Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-04-17
04:37:57
| Nuoroda
Ką man daryti, jei studijavau VDU neakivaizdžiai, ištęstine forma, bet noriu pereiti į tos pačios programos dieninį? Ar galima perlaikyti egzaminus, stot per bendrą priėmimą ir užsiskaityt turimus kreditus? Ar kokia tvarka esant tokiam reikalui? |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-21
06:37:00
| Nuoroda
Kada VDU paskirsto skatinamasias stipendijas rudeniui? |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-26
12:07:36
| Nuoroda
O visų studentų rezultatų suvestinės atsiranda pasibaigus sesijai ar tik rudenį? T.y., kada sužinosim kas pvz. krenta iš nemokamų, kurso vidurkį? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-03
21:06:41
| Nuoroda
Kaip būsimiems psichologamas pirmieji egzaminai praėjo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-03
21:27:05
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:.
3. Į istoriją būtų galima pereiti iš: baltijos regiono kultūrų, etnologijos, filosofijos, manotyros tai padaryti būtų galima ir prieš rugsėjo 1 d. nereikia būtinai laukti pusmečio ar metų. O nejaugi nėra jokių apribojimų? Visi norintys studentai gali pvz. iš menotyros iškart pereiti į istoriją? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-06
04:04:12
| Nuoroda
abudabibis rašė:
aš tai nusivyliau ir pamažu pradėjau galvot kad ne pasaulio pabaiga neįstot pačiai?
Tai gal dar viskas gerai bus, o jei ir ne, tai galima kitais metais perlaikyti egzaminus. Aš pati tai jau įstojus, nelaikiau egzų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
12:58:41
| Nuoroda
asxxx rašė:
Stai norejau paklausti.. Tai kur tie visi 90+? Kad net į VDU paskutinis įstojęs buvo su maždaug 16,8 KB, bet čia jau per papildomą priėmimą. Kažkaip abejotina atrodo, kad į VU dar mažesnis. Tame žurnale šiaip labai daug klaidų... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
19:44:56
| Nuoroda
abudabibis rašė:
nu užsienio k. egzo rezultatas atgal mestelėjo man viltį įstot kaip jum? Kiek gavai? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
17:22:31
| Nuoroda
Išprotėjus meška rašė:
Man dar toks klausimas iškilo. Jei tarkim įstoju i vnf, tai yra galimybė vėliau pereiti į vf? Ar čia labai nusišneku? Yra galimybė pereiti, kai: 1) Studentas, esantis vf vietoje, nutraukia studijas, tada į jo vietą pervedamas geriausiai besimokantis grupės studentas. 2) Po 2 metų vyksta rotacija, studentai, neatitinkantys reikalavimų (t.y. kai jų vidurkis 20proc mažesnis už visų kursiokų bendrą vidurkį), išmetami iš vf vietos ir į jų vietą pervedami geriausiai besimokantys grupės studentai. Na, reikia labai gerus rezultatus turėti, jei nori pereiti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
17:23:50
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
abudabibis rašė:
nu užsienio k. egzo rezultatas atgal mestelėjo man viltį įstot kaip jum? Ne tai vienai.. Aš jau beveik garantuota, kad neįstosiu Na, anglų tai dar ne svarbiausias egzaminas. Labai nepasisekė? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
21:10:10
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė: Man tai jo. Šiaip dabar visas viltis teikiu į istoriją
O tu tik į nemokamą nori? 80% tai turbūt vis tiek surinkai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
13:01:11
| Nuoroda
Kaip visgi baigėsi tas svarstymas dėl stipendijų didesniam studentų kiekiui, ar priėmėt? Iki kiek galėtų sumažėt stipendijos? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
14:48:26
| Nuoroda
Exley92 rašė:
Sveiki ? Gal galėtumėte šiek tiek plačiau papasakoti apie tuos 4 anglų kalbos lygius? Kokie atsiskaitymai būna? Ar aš galėčiau rašyti prašymą, kad mane priimtų į pirmą lygį, nes pirma užsienio kalba vokiečių..? Beje, ar atsiranda dar šiais laikais studentų, papuolančių į pirmą lygį ir kaip į juos žiūri dėstytojai, nešnairuoja? Na, gal kaip studentė atsakysiu. Visuose lygiuose atsiskaitymų forma panaši - skiriama 20% už kolį, yra trys atsiskaitymai žodžiu, kurių vertė po 10%, du namų darbai verti po 10% ir 30% vertės egzaminas. Pirmuose lygiuose kai kurie dėstytojai leidžia pasirinkti kuria iš duotų kalbėjimo temų nori, trečiam ruošiesi 4 kalbėjimus, o ketvirtame lygyje ruošiesi 6 kalbėjimus po 300 žodžių. Dar yra vienas kalbėjimas apie skaitytą oxford bookworms knygutę. Šiaip nėra taip sudėtinga kaip atrodo, niekas nereikalaus, kad kalbėtum laisvai lyg gimtąja kalba. Studentų, patenkančių į pirmą lygį, tikrai atsiranda, nes ne visi mokėsi anglų kalbą mokykloje, o kad dėl to koks nors dėstytojas šnairuotų, būtų neįtikima, juk nieko čia baisaus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
03:36:59
| Nuoroda
Kiek šiais metais žadate priimti žmonių į psichologijos programą? Kadangi nebeliko ištęstinių studijų, tai gal daugiau, nei praeitais metais? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
09:17:58
| Nuoroda
Justt rašė:
As tai y VU labiau noreciau.. Bet ten toks KB truputi sunkiai pasiekiamas ;D Galima teoriškai baigti magistantūrą VU, niekas nedraudžia bandyti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:06:03
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Tai, kas labiausiai patinka ir su kuo norėtusi ateitį susieti. Šios dvi programos yra labai skirtingos, darbo pobūdis po baigimo irgi labai skiriasi. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:07:03
| Nuoroda
akvilegio rašė:
nebutinai po dvieju metu,jei vidurikis zemesnis dviem balais gali netekti vf ir po semestro Ne. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
09:18:27
| Nuoroda
Unga_ rašė:
sanemis rašė:
akvilegio rašė:
nebutinai po dvieju metu,jei vidurikis zemesnis dviem balais gali netekti vf ir po semestro Nesąmonė. taip. tik ne jei vidurkis zemesnis, o jeigu skolu turi. domekites naujovem. Kokiom konkrečiai naujovėm? Tai kad sėdi mano kursiokai vf ir su skolom. Gal gali kokią nuorodą pateikt? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:02:04
| Nuoroda
Mane irgi stipendijos domina - ar jos buvo pamažintos kaip ir žadėta (siekiant, kad stipendijas gautų daugiau žmonių)? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
18:40:00
| Nuoroda
ZYWIEC rašė:
ziurekit, kai reikia rasyt NL arba I ir yra 1 prioritetas ir 2 prioritetas ar butina ta 2 prioriteta pildyt? Aišku nebūtina, jei po to nenorėsi studijuoti pagal to prieriteto formą. Jei nori tik į nuolatinį, o į ištęstinį ne, tai tik NL ir rašai. |