Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:39:20
| Nuoroda
Esmė rašė:
Naujokė 14 rašė:
Esmė,nu norėčiau,o kaip bus pamatysim... ;D tu taip pat į psicho stosi? aga, bet man su matke problemos;DD Tuomet turėtum eiti mokytis papildomai pas korepetitorių |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:00:57
| Nuoroda
cloudmaker rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. aha, pastebėjau visam forume gal kokius maximum 4 kaip aš rytojaus nelaukiu, esu linkus susimaut paprastose situacijose Ten nieko baisaus viskas bus gerai ilgai neužtruksi ir draugiški ten visi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:38:13
| Nuoroda
Kristijonė rašė:
Online10 rašė:
Kristijonė rašė:
Ką daryti??? Pervesdama už mokslus pinigus pamiršasu irašyti fakulteta ir studiju program ;/ Kazi ar jie susigaudys??? O kurioj vietoj reikia parasyt ta fakulyeya ir studiju programa? Įrašant tiksla del ko vedi pinigus. o as uzrasiau, kad nuolatiniu studiju mokestis ir kitka pamirsau.... Nieko tokio aš iš viso tik vardą, pavardę ir asmens kodą parašiau ten paduosi tą kvitą su visais dokumentais ir viskas bus čiki |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:54:53
| Nuoroda
Naujokė 14 rašė:
Esmė,o tai tikrai ,prieš įstojant reikės eiti kalbėti ir pasakoti 'kodėl nori studijuoti psichologiją'? ar kažką maišau aš
Tik stojant į VPU yra motyvacinis testas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:55:10
| Nuoroda
agnindi rašė:
o man dar kitaip buvo, as gavau snoras banko kortele, nors turejau swedbanko, bet manes nieko neklause ar as jos noriu, uzpilde tokius lapus ir viskas ir dar gavau nuolaida knygyne ) gal zinote kur galima rasti fuxu stovyklos anketa internete? Stovyklų anketų internete nėra. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
00:53:05
| Nuoroda
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio ) Labai šaunu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:06:12
| Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
O ta stovykla yra mokoma ar nemokama? : D Mokama, 45lt lyg |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
10:07:57
| Nuoroda
Migle02 rašė:
Sveiki, aš norėčiau paklausti dėl stipendijų. Visiems vf studentams jos priklauso? Nes man niekas nieko nesakė dėl jų. Na, man tai pasiūlė dėl jų pasirašyti, kai ėjau laikyti anglų diagnostinio testo. O ar visiems jos priklauso, tai nežinau.. Turit rašyti VDU atstovybei, jie tikrai žinos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-30
12:41:51
| Nuoroda
Laba dieniuke tuomet.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
18:04:00
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Yra tokių, kurie per 2 etapa stojo į psichologija vf? su kokiu balu įstojot? Aha, man irgi įdomu.. Tu, Greta, įstojai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
00:36:17
| Nuoroda
Baltoji rašė:
Sandrittta rašė:
Kristijonė rašė:
cloudmaker rašė:
tylusvakaras rašė:
raciuke rašė:
cloudmaker rašė:
nagi nagi, kas iš jūsų būsimi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie būsimų psichologų B-) bet kažkaip čia mūsų retos gretos. Ir aš prisijungsiu prie psichologų būrio ) labas! smagu, kad mūsų gretos daugėja : } o jei dėl tų didesnių stipendijų teisybė - jėga! tikiuosi, neteks nusivilt vėliau Aš taip pat studijuosiu psichologija kiek psichologu pakviesta i vf? :) Aš irgi įstojau į psichologiją. ;>> Labai šaunu! |