Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-03
08:50:30
| Nuoroda
Busima politike nuo rugsejo nori pasiteirauti apie mainus i azijos salis. Kiek buna norinciuju isvaziuoti ir kiek isvaziuoja (i japonija bei koreja?) ar butina tureti kalbos pagrindus tam, kad isvyktum? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-05
08:41:13
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Kalbos pagrindai yra būtini, ir išvykti galite tik nuo trečio kurso. O konkursas ypač į Japoniją išties nemažas Dėl to kalbos pagrindai būna vienas iš privalumų atrankoje. O kiek mazdaug pretenduoja i japonija, koreja or kiek isvyksta kasmet? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-05
22:07:06
| Nuoroda
Kas ka zino del krikstynu? Civilizuotos buna? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
07:11:50
| Nuoroda
kaip suzinoti ar gavau bendrika??? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
10:45:27
| Nuoroda
R.R. rašė:
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
Na, kiek aš pati suvokiu, tai tas i - inspiron ir reiškia Profai pataisys, jei klystu na mano panašus irgi į pateiktą nuorodoj, bet yra va grinai toks Ohoho Rimtas aparatas Gal techninė specialybė ar geimint žadi? Šiaip ne ) nei techninė spec, nei geiminu daug tiesiog tėvai nepagailėjo gerą daiktą nupirkt, na, o kiek to "gero" bus, bus matyt Pries pora dienu ir pas mane nutupe toks zaisliukas. Nors nelabai man limpa jo ekranas, bet gal deres |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
20:26:21
| Nuoroda
Vis delto noriu pasiteirauti- islaikiau anglu 80 tad teoriskai nereikejo testo laikyt anglu, bet niekur neuzsiregistravau, kad man jo laikyt nereikejo- nieko tokio del to? |