Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
17:31:17
| Nuoroda
vikikita rašė:
invol2ver rašė:
O tą mokestį būtinai reik pervest 27-29 dienomis, ar galiu pavyzdžiui kad ir pirmadienį nueit į banką ir susimokėt, kad nereiktų tas dienas porą valandų eilėje stovėt? nu gerai tu susimokesi, o jei neistosi ten kur susimokejai, kas tada? Na aš neabejoju, kad įstosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
17:36:15
| Nuoroda
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
O tą mokestį būtinai reik pervest 27-29 dienomis, ar galiu pavyzdžiui kad ir pirmadienį nueit į banką ir susimokėt, kad nereiktų tas dienas porą valandų eilėje stovėt? kai įstosi ir susimokėsi. ar 26d ar kitą. ir kodėl jau banke turėtų reikėt stovėt? univere tai reiks. Šiaip prie bankų būna ne ką mažesnės, kai visi sulekia mokėt beto, kai man reik važiuot į kitą miestą rašytis sutartį, tai ir taip daug laiko užims. Todėl noriu kuo mažiau popierių tvarkymo pasilikt. Mokant internetu, reik atsispausdint kvitą, o aš be printerio |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
18:04:07
| Nuoroda
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
O tą mokestį būtinai reik pervest 27-29 dienomis, ar galiu pavyzdžiui kad ir pirmadienį nueit į banką ir susimokėt, kad nereiktų tas dienas porą valandų eilėje stovėt? kai įstosi ir susimokėsi. ar 26d ar kitą. ir kodėl jau banke turėtų reikėt stovėt? univere tai reiks. Šiaip prie bankų būna ne ką mažesnės, kai visi sulekia mokėt beto, kai man reik važiuot į kitą miestą rašytis sutartį, tai ir taip daug laiko užims. Todėl noriu kuo mažiau popierių tvarkymo pasilikt. Mokant internetu, reik atsispausdint kvitą, o aš be printerio nu tai savo mieste į banką nueik, gi nebus ten šimtai studentų. Na tomis dienomis tai bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
18:55:52
| Nuoroda
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
Mirtise rašė:
invol2ver rašė:
O tą mokestį būtinai reik pervest 27-29 dienomis, ar galiu pavyzdžiui kad ir pirmadienį nueit į banką ir susimokėt, kad nereiktų tas dienas porą valandų eilėje stovėt? kai įstosi ir susimokėsi. ar 26d ar kitą. ir kodėl jau banke turėtų reikėt stovėt? univere tai reiks. Šiaip prie bankų būna ne ką mažesnės, kai visi sulekia mokėt beto, kai man reik važiuot į kitą miestą rašytis sutartį, tai ir taip daug laiko užims. Todėl noriu kuo mažiau popierių tvarkymo pasilikt. Mokant internetu, reik atsispausdint kvitą, o aš be printerio nu tai savo mieste į banką nueik, gi nebus ten šimtai studentų. Na tomis dienomis tai bus na tai sužinai kad įstojai ir eik tikrai nebus dar 26dieną. Na 26 tikriausiai ir reiks nulėkt o nežinot, kurią dieną gali būt mažiausios eilės? spėju trečiadienį bus mėsmalė, penktadienį taip pat, kadangi paskutinė diena ir lengviau žmonėms iš kitų miestų, o ketvirtadienis? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:20:31
| Nuoroda
Tai yra čia ta skype konf? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:31:41
| Nuoroda
Viliussss rašė:
Jei gerai ta diagrama suprantu, tai 17.76 Blogai supranti. 19.18 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:14:00
| Nuoroda
akvilegio rašė:
Bacione rašė:
invol2ver rašė:
Viliussss rašė:
Jei gerai ta diagrama suprantu, tai 17.76 Blogai supranti. 19.18 Arba tu blogai supranti:D. Su 18.26 patekau į vnf tai man ir idomu koks maziausias balas vnf Ai. Aš maniau apie vf. My bad |