Vartotojo plumbum pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 07:09:42 | Nuoroda
akvilegio rašė:

sveiki.kas i teise?

aš, aš! Kas dar į teisę? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 07:13:46 | Nuoroda

aš čia irgi įstojau. :) Susisiekim! ;D skype gingy.  (tik tą tašką gale BŪTINA padėti, nes kitaip nebus manes kontaktų jūroj). :)) būsimieji teisininkai- hip hip!

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:06:06 | Nuoroda

arba vangūs, arba mūsų gretos mažos. :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:08:03 | Nuoroda
1gnasijus rašė:

Kas į teisę įstojot?

aš :))

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:38:25 | Nuoroda
misė rašė:

VDU Teisė VF !

me too! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:42:13 | Nuoroda
egle19 rašė:
plumbum rašė:
misė rašė:

VDU Teisė VF !

Aš taip pat :)

nu tai .. tai.. kaip nors susibūrkime ir krūvelę ir pasidalinkim įspūdžiais! ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:44:11 | Nuoroda
plumbum rašė:
egle19 rašė:
plumbum rašė:
misė rašė:

VDU Teisė VF !

Aš taip pat :)

nu tai .. tai.. kaip nors susibūrkime ir krūvelę ir pasidalinkim įspūdžiais! ;D

*į

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:49:44 | Nuoroda

įstojau ir aš, bet fb neturiu,sorry. ;D pajamkit į skype - gingy.  (tik prašau, padėkit būtinai tą tašką gale, nes kitaip nerasit manęs). ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:25:51 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta??

kiek žinau, tai viską vietoj vdu padarys :)

bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... :)

atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :>

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:40:09 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta??

bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... :)

atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :>

bet tai nuorasai..o as kopijas :)

tai taip vadinasi tos kopijos, tai patvirtina notaras ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:40:49 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

tai taip vadinasi tos kopijos, kai patvirtina notaras ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 14:02:15 | Nuoroda

Kas įstojote į teisę, susipažinkim. :> mano skype gingy. (gale būtinas taškas). ;>>

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:48:33 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
zaara rašė:
Sandrittta rašė:

Gal zinot ar galiu pati visus dolumentus atsisvietus atsinest, ar butinai reik ten sviestis? :D

Gali ir pati,bet tik patvirtintus notaro ;>

Na kiek girdejau tik atestata reik patvirtint, tai jis jau guli ant mano stalo ;D

ne, reikia ir paso arba tapatybės kortelės kopijos. Šiandien buvau pasirašyti sutarties. :>

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:49:52 | Nuoroda
Acme. rašė:

ką žinot apie VDU fuxų stovyklą?

na, šiandien buvau pasirašyti sutarties, tai mačiau yra ten stalai, kur galima užsiregistruoti į fuxus. Kiek žinau , tai ne visus paima ten. ;> bet nesiregistravau aš ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:51:54 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

a :DD na man katik atrase is vdu akd tik atestata turi patvirtint :)

deja, šiandien buvau pasirašyti sutarties, turėjau ir tapatybės kortelės kopiją, tai žinok pajamė. ;DD matyt reikia. ;>

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:17:03 | Nuoroda
Sandrittta rašė:

Beje ar laikei anglu kalbos testa ? :D

žinok nelaikiau. ;o kiek girdėjau, tai kas išlaiko virš 80proc egzaminą, tai tiems nereikia. Ar blogai girdėjau? ;//

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:19:45 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

a :DD na man katik atrase is vdu akd tik atestata turi patvirtint :)

deja, šiandien buvau pasirašyti sutarties, turėjau ir tapatybės kortelės kopiją, tai žinok pajamė. ;DD matyt reikia. ;>

o tu buvai jau pati is anksto pas notara pasitvirtinus? o tai gal butu pajeme ir be to patvirtinimo? :D

taip, aš vakar buvau pas notarą. ;> o paėmę gal ir būtų, nežinau ;DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:29:17 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:

žinok nelaikiau. ;o kiek girdėjau, tai kas išlaiko virš 80proc egzaminą, tai tiems nereikia. Ar blogai girdėjau? ;//

Gerai girdejai :)

bet tai reikia eit kažkur dar pasakyt, kad va aš nelaikyt galiu, ar tiesiog neini ir viskas, ir niekas nebara už tai? ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:47:52 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:

Gerai girdejai :)

bet tai reikia eit kažkur dar pasakyt, kad va aš nelaikyt galiu, ar tiesiog neini ir viskas, ir niekas nebara už tai? ;D

kazkam lygtai reik eit pasirodyt ;D

kam??? ;DDD ir žinai, man rodos visiems įstojusiems į vf vietas yra mokamos stipendijos. Nes tokiam informaciniam lapelyje kurį gavau yra parašyta :" stipendijos išmokėjimas( įstojusiems į valstybės finansuojamas vietas)". Ir ten paskui aprašyta, kaip savo duomenis pateikti dėl stipendijos. :>

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:54:13 | Nuoroda

Visi VDU naujieji teisininkai- HIP HIP HORAY! HIP HIP HORAY! HIP HIP!!! ;DDD