Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-30
22:43:32
| Nuoroda
V123 rašė:
ar tikrai Klaipėdos universiteto studijų lygis prastesnis, kaip daugelis sako? Ir ar šiame universitete yra privaloma kūno kultūra studijuojant statybų inžineriją? KU puslapyje tikrai rasi savo specialybės aprašyme pdf failuose ką ir kokiuose kursuose mokomąsi. Šiaip daugumoje spec. pirmame kurse yra kūno k. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-31
12:09:24
| Nuoroda
vingrida rašė:
Sveiki. Gal kas gali papasakoti apie KU bendrabučius? Ar tikrai jų tokia bloga būklė kaip visur kalbama? Dar įdomu kokios kainos ten yra? Trukt už vad-ių vėl iš pradžių 130lt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-31
15:49:50
| Nuoroda
DdEoO rašė:
Tinker-bell rašė:
vingrida rašė:
Sveiki. Gal kas gali papasakoti apie KU bendrabučius? Ar tikrai jų tokia bloga būklė kaip visur kalbama? Dar įdomu kokios kainos ten yra? Trukt už vad-ių vėl iš pradžių 130lt Tai kaina ne tokia ir didele, pats galvojau eit i bendrabuti, bet sake kad kainos prasideda nuo 200lt o be to gyvenimo salygos nekokios
Gal dabar pakilusios, bet abejoju ar didesnės nei 150lt gali būti, aš mokėjau 150lt, nes buvau ne studentė tuo metu kai gyvenau |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
13:58:00
| Nuoroda
O ko stebėtis, kaip su tokiais balais gali nepriimt? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
16:23:52
| Nuoroda
DdEoO rašė:
Kiekvieno studento skirtingi poreikiai, vieni nori pastudentauti ir pašėlti, o kiti nori mokytis ir gauti aukštus balus, tad jei visi ten bendrabučiuose šėlsta, nemanau, kad ką ir pasimokysi Nereikia taip galvot, kad į barakus eina tik alhašai, kuriems rūpi tik pasitūsint. Mano sesuo perėjo į baraką po dviejų metų, prieš tai gyveno bute. Tai jos balai ženkliai šoktelėjo į aukštyn, kuomet pradėjo barake gyvent, kursiokai šalia, jei ko nesupranti visada viską paaiškins ir šiaip, matai, kad draugas mokosi, tai ir pačiam kyla ūpas daryti tai, o namuose sėdint dažnai galima ir kokiu tv ar pc susigundyt, žiek ir praeina vakaras, o prie knygų neprisėdai... Plius visokių šperų laisvai susiveikt galima. Žodžiu, tik už baraką |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:20:51
| Nuoroda
O iš kur žinot kur dar yra tų laisvų vietų? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:33:59
| Nuoroda
Radvile rašė:
laisvos vietos bus skelbiamos 08-04 ar 08-05 diena tuejau galimybe pasirasyti sutarti su vu del vnf vietos,deja nepasirasau kaip manote ar papildomam etape yra vilciu istoti ? i vnf, beabejo |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:43:25
| Nuoroda
Sinkevičiūtė rašė:
O, kažin, kada bus galima pildyti prašymą trečiam etapui? Manau rytoj |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
21:26:42
| Nuoroda
Sungirl rašė:
amelie rašė:
Tinker-bell rašė:
amelie rašė:
Sveiki, draugai ir draugės. Aš patekau į edukologiją. Atsiliepkite, būsimi kursiokai! :> Beje, užsirašiau į tą žygį,gal yra bendraminčių? Noriu noriu į žygį, tik neturiu su kuo, vienai baisiai nedrąsu Beje, aš taip pat būsima edukologė Su kokiu KB, kolege, įstojot? Einam į žygį. Aš ekspromtu užsirašiau. Manau, bus įdomu. Juk keliausim per Neringą ir Nidą! :>> Įstojau su 17.4. Ne kažką. O koks Tavo? Beje, iš kur esi? Gal žadi į baraką nuomuotis? Sveikos panelės.. Aš taip pat įstojau į edukologiją, norėčiau susipažinti Baisoka, nieko nepažystu. Gal žadate gyventi bendrabutyje? O, mūsų jau nemažai ! Laba laba Aš tai planuoju į bendrabutį, o pati kaip supratau taip pat ruošiesi? Keliausi į žygį ar stovyklą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-08
13:40:55
| Nuoroda
Ką reikia turėt atvykstant pasirašyti sutarčių? Mokestis 130lt, taip? Kokio formato nuotraukas reikia turėti? Hm, kas dar.. Atestato ir jo priedo kopijos, paso kortelė.. Kas dar? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-10
16:46:07
| Nuoroda
R.R. rašė:
Sveiki, norėčiau pasitikslinti ar sąrašus, jog gavome bendrabučius, skelbs rugpj.12d KU svetainėje? Taip |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-10
16:48:53
| Nuoroda
Priklauso nuo univiero, kolegijos. Bent jau KU įvadinės studijos rugsėjo viduryje (pora savaičių), bei sesijos sausio ir birželio mėnesiais |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-10
22:38:33
| Nuoroda
Berazumis rašė:
leksit kas i fuksus? O vietų dar yra? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
10:44:37
| Nuoroda
Jau yra sąrašai: Gal kas žino ar eina nurodyt pageidavimą su kuo gauti kambarį? Nes matau, kad yra mano grupiokių gavusių, tai norėtųsi su grupiokėm ir gyvent ar bent jau taip pat fuksėm ;// |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-12
11:44:20
| Nuoroda
Gal kas turi kokį kontaktinį numerį ar mailą susijusiį su fuksų stovykla? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-13
17:50:29
| Nuoroda
Deja, bet pačios vienas draugas gavo kambarį be lovos, pirkosi. O kur čia dingsi daugiau Aha, mandri, kol pas tėvus, ten niekam neįdomu bus ar jums lova yra, ar jums vandens reikia, ar elektros. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-16
09:31:18
| Nuoroda
Daug kas yra negavę, su žemom pajamom, tai toje laisvoje vietelėje tikrai nemaža konkurencija manau yra... Negražu vogti galimybę iš mažesnes galimybes turinčio žmogaus... |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-18
16:00:05
| Nuoroda
VyckaaaLT rašė:
Pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti: Kas ta KLK? Čia ne KVK? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-20
11:18:15
| Nuoroda