Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-05-24
15:08:48
| Nuoroda
As bandysiu stoti |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-24
15:14:53
| Nuoroda
As bandysiu stoti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
13:24:26
| Nuoroda
As tai motyvacini laikysiu birzelio 29, puse 11. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
13:33:50
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:05:58
| Nuoroda
As laikysiu 29... Bijau Ka ten apie save papasakosiu? Neisivaizduoju... Kaip ten lenkt i ta pedagogini? :D patinka vaikai ir mokykla jooo... ne... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:39:08
| Nuoroda
O tai jeigu as ten prasyme prirasiau ir lietuviu ir istorija ir pradini ir t.t., tai man reiks rayti kodel buten sias specialybes pasirinkau? :DDD eina saaaau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
23:46:14
| Nuoroda
A_vainyte rašė:
xVitutex rašė:
O tai jeigu as ten prasyme prirasiau ir lietuviu ir istorija ir pradini ir t.t., tai man reiks rayti kodel buten sias specialybes pasirinkau? :DDD eina saaaau... Tai nedestyk kiekviena kodel, vistiek jos visos yra pedagogika. Tai ir rasyk, kodel pedagogika Dekui |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:41:07
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
xVitutex rašė:
As laikysiu 29... Bijau Ka ten apie save papasakosiu? Neisivaizduoju... Kaip ten lenkt i ta pedagogini? :D patinka vaikai ir mokykla jooo... ne... O kelintai valandai tu 29d? Vilniui 10.30. As tai galvoju rengtis suknele ir viskas Padoriai... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:42:42
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:43:41
| Nuoroda
Waja5 rašė:
www.delfi.lt/news/daily/education/puse-simtuku-per-valstybinius-uzsienio-kalbu-egzaminus-atiteko-vilnieciams.d?id=47052147 Pusė „šimtukų“ per valstybinius užsienio kalbų egzaminus atiteko vilniečiams
Skaiciau neblogai neblogai... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:59:10
| Nuoroda
Sveiki, gal kas zinote ka nors del bendrabuciu? Ar galima prasymus pildyti internetu ir iki kada? :) Nes radau prasyma, bet ten reikia nuvesti... Padekite jei nesunku ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
22:14:59
| Nuoroda
Cocoagnes rašė:
Rezultatai jau yra ,gavau 2 taskus.jee. O kada laikei? na va viskas ;DDD as tai bijojau kalbeti... man tai sunkiausia buvo kalbeti apie save Sakiau viska kas pasitaike, zinoma nuosirdziai DD Taiva...
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
22:32:39
| Nuoroda
Zivile rašė:
xVitutex rašė:
Cocoagnes rašė:
Rezultatai jau yra ,gavau 2 taskus.jee. O kada laikei? na va viskas ;DDD as tai bijojau kalbeti... man tai sunkiausia buvo kalbeti apie save Sakiau viska kas pasitaike, zinoma nuosirdziai DD Taiva...
o ka tiksliau pasakojei apie save? Pasakiau, kad is Alytaus D Toliau, pasakiau ka veikiu laisvalaikiu, ka patinka veikti, kuo uzsiimu per atostogas...
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
22:55:55
| Nuoroda
Zivile rašė:
xVitutex rašė:
Zivile rašė:
xVitutex rašė:
Cocoagnes rašė:
o ka tiksliau pasakojei apie save? Pasakiau, kad is Alytaus D Toliau, pasakiau ka veikiu laisvalaikiu, ka patinka veikti, kuo uzsiimu per atostogas...
o ko po to klausinejo? 3 priezastys kodel pasirinkai sia specialybe, kaip save isivaizduoji po 10 metu, ka darai kai susiduri su sunkumais |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:54:22
| Nuoroda
Neisivaizduoju Bet butu labai gerai. As pamenu taip atsakineju, o viena ta kur klausinejo rasosi vis 1, 1, 0....ir toliau klausinejasi ir raso D Nu kazinau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:26:28
| Nuoroda
60! D Uztenka... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:04:51
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr Nezinau, labai nerimauju.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:30:38
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr Nezinau, labai nerimauju.... Tikėkis, kad įstosi ir be to pažymio Juk, mano nuomone, lietuvių filologija nėra jau tokia populiari specialybė, neturėtų būti itin didelė konkurencija Tikiuosi ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:43:23
| Nuoroda
Nu va turiu klausima istojusiems ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
22:46:56
| Nuoroda
ylksis rašė: