Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:39:20
| Nuoroda
Esmė rašė:
Naujokė 14 rašė:
Esmė,nu norėčiau,o kaip bus pamatysim... ;D tu taip pat į psicho stosi? aga, bet man su matke problemos;DD Tuomet turėtum eiti mokytis papildomai pas korepetitorių |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:00:57
| Nuoroda
cloudmaker rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena aha, pastebėjau visam forume gal kokius maximum 4 kaip aš rytojaus nelaukiu, esu linkus susimaut paprastose situacijose Ten nieko baisaus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:38:13
| Nuoroda
Kristijonė rašė:
Online10 rašė:
Kristijonė rašė:
Ką daryti??? Pervesdama už mokslus pinigus pamiršasu irašyti fakulteta ir studiju program ;/ Kazi ar jie susigaudys??? O kurioj vietoj reikia parasyt ta fakulyeya ir studiju programa? Įrašant tiksla del ko vedi pinigus. o as uzrasiau, kad nuolatiniu studiju mokestis ir kitka pamirsau.... Nieko tokio |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:54:53
| Nuoroda
Naujokė 14 rašė:
Esmė,o tai tikrai ,prieš įstojant reikės eiti kalbėti ir pasakoti 'kodėl nori studijuoti psichologiją'?
Tik stojant į VPU yra motyvacinis testas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:55:10
| Nuoroda
agnindi rašė:
o man dar kitaip buvo, as gavau snoras banko kortele, nors turejau swedbanko, bet manes nieko neklause ar as jos noriu, uzpilde tokius lapus ir viskas ir dar gavau nuolaida knygyne gal zinote kur galima rasti fuxu stovyklos anketa internete? Stovyklų anketų internete nėra. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
00:53:05
| Nuoroda
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio Labai šaunu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:06:12
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
O ta stovykla yra mokoma ar nemokama? : D Mokama, 45lt lyg |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:07:57
| Nuoroda
Migle02 rašė:
Sveiki, aš norėčiau paklausti dėl stipendijų. Visiems vf studentams jos priklauso? Nes man niekas nieko nesakė dėl jų. Na, man tai pasiūlė dėl jų pasirašyti, kai ėjau laikyti anglų diagnostinio testo. O ar visiems jos priklauso, tai nežinau.. Turit rašyti VDU atstovybei, jie tikrai žinos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-30
12:41:51
| Nuoroda
Laba dieniuke tuomet.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
18:04:00
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Yra tokių, kurie per 2 etapa stojo į psichologija vf? su kokiu balu įstojot? Aha, man irgi įdomu.. Tu, Greta, įstojai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
00:36:17
| Nuoroda
Baltoji rašė:
Sandrittta rašė:
Kristijonė rašė:
cloudmaker rašė:
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio labas! smagu, kad mūsų gretos daugėja : } o jei dėl tų didesnių stipendijų teisybė - jėga! tikiuosi, neteks nusivilt vėliau Aš taip pat studijuosiu psichologija kiek psichologu pakviesta i vf? :) Aš irgi įstojau į psichologiją. ;>> Labai šaunu! |