Vartotojo Arvydas001 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-26 13:56:51 | Nuoroda

oh mai gosh... :O juk mūsų tik 3tūkst. laikė tą egzą, ir taip ilgai taiso :O

Žinutė parašyta: 2012-06-28 19:20:01 | Nuoroda
Pride rašė:
sunflower11 rašė:

Tik Kaunas domina ;) praeitais metais buvo 19,28 buvo į LSMU :)

Siemet bus panasiai. 

Iš kur tokios žinios? aš girdėjau, jog kils, nes sumažino finansavimą.

Žinutė parašyta: 2012-06-29 11:45:02 | Nuoroda
gnom. rašė:

Dėl mėnesio juodo darbo - visiška tiesa. 

Bet jei neįstoji ne dėl keliom šimotsiom per mažo KB, o iš esmės dėl durnumo, medicina tikrai netinka. Aš pati atsisakyti asmeninio gyvenimo, šeimos kūrimo iki trisdešimties ir visiškos laisvės atsisakyti nežadu, dėl to medicina nebedomina. Ir dar labai jau man miglota atrodo ta medikų ateitis. Pasiseka vienetams ir visi tiki, kad jie bus tarp jų. Gražu, bet... ar tikrai?

Miglota tiek, kiek tu pati sugebėsi tą miglą išsklaidyt. Negalvok, kad tau baigus studijas, darbą padės ant lėkštutės. O atsisakyti asmeninio gyvenimo niekas neliepia, daug žmonių yra, kurie suderina ir studijas, ir laisvalaikį, ir mokslus, o kiti ir šeimas spėja sukurt. Be to, jei tik prie knygų sėdėsi užsidarius, tai prie gero neprives. :)

Žinutė parašyta: 2012-07-03 01:13:28 | Nuoroda

neveikia nec.lt puslapis, vadinasi, atnaujina duomenis. ;]] vadinasi, greitu metu bus kažkokie rezultatai ;]]

Žinutė parašyta: 2012-07-03 16:29:47 | Nuoroda
etieko rašė:

rytoj skelbs!!!

ryt bus žiauru :DD

Žinutė parašyta: 2012-07-03 21:48:51 | Nuoroda
gretag rašė:

kada kelsitės rezų žėt? :)

3val. rodys krepšinį., o pernai prisimenu apie 6val ryte buvo rezultatai, tai jei ir šiemet taip, tai po kašės nebedaug reiks laukt. ;]

Žinutė parašyta: 2012-07-04 11:12:51 | Nuoroda
krasna rašė:
sveikiiiii rašė:
jukaxjuka rašė:
krasna rašė:

labas, aš gavau 73 taškus o balų 67 ...... nepatinka man tokie vertinimai...

vat vat..as apie ta pati...

Taigi jie rodo skirtingus dalykus. Čia visiškai normalu. Apeliacijos neapsimoka duoti, nieko nepakeis, nes vertinimas yra labai kruopštus ir tikslus. Atestato per teikimą negausit, o rezas vis tiek tas pats. Nebent manot, kad sumaišė darbus.

tai kad nesumaišė , o tiesiog vertina nenormaliai , žmogus gavo berots 81 tašką o balų 86 , o čia 73 ir balų mažiau 67... super...

81 taškas - 80 balų.