Vartotojo Adele=) pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-23 02:41:22 | Nuoroda

sveiki,mielieji:)  Busiu ir as pirmakurse filologe arba teisininke:) priklausys ar i 1 ,ar i 2 istosiu. Beda,kad esu toli, darbuojuos uz Atlanto , viska uz mane pasirasys igaliotas asmuo, negalesiu dalyvaut fuxu stovyklelei ir pan..:) bet jau laukiu nesulaukiu studiju:)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:53:10 | Nuoroda

ar bus bendrakursiu????:D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 03:06:18 | Nuoroda

antas prioritetas,mergyt?? :) o kur norejai? as labai dziaugiuos. labai labai..jau galvoju apie gretutines studijas ir kalbas,kurias pasiimsiu...nenuliusk:)

zinai,pernai as istojau i psichologija VU,nemokama...atrodo liux,kaip nuskilo..(tada lietuviu liko 2 numeriuke)bet ne man buvo tos studijos..supratau kad nebuciau psichologe gera.....tad siemet zengiau drasu zingsni ir isstojau. Stojau cia,gimtajam kaune, ir ten,kur jau tikrai noriu. Manau-bus ok.:) o jei ka- esam jauni zmones, nereik bijot ,galima ir keist:)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 03:17:57 | Nuoroda

Lietuviu filologija vf VDU  :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 03:55:48 | Nuoroda

sveikos,mielosios koleges:) Va cia norejau-cia ir istojau..Tikiuosi Jus pamatyti:)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:29:22 | Nuoroda

ar jau,merginos ,pasirasinejot? Uz mane tai ryt  igaliotas asmuo pasirasys....Vis mastau,kad viskas lgerai pavyktu....nes toli esu:) Nekantrauju su Jumis susipazint:)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:31:20 | Nuoroda

sveiki:) gal jau kazkur parasyta,bet paklausiu dar..ar tiesa,kad istoje i vf pirmakursiai gauna stipendijas? Jei taip, ar pasirasant dokumentus,reikia kazka papildomo del ju pildyti? Uz mane igaliotas asmuo pasirasinejo ir nieko nepasidomejo. Laukiu atsakymo. aciu:)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 23:42:41 | Nuoroda

o ar tiesa,kad stipendijas gauna tik tie,kuriu balas virs 20 ? :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-29 00:08:45 | Nuoroda

ok:D  pasidziaugsiu,kad vf studijuoju.ir tai pasiseke. apsieisiu be stipendijos:)

Žinutė parašyta: 2011-07-29 21:56:42 | Nuoroda
Domis99 rašė:

Sveiki. Siemet perstojau i VDU universiteta ir nesuosi kartu apie 20 kreditu. Specialybe beveik tokia pat, kaikurie uzsiemimai kartosis pvz kaip „logikos“ ar „lotynu kalbos“, taigi jei turiu is siu dalyku kreditus ar man bus privaloma dar karta laikyti  egzaminus? Girdejau, jog jei turiu tam tikra skaiciu kreditu gali ir mokestis uz moksla buti truputeli mazesnis. Ar tai tiesa? :)

Dekui uz atsakymus ir sugaista laika :)

olia:) ne nereikes,jei turi patvirtinanti israsa is niversiteto apie dalykus,kuriuos isejai:) as ir perstojus .Isstidama is universiteto paprasiau,kad man toi israsa padarytu.Maniau,pravers ateiciai:) Tad jei neturi-nera velu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-30 06:06:07 | Nuoroda

sedziu toli dabar ir galvoju...buciau Kaune,tuoj susitikima merginu suorganizuociau:)   Gal zinot,merginos,kiek musu istojo?:) igaliotas asmuo viska mano stojima tvarke ,nieko nepasidomejau:)..