijos 146% surinkau DDD
Na tavo sapnas tikrai įdomus D O ar bent buvo į tą linkmę rezultatas?
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D Galvojau, kad gausiu 46% : DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:33:08
| Nuoroda
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
Eglė* rašė:
Jolanta* rašė:
Eglė* rašė:
1gnasijus rašė:
Gogenas rašė:
Na tavo sapnas tikrai įdomus D O ar bent buvo į tą linkmę rezultatas?
Va jau matau 84, tikrai gerai ;D Galvojau, kad gausiu 46% : DD Tai man kaip buvo, galvojau būsiu laiminga jei iš lietuvių ir matematikos gausiu bent po 50 proc. o žiūrėk tu man kaip pasisekė ;D Pasisekė, sveikinu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
13:10:02
| Nuoroda
Na va, į lsmu jau nebepatekčiau.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:33:57
| Nuoroda
sprikta rašė:
Jolanta* rašė:
Na va, į lsmu jau nebepatekčiau.. Gal labai gerai išlaikysi chemiją, nenusimink na tai į kolegiją gal patekčiau tada |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:45:32
| Nuoroda
Aišku jaudinuos ir aš... visus rašiau tik vf, nes nelabai būtų man kaip už tą mokslą mokėt... tai labai tikiuos įstot į vf. Man taip pat išleistuvės liepos 15 dieną |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:19:34
| Nuoroda
Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:43:56
| Nuoroda
Labas na vat jau turi nuspręst kur labiau nori arba pirmu numeriu rašyk kur sunkiau būtų įstot, kur aukštesnio balo reikia... aš taip daryčiau jaučiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:52:31
| Nuoroda
Jeigu 18,9 tai tada nekas... skaičiavaus lamoj kad mano tik 18,2 dabar... Na o mano žiniomis tai pernai mažiausias balas buvo 17,56 i vf nežinau tik iš kurio čia etapo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:53:09
| Nuoroda
Aiiii....aukščiausias sakei, ne taip perskaičiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:56:11
| Nuoroda
Aš tai manyčiau, kad sunkiau būtų i odontologiją istot:) aukštesni ten kb dominuoja... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
12:58:04
| Nuoroda
erika^^ rašė:
o aš mačiau, kad mažiausias 14,72 va čia žiūrėjau: http://www.kauko.lt/stojantiesiems/priemimo_statistika_2010.pdf
tai tada drąsiai, galima sakyt įstojom : DDD aš tai www.kurstoti.lt ten kur aukštosios mokyklos konsultuoja, ten paklausiau tai man taip atrašė
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:09:12
| Nuoroda
į visas? juk tik vieną pasiūlymą tepateikia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:24:03
| Nuoroda
Tai tikriausiai, ir niekas kitas už tave šito nenuspręs P.S. o aš tai norėčiau, kad man kas pašnabždėtų kaip elgtis, nes pati jau nebeišmanau nes dar ir ekologija, aplinkosauga traukia :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:31:44
| Nuoroda
O taip man tas pats, rašiau tik į Kauną ir Šiaulius, o va šiandien takšt ir Klaipėdos universitetą pridėjau...jetus jetus : DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:39:22
| Nuoroda
Na kadangi man taip ar taip tolokai važiuot, tai įvairiai rašiau. Šiauliai arčiausiai būtų, o Vilnius toliausiai, tai Vilnius iš karto atkrenta, per dauuuug toli |