Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
07:09:42
| Nuoroda
akvilegio rašė:
sveiki.kas i teise? aš, aš! Kas dar į teisę? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
07:13:46
| Nuoroda
aš čia irgi įstojau. Susisiekim! ;D skype gingy. (tik tą tašką gale BŪTINA padėti, nes kitaip nebus manes kontaktų jūroj). ) būsimieji teisininkai- hip hip! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:06:06
| Nuoroda
arba vangūs, arba mūsų gretos mažos. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:08:03
| Nuoroda
1gnasijus rašė:
Kas į teisę įstojot? aš ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:38:25
| Nuoroda
misė rašė:
VDU Teisė VF ! me too! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:42:13
| Nuoroda
egle19 rašė:
plumbum rašė:
misė rašė:
VDU Teisė VF ! me too! Aš taip pat nu tai .. tai.. kaip nors susibūrkime ir krūvelę ir pasidalinkim įspūdžiais! ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:44:11
| Nuoroda
plumbum rašė:
egle19 rašė:
plumbum rašė:
misė rašė:
VDU Teisė VF ! me too! Aš taip pat nu tai .. tai.. kaip nors susibūrkime ir krūvelę ir pasidalinkim įspūdžiais! ;D *į |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:49:44
| Nuoroda
įstojau ir aš, bet fb neturiu,sorry. ;D pajamkit į skype - gingy. (tik prašau, padėkit būtinai tą tašką gale, nes kitaip nerasit manęs). ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:25:51
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta?? kiek žinau, tai viską vietoj vdu padarys bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:40:09
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta?? kiek žinau, tai viską vietoj vdu padarys bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :> bet tai nuorasai..o as kopijas tai taip vadinasi tos kopijos, tai patvirtina notaras ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:40:49
| Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta?? kiek žinau, tai viską vietoj vdu padarys bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :> bet tai nuorasai..o as kopijas tai taip vadinasi tos kopijos, kai patvirtina notaras ;DD
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:02:15
| Nuoroda
Kas įstojote į teisę, susipažinkim. :> mano skype gingy. (gale būtinas taškas). ;>> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:48:33
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
zaara rašė:
Sandrittta rašė:
Gal zinot ar galiu pati visus dolumentus atsisvietus atsinest, ar butinai reik ten sviestis? :D Gali ir pati,bet tik patvirtintus notaro ;> Na kiek girdejau tik atestata reik patvirtint, tai jis jau guli ant mano stalo ;D ne, reikia ir paso arba tapatybės kortelės kopijos. Šiandien buvau pasirašyti sutarties. :> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:49:52
| Nuoroda
Acme. rašė:
ką žinot apie VDU fuxų stovyklą? na, šiandien buvau pasirašyti sutarties, tai mačiau yra ten stalai, kur galima užsiregistruoti į fuxus. Kiek žinau , tai ne visus paima ten. ;> bet nesiregistravau aš ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:51:54
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta?? kiek žinau, tai viską vietoj vdu padarys bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :> bet tai nuorasai..o as kopijas tai taip vadinasi tos kopijos, tai patvirtina notaras ;DD a D na man katik atrase is vdu akd tik atestata turi patvirtint deja, šiandien buvau pasirašyti sutarties, turėjau ir tapatybės kortelės kopiją, tai žinok pajamė. ;DD matyt reikia. ;> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:17:03
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Beje ar laikei anglu kalbos testa ? žinok nelaikiau. ;o kiek girdėjau, tai kas išlaiko virš 80proc egzaminą, tai tiems nereikia. Ar blogai girdėjau? ;// |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:19:45
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta?? kiek žinau, tai viską vietoj vdu padarys bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :> bet tai nuorasai..o as kopijas tai taip vadinasi tos kopijos, tai patvirtina notaras ;DD a D na man katik atrase is vdu akd tik atestata turi patvirtint deja, šiandien buvau pasirašyti sutarties, turėjau ir tapatybės kortelės kopiją, tai žinok pajamė. ;DD matyt reikia. ;> o tu buvai jau pati is anksto pas notara pasitvirtinus? o tai gal butu pajeme ir be to patvirtinimo? :D taip, aš vakar buvau pas notarą. ;> o paėmę gal ir būtų, nežinau ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:29:17
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Beje ar laikei anglu kalbos testa ? žinok nelaikiau. ;o kiek girdėjau, tai kas išlaiko virš 80proc egzaminą, tai tiems nereikia. Ar blogai girdėjau? ;// Gerai girdejai bet tai reikia eit kažkur dar pasakyt, kad va aš nelaikyt galiu, ar tiesiog neini ir viskas, ir niekas nebara už tai? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:47:52
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Beje ar laikei anglu kalbos testa ? žinok nelaikiau. ;o kiek girdėjau, tai kas išlaiko virš 80proc egzaminą, tai tiems nereikia. Ar blogai girdėjau? ;// Gerai girdejai bet tai reikia eit kažkur dar pasakyt, kad va aš nelaikyt galiu, ar tiesiog neini ir viskas, ir niekas nebara už tai? ;D kazkam lygtai reik eit pasirodyt ;D kam??? ;DDD ir žinai, man rodos visiems įstojusiems į vf vietas yra mokamos stipendijos. Nes tokiam informaciniam lapelyje kurį gavau yra parašyta :" stipendijos išmokėjimas( įstojusiems į valstybės finansuojamas vietas)". Ir ten paskui aprašyta, kaip savo duomenis pateikti dėl stipendijos. :> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:54:13
| Nuoroda
Visi VDU naujieji teisininkai- HIP HIP HORAY! HIP HIP HORAY! HIP HIP!!! ;DDD |