Vartotojo xVitutex pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-24 15:08:48 | Nuoroda

As bandysiu stoti :)

Žinutė parašyta: 2011-05-24 15:14:53 | Nuoroda

As bandysiu stoti :)

Žinutė parašyta: 2011-06-17 13:24:26 | Nuoroda

As tai motyvacini laikysiu birzelio 29, puse 11.
As tai i ivairias bandysiu: lietuviu, istorija, socialinis, pradinis...
Bet prie sirdies lietuviu :) Labai labai noriu i lietuviu :)

Žinutė parašyta: 2011-06-17 13:33:50 | Nuoroda
Lituanistė rašė:

Sveiki :) Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę :)

Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena ;) O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai :)

Žinutė parašyta: 2011-06-27 23:05:58 | Nuoroda

As laikysiu 29... Bijau :D Ka ten apie save papasakosiu? Neisivaizduoju... Kaip ten lenkt i ta pedagogini? :D patinka vaikai ir mokykla :D jooo... ne...

Žinutė parašyta: 2011-06-27 23:39:08 | Nuoroda

O tai jeigu as ten prasyme prirasiau ir lietuviu ir istorija ir pradini ir t.t., tai man reiks rayti kodel buten sias specialybes pasirinkau? :DDD eina saaaau...

Žinutė parašyta: 2011-06-27 23:46:14 | Nuoroda
A_vainyte rašė:
xVitutex rašė:

O tai jeigu as ten prasyme prirasiau ir lietuviu ir istorija ir pradini ir t.t., tai man reiks rayti kodel buten sias specialybes pasirinkau? :DDD eina saaaau...

Tai nedestyk kiekviena kodel, vistiek jos visos yra pedagogika. Tai ir rasyk, kodel pedagogika :D

Dekui :)

Žinutė parašyta: 2011-06-28 13:41:07 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
xVitutex rašė:

As laikysiu 29... Bijau :D Ka ten apie save papasakosiu? Neisivaizduoju... Kaip ten lenkt i ta pedagogini? :D patinka vaikai ir mokykla :D jooo... ne...

O kelintai valandai tu 29d?

Vilniui 10.30.
Bet tai as is alytaus :D Neisivaizduoju kaip rasiu ta studentu gatve :DD

As tai galvoju rengtis suknele ir viskas :D Padoriai...

Žinutė parašyta: 2011-06-28 13:42:42 | Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:

Sveiki :) Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę :)

Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena ;) O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai :)

Aš irgi tą patį girdėjau ;) o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? :) Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? ;)

Taip pirmu :)

Žinutė parašyta: 2011-06-28 13:43:41 | Nuoroda
Waja5 rašė:

www.delfi.lt/news/daily/education/puse-simtuku-per-valstybinius-uzsienio-kalbu-egzaminus-atiteko-vilnieciams.d?id=47052147

Pusė „šimtukų“ per valstybinius užsienio kalbų egzaminus atiteko vilniečiams

Skaiciau :D neblogai neblogai...

Žinutė parašyta: 2011-06-28 13:59:10 | Nuoroda

Sveiki, gal kas zinote ka nors del bendrabuciu? Ar galima prasymus pildyti internetu ir iki kada? :) Nes radau prasyma, bet ten reikia nuvesti... Padekite jei nesunku ;DD

Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:14:59 | Nuoroda
Cocoagnes rašė:

Rezultatai jau yra ,gavau 2 taskus.jee. :D

O kada laikei? :)

na va viskas ;DDD as tai bijojau kalbeti...

man tai sunkiausia buvo kalbeti apie save :D Sakiau viska kas pasitaike, zinoma nuosirdziai :DDD Taiva...
As autiku vaziavau, su mama ;DD

Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:32:39 | Nuoroda
Zivile :) rašė:
xVitutex rašė:
Cocoagnes rašė:

man tai sunkiausia buvo kalbeti apie save :D Sakiau viska kas pasitaike, zinoma nuosirdziai :DDD Taiva...

o ka tiksliau pasakojei apie save? :)

Pasakiau, kad is Alytaus :DD Toliau, pasakiau ka veikiu laisvalaikiu, ka patinka veikti, kuo uzsiimu per atostogas... :) 

Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:55:55 | Nuoroda
xVitutex rašė:
xVitutex rašė:
Cocoagnes rašė:

o ka tiksliau pasakojei apie save? :)

Pasakiau, kad is Alytaus :DD Toliau, pasakiau ka veikiu laisvalaikiu, ka patinka veikti, kuo uzsiimu per atostogas... :) 

o ko po to klausinejo? :)

3 priezastys kodel pasirinkai sia specialybe, kaip save isivaizduoji po 10 metu, ka darai kai susiduri su sunkumais :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 12:54:22 | Nuoroda

Neisivaizduoju :D Bet butu labai gerai. As pamenu taip atsakineju, o viena ta kur klausinejo rasosi vis 1, 1, 0....ir toliau klausinejasi ir raso :DD Nu kazinau.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 09:26:28 | Nuoroda

60! :DD Uztenka...

Žinutė parašyta: 2011-07-01 12:04:51 | Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:

Aš irgi tą patį girdėjau ;) o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? :) Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? ;)

Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti :D 

Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr :D Nezinau, labai nerimauju....

Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:30:38 | Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:

Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti :D 

Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr :D Nezinau, labai nerimauju....

Tikėkis, kad įstosi ir be to pažymio ;) Juk, mano nuomone, lietuvių filologija nėra jau tokia populiari specialybė, neturėtų būti itin didelė konkurencija :)

Tikiuosi ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:43:23 | Nuoroda

Nu va turiu klausima istojusiems ;D
Ar esate kas nors istoja i lietuviu filologija neturedami 2 uzsienio kalbos?

Žinutė parašyta: 2011-07-07 22:46:56 | Nuoroda
ylksis rašė:

taip, esu įstojęs:)

Aciu uz atsakyma :)